Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jirka1965

5. 4. 2012 9:35
Nejdelší vyjednávání to určitě nebylo.

První místo neotřesitelně drží vajednávání Mirka Topolánka v roce 2006. Pamatujete si výsledek 100:100?

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 4. 2012 7:10
i kdyby byly volby v červnu

TAk počítejme - měsíc jednání na sestavování nové vlády. Tedy, v tom nejlepší případě.Pak 100 dnů hájení ministrů. Ty totiž nejsou od toho aby ministry neotravovali novináři ,ale aby se podrobně seznámili se svým rezortem. A to skutečně podrobně,se všemi jeho problémy i prioritami. Jinak asi nemá cenu potom jednat o rozpočtu ve stylu - ty deset miliard, já deset miliard, ono to nějak dopadne,,,No a když tyhle lhůty uplynou, tak máme půlku listopadu... a mělo by se začít jednat o rozpočtu...Tedy, ve vládě, pak v parlamentu,, pak v senátu...

0 0
možnosti
FZ

Filip.Zajicek

4. 4. 2012 21:51
???

Kde bereš právo,! spojovat jméno Václav Havel s věcma jako je strana VV....trochu úcty...

3 0
možnosti
PR

Christopher2011

4. 4. 2012 21:54
Re: ???

asi mu učinkování VV připomíná absurdní drama:-P

2 0
možnosti
DJ

dan1

4. 4. 2012 21:28
Já bych na nevýhru levice nevsadil

Pokud by teď byly předčasné volby, tak si myslím, že levice by opravdu asi uspěla. Proč? Protože tato pravicová koalice ve své podstatě popřela téměř vše, co proklamovala před volbami. Snad jediného tématu se drží sveřepě - to je tzv. rozpočtová zodpovědnost. Za svým cílem ale jde zas nějak podivně nepravičácky. Místo potírání korupce máme výběrová řízení bez výběrových řízení, místo šetření na ministerstvech a úřadech se osekají již osekané sociální dávky, poberou se invalidní důchody, ale ministři si dále rozdávají statisícové odměny, neřeší se dávky na bydlení, které jsou ze státní kasy rovnou do kapes podnikatelů v předražených ubytovnách nepřizpůsobivých. Zvýší se daně, ale státní zakázky jsou stále dražší než v Německu a Rakousku, stát sebere to málo peněz chudým, ale bohatí jsou stále bohatší, banky jsou stále bachratější a u soudu s VV se zjistí, že míra korupce ve vládní straně je tak masivní, že se toho i někteří Véčkaři sami zaleknou. Tahle vláda nemůže být znovu zvolena.

0 0
možnosti
PM

petrik1960

5. 4. 2012 8:01
Re: Já bych na nevýhru levice nevsadil

asi ne, ale určitě se o to pokusíme vy si budete s komunisty chrochtat jak jste to těm pravičákům natřeli a nezrušíte vůbec nic, jen zvednete o procento daně právnickým osobám. Lůza bude tleskat a podniky se budou přesouvat výsledek -.

0 0
možnosti

Johny__S

4. 4. 2012 21:08
Jak se vám podařilo volit

postupně všechny tři vládní strany, když TOP09 a VV vznikly až před posledními volbami?

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

4. 4. 2012 21:12
Re: Jak se vám podařilo volit

Třeba proto, že není pouze český parlament, kam lze volit;)

0 0
možnosti
PV

pavsson

4. 4. 2012 20:36
Logika

Dost dobře nechápu tu logiku - levice má hodně procent, ale její drtivé vítězství nehrozí, protože nemá program. Volby nejsou matematický příklad. Je úplně jedno, že vítězství levice nemá logiku, levice prostě zvítězí. Že to za pár let bude pro její voliče obrovské rozčarování a zklamání, je druhá věc. Vítězná ČSSD bude muset vše "zasadit do ekonomického rámce" a rozdíly mezi současnou a budoucí vládou budou opravdu jen minimální. Včetně skandálů, protože domnívat se, že pět let staré výbušné odposlechy na Béma jsou jedinou podobnou municí, by bylo velmi naivní. A fixy na tykadla? Malujte o sto šest. Politická strana, která bude v těchto volbách vyhazovat peníze za nesmyslné bilboardy s ksichtama, si nic jiného nezaslouží.

2 0
možnosti
MP

Martin Procházka

4. 4. 2012 20:51
Re: Logika

Věci se prostě nedějí, věci je možné určovat, ovlivňovat, měnit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007