Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

(1) Obávám se, že vidíte situaci příliš optimisticky.

(2) I kdyby Rusko prohrálo, nesmí dojít k jeho ponížení, protože v Rusku je jistě nemalá část obyvatelstva, která současnou ruskou agresi neschvaluje, a pokud má být někdo ponížen, tak jen ten, kdo za to nese bezprostřední zodpovědnost. Jak to dopadá, když ponížíte někoho, kdo si to nezaslouží, jsme viděli ve II.sv.v. Hitlerův vzestup byl v podstatě důsledkem ponížení Němců míru vnuceného Německu vítěznými mocnostmi v I.sv.v.

1 0
možnosti
VJ

Já se obávám, že Rusko nikdy nebude svobodné a demokratické. Rusové potřebují mít nějakého báťušku, který jim říká co mají dělat, kdy si utřít zadek a kdy pozvednout zbraň. Proto Putina budou milovat, i kdyby neměli co do držky.

Ano, výjimky jsou všude, ale tam jich je fakt málo.

1 0
možnosti
ZK

Z63d89e13n97a 11K66o29č88í

4. 5. 2014 10:22

Jsou li obyvatelé spokojeni a mají li se líp, než kdykoliv před tím, nebo dokonce i ve srovnání s okolními zeměmi, tak proč ne ? 

Osvícený diktátor může být větším požehnáním pro zemi než demokraticky zvolení neschopní defraudanti státní kasy a neschopní politikové. 

Nevnucujme jiným, co mají chtít, když ani oni to nevnucují nám ;-)

2 0
možnosti
KB

Přání je otcem myšlenky. Podle mně jde spíš o konec "humanitárních" válek ze strany EU a USA. Konec "vývozu revolucí", když se demokraticky zvolený prezident či vláda nechovají tak, jak EU a USA pískají. Rusko není Srbsko, aby ho obklíčily, zničily a do čela mu nasadily nějakou kolaborantskou loutku (v případě Ruska třeba Kasparova).

0 0
možnosti
ZK

Z57d68e81n22a 53K64o62č74í

3. 5. 2014 21:26

To jsou všichni příznivci TOP tak vedle jako vy, nebo jsou na tom někteří alespoň o kapánek lépe  ;-D?

4 2
možnosti
ZM

MUDr. Cimický už začal s výzkumem. Vyčkejte.

1 0
možnosti
Foto

I48v50a19n 82M97a78r69e29k

3. 5. 2014 20:23

"Konec" Putina ? ! ? ! Pan blogger bude zřejmě nenapravitelný optimista ale spíš naiva ? ! ? ! 8-o Rv Rv Rv

A propos, nejsem utinovec ani "Rusofil" a ani krypto jakéhokoli ražení ! R^

4 0
možnosti
Foto

I36v97a58n 18M88a48r16e85k

3. 5. 2014 20:25

No a aby som nezabudol >>>>těžká antikarma za ty bláboly ! ! ! Rv Rv Rv

4 0
možnosti
DH

Mně už je z těch pravdoláskářských keců o demokracii, svobodě a morálce pořádně zle.:-/

8 3
možnosti
JH

Je mi zle z těch keců osočujících demokracii, lidská práva, odkaz Václava Havla a podobné havěti. Už se i sem natáhli soudruzi z Novinek. Jděte si diskutovat do Haló novin k soudružce Semelové, nevážíte si ničeho, ani svobody, ani života, ani základní práv každého člověka. Rv

3 5
možnosti
PP

Klučina je zblblej ze školy, nám rusko dávali za vzor a dnes je to strašák.  Vlastně se nezměnilo nic jen se neleze do zadku rusku ale americe.  Amerika je nám předhazována jako vzor cnosti ale to není ani náhodou. 

 proč ?  3.12.1984 - Indie, Bhópál : Následky: asi 20.000 obětí a cca 500.000 zdravotně poškozených

Popis události: Při nehodě v chemické továrně americké společnosti Union Carbide se dostala voda do reaktoru, což způsobilo zvýšení teploty a následný výbuch, uniklo asi 40 tun kyanovodíku a methylisokyanátu. Během prvních tří dnů zemřelo asi 8.000 lidí, většinou okamžitě, nebo smrti předcházela slepota. Ti co přežili, mají trvale poškozené plíce, bolesti hlavy a další potíže. Společnost odmítla vyplatit odškodnění s argumentem, že lidi bydleli v blízkosti továrny bez povolení. Ještě v současnosti je okolí zamořeno, takže lidi žijící v okolí jsou trvale vystaveni jedovatým látkám.

Odpovědný za tuto katastrofu se ukrývá v USA která ho nemíní vydat !!!!   Tak o morálce je USA ta poslední co se sni může ohánět.

10 6
možnosti

Krok 1: Vymyslete si nesmyslné tvrzení.

Krok 2: Najděte nějakou marginalitu a na té postavte rozporování předchozího vymyšleného tvrzení.

Krok 3: Vysmějte se všem, kteří s vámi nesouhlasí, tím, že jim připíšete vymšlený blábol z kroku 1

5 3
možnosti
KS

Podporovatel a člen TOP 09. To hovoří za vše. ;-D

9 6
možnosti
JM

Žasnu, kolik nadaných, neokonzervativních předpovídačů a hlasatelů dobra a pravdy a lásky se strukturálními změnami na mozku tady na idnesu zveřejňuje své zasvěcené dedukce ohledně Ruska a Ukrajiny, tenhle dokonce volí Karla i když nejsou žádné volby, ve kterých by ho mohl volit na obzoru. Jak by řekl poručík biologie Beran: Bystuý náuod, nečetui a pfesto uozmuaziui.

8 6
možnosti
JK

Bravó!!! Kedysi v komunistickej televízii mal "brilantné" komentáre jeden redaktor - Leopold Moravčík. Trochu sa podobal na Lenina, ešte mal aj koziu briadku.

Tento článok ide presne v šľapajách tohto komunistického "vysvetľovača" pravdy...

Ešte raz Bravó! Autor má pred sebou žiarivú budúcnosť. Možno sa raz dostane aj do Bruselu...

Leopold Moravčík mal vždy tiež plnú hubu pravdy, demokracie a ďalších komunistických kecov. Podobne ako pán Procházka. A podobne ako on aj ten komunistický redaktor pravidelne hovoril o tom, ako sa blíži koniec kapitalizmu.

Za socíku bol notoricky známy krátky vtip: Kapitalizmus stojí na okraji priepasti. Díva sa na socializmus. :-)

9 4
možnosti