Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J92a34r79a 21R54a72n63k

10. 3. 2013 18:14

Net je plny clanku v anglictine, jedna humorna scena za druhou, o politicich z byvaleho vychodniho bloku, bavici cely svet svymi potyckami s novinari.....o legraci budeme mit postaranoR^:-P

0 1
možnosti
MC

Důležité je říci toto:

Charakteristickým rysem novinářské práce profesionálních žurnalistů je, že novinář respektuje názory lidí. Prostě o nich jen informuje, z odstupu, aniž by se diváka snažil přesvědčovat, co je ten správný názor, jako to dělají v České televizi, kde buď vyberou k diskusi jen zaujaté osoby (viz diskuse 7.2.o odchodu Václava Klause), anebo se snaží vytvořit iluzi, že jen ten názor, prosazovaný redaktory ČT či jiných českých médií je legitimní a kdo si myslí něco jiného, je blázen.

1 1
možnosti
MP

Nehodnotím zde práci novinářů, tu ostatně hodnotí svými preferencemi celá veřejnost a ta bohužel preferuje Blesk před The Economist a nejsem naivní, že by se to brzy otočilo. 

Nicméně politikům nepřísluší hodnotit média, urážet mediální scénu jako celek atd. protože odtud je jen krůček ke krokům, jak nezávislost médií omezit. 

Míru objektivity hodnotí čtenář, nikoliv politici, co se týká vaší narážky na nestrannost, je mi mnohem bližší přístup USA, kde každý deklaruje, koho podporuje. Nedílnou součástí médií jsou i komentáře, kde samozřejmě názor být obsažen dokonce musí. Rovněž považuji za správné, že média deklarovala svůj postoj při prezidentské volbě.

2 2
možnosti

Martine, znám Vás už dlouho a přiznám se, že Vaše příspěvky čtu velice rád. Jste jedním z mladíků, který mi imponuje. Ne vždy s Vámi souhlasím, někdy hodně ne, ale z pozice téměř dědka vím jedno - v hlavě Vám to šrotuje dobře. Tu největší a do očí bijící klausovinu jste vystihl dokonale. A při Vašem mládí vůbec nevadí, že onen výrok, že nikomu není nic do profesionality médií, jste myslel dobře, ale tam trochu ujel. Spíše si ale myslím, že je to nepřesnost vyjádření. Profesionalitu myslím i Vy sám budete přece požadovat nejen po svých politicích (tam jste trefil hřebíček na hlavičku), ale přece od jakékoli profese, s níž přijdete do styku - tedy i od novinářů.

3 3
možnosti
MP

Neřekl jsem, že nikomu nic není do profesionality médií, ale že politikům nic není do profesionality médií, to je trochu rozdíl. Mediální trh je svobodný a média budou taková, jaká si budou občané přát. Nejvíce si dnes přejí Blesk a TV Nova, odsuzovat za takovéto preference média není správné.

3 1
možnosti

Jak tak čtu tu diskusi, tenhle národ je nepoučitelný.

Copak si asi myslí o svých voličích Miloš Zeman ?

;-D

4 6
možnosti
PV

No to je tedy blábol!!!

7 5
možnosti
RS

Synek sklidil mínusy,bo je potporovatel Topky,a Protialt/takže protisocialistický,a 

protibolševický/,což je celkem normální a v naší zemi,ještě dlouho bude...

Zeman skritizoval všechny novináře jako malé děcka,dost buransky,všechny 

nelze házet do jednoho pytle...Jak malý kluk,co si neopomene rýpnout ani při 

tomto projevu-ale jinak prezident je u nás natolik zprofanovaná funkce/historicky/,snad

jen Havel trochu vyčníval,tak mi nevadí,že ted je to Zeman-ten se k nám hodí...

3 4
možnosti
ZS

Mladíku až v životě něco dokážeš a budeš mít něco za sebou, pak se vyjádřuj. Zatím jen populisticky kecáš a neudivuje mne, že jsi příznivcem převlékářů kabatů z TOP

18 6
možnosti
Foto

Projev Miloše Zemana byl střízlivý a vyvážený. Novináře a propagandu, kterou zde po desetiletí dělají popsal vcelku věcně a přesně. Nechápu, co se Vám na tom nelíbí, pane Procházko Rv

16 7
možnosti
Foto

Média upozornila  na mnoho nešvarů a iniciovala řadu vyšetřování.

9 9
možnosti
Foto

Ano, ale ještě větší část zůstala zamlčena, povrchně zmíněna a ponechána ke ztracení v čase.

10 4
možnosti
Foto

Tleskali ti,kterým média šlapou na přesky?

Kmotři se neozvali, zažili již akci "Čisté ruce";-D

6 8
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007