Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sorry. Obávám se, že tato vláda bude dluh opět zvyšovat. Vláda peníze netiskne. Dobrou noc.

0 0
možnosti

V krizi je hloupost splácet dluh, při nezaměstnanosti nelze vybrat víc daní. Při konjunktuře a 7% HDP každý správný hospodář a ekonom splácí dluhy. Lidově-když mám velmi nízký plat, nemohu platit dluhy. Až mám  vysoký plat, pak musím splácet dluhy, ne dělat další jako Sobotka. Dělal stomiliardové dluhy ročně při konjunktuře!!!Kalousek dusil ekonomiku, ale stabilizoval dluh na 3%. V krizi!!! Ted vláda plánuje všem zvýšit platy. Moji milí, a kde na to chcete vzít?

1 0
možnosti

Ale my žádný dluh nesplácíme. Musíme samozřejmě splatit staré dluhopisy - dluhopisem novým. Tato operace nesnižuje ani nezvyšuje dluh (s výjimkou nákladů emise).

0 1
možnosti
Foto

Nemyslím že je nutné peníze směřovat jinam, nejlepší by bylo je nechat lidem.

2 0
možnosti

Král Dluhoslav se říkalo přece Kalouskovi co přinesl bídu a nejhorší ekonomii, kterou ČR poznalo od protektorátu.;-€

0 0
možnosti

Nelžete. Všichni víme, že Dluhoslavem je Sobotka.

  Mimochodem: znáte základy matematiky? Umíte spočítat průměr? Spočtěte si proměrný schodek rozpočtů za ministra Sobotky a průměr schodků obou vlád, v nichž byl ministrem financí pan Kalousek. Zjistíte, že Kalousek měl (převážná část období byla v době celosvětové krize) průměrný schodek jen o 12 mld. vyšší než Dluhoš (ten ovšem v době vysokého růstu ekonomiky).

1 0
možnosti

Od lidí, kterým velí Kalousek jsou tyto články opravdu úsměvné, ačkoliv se dá s některými jednotlivostmi souhlasit. Nevšimla jsem si byť jen jedinkrát, že by velký Mirek kritizoval Paroubkovy rozpočty, když si Jiřík kupoval voliče porodným, pastelkovným, mateřskou apod..

0 0
možnosti

Nesuďte podle sebe. S Kalouskem souhlasíme, používajíce vlastní mozky. Nevím jak pan Kalousek, ale já jsem byl ze schodků vlád ČSSD zoufalý. (Pravda - Zeman vládl v koalici s Klausem.)  Nebezpečí jsem chápal dávno před Kalouskovou složenkou.

0 0
možnosti

Pane Procházko, kdopak byl šéfem rozpočtového výboru za Paroubkovy vlády????

0 0
možnosti

Je třeba dodat, jak se jednotliví členové rozpočtového výboru k návrhům rozpočtu stavěli.  Výbor (jeho většina) pouze dává doporučení, hlasuje sněmovna.

1 0
možnosti
Foto

R88o43m57a69n 18K92o87z80e22l

22. 6. 2014 23:47

Ke zdravotnickým poplatkům - v roce 2006 také ani jedna vládní strana neměla v programu poplatky v té formě, v jaké byly zavedeny.

0 0
možnosti

Nevím proč nazýváte Sobotku Dluhoslovem, když váš guru Kalousek zadlužil náš stát několikanásobně více.8-o

2 12
možnosti

K56a28r11e77l 25B13o61k

22. 6. 2014 21:27

Vaše neznalost průběhu zadluživání státu je až úsměvná pokud nebyla k pláči. Se zadlužováním této země začal právě zmíněný Dluhoslav a to v době, kdy růst ekonomiky vykazoval až 7% růst. Dokázal zadlužit stát až o 200 miliard Kč jako ministr financí v Zemanově vládě.

10 0
možnosti

Důležité pro občany je nastartovat růst ekonomiky, přestat nesmyslně škrtat ve výdajích na investicích. Vláda sestavila rozpočet se schodkem nižším než 3 % HDP, snížila se nezaměstnanost, zastropovala sociální dávky na bydlení, ekonomika začíná růst. To je podstatné, ostatní je nezajímavé.

3 9
možnosti
Foto

Přesto je plánovaný schodek podstatně vyšší než za minulý rok-pokud vám to nedošlo budeme to jednou muset zaplatit i s úrokyRv

9 1
možnosti

Teda že Vás zrovna Řezník vyškolí v bodě 1. Má totiž pravdu.:-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007