Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Moggs

20. 9. 2011 18:27
Mladíku, vás čeká zářná budoucnost!

Až skutečně nastane ten den, kdy bude celé Evropa (popřípadě svět) integrována, uděláte v těch nových, fašistických vládnoucích složkách kariéru.

0 0
možnosti
JN

Manousek_22

20. 9. 2011 13:26
No to je mi tedy počteníčko

Vážený autore, tímto článkem jste udal upně nový směr . Proti Vám jsou Eurohujeři slabým odvarem. Jste tahoun směru

Eurosocionaivismu. (blicí smajl)

0 0
možnosti
V

villík

20. 9. 2011 10:14
Jj. Přeji Vám příjemné stáří...

... United States of Europe. Já mám to ŠTĚSTÍ, že na to můžu hodit bobek ..i když jsem tím vůči svým vnukům sobcem.

0 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

20. 9. 2011 9:39
s EU na věčné časy a nikdy jinak

Proč radši nenapíšete blog na téma, proč je ČR stále druhořadým členem EU? A kde je vaše eurodemokracie, když po přijetí Lisabonské smlouvy můžou o vem v EU rozhodovat čtyři největší státy???

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

20. 9. 2011 10:16
Re: s EU na věčné časy a nikdy jinak

Tak základním smyslem demokracie je, aby rozhodovali jednotlivci a ne státy. Hlasovací práva států odráží počet obyvatel a velké státy jsou v tomto hlasování znevýhodněny. Na Čecha připadá větší hlasovací váha, než na Němce. Smyslem reforem EU by mělo být odstranění hlasování podle států a nahrazení klasickým mandátem z voleb do EP. Postoj vlády kteréhokoliv státu totiž nikdy nevyjadřuje postoj občanů toho státu k tématu, určitě ne všech a často ne ani nějaké většiny. Proto je lépe, pokud ho vyjádří ve volbách každý jednotlivec. Názory k tématům se netvoří na základě národnosti.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

20. 9. 2011 9:24
Nemáte pravdu

časom na to prídete aj sám. Asi ste nezažil sovietsky zvaz a RVHP. Ja áno. Predtým nájdete hromadu príkladov v histórii, vrátane tretej ríše. Nič nefungovalo.

Globalizácia je systémový problém. Riešenie nie je v tom vychádzať jej v ústrety, ale v odstránení tohoto problému. Je to dané samotnou ľudskou podstatou. Človek je živočích stavaný pre kmeňový princíp. Akonáhle počet kmeňa presiahne rozumnú mieru, nastáva delenie. To je naša prirodzenosť. A všetko, čo je proti prirodzenosti, nemá šancu na úspech.

Počkajte si, možno dojde aj na rozdelenie USA, ktoré mnohí mylne vnímajú ako vzor príkladu jednoliateho funčného celku.;-)

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

20. 9. 2011 10:20
Re: Nemáte pravdu

Globalizace je jev naprosto přirozený, daný růstem našich možností přepravy a komunikace, řečeno jinak, růstem naší svobody. Aby jste zničil globalizaci, musel by jste omezovat osobní i ekonomické svobody všech subjektů a to si nikdo včetně mě prostě líbit nenechá. A spíš se rozpadne Čína než USA;-)

0 0
možnosti
S

sibidlo2

20. 9. 2011 9:13
kolik ti je?

že jsi byl už 3x volit, kecale

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

20. 9. 2011 10:22
Re: kolik ti je?

Mě je 23, vaše dedukce o počtu voleb je špatná a dle způsobu vyjadřování jste nepochybně hloupější, takže nemá ani smysl zabývat se vaším věkem.

0 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

20. 9. 2011 8:57
Myšlenka

společné Velkoevropské říše tady byla od počátku věků. Zaplať pánbůh, nevydržela žádná. Národní stát je základ svobodné společnosti, globální celky jsou cestou do pekel. ;-)

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

20. 9. 2011 10:28
Re: Myšlenka

Proč zrovna národní stát? Pročpak na sebe občas Pražáci a Moraváci koukají nevraživě? Někde níže někdo propagoval městské státy. Já trvám na tom, že některé činnosti, které byly přeneseny na veřejný sektor je třeba vykonávat na co nejvyšší úrovni, jiné na nižších a mnohé veřejnému sektoru nepřísluší vůbec. Svět se mění a veřejné instituce, pokud mají být schopny plnit očekávání svých chlebodárců, se změněnému světu musí přizpůsobovat.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 9. 2011 8:27
zajímavé. bolševika již nelze nazvat bolševikem ....

cenzor to považuje za urážlivé či rasistické a vulgární . Zajímavá ukázka "demokracie" a "svobody slova" Rv

0 0
možnosti
PM

petrik1960

20. 9. 2011 9:03
Re: zajímavé. bolševika již nelze nazvat bolševikem ....

já nesmím napsat ani "rudý moula" abych nebyl smazán,ale zdejší neostalinisté mohou cokoli.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 9. 2011 8:21
doporučiji všem si zapnout smazané příspěvky

je zábavné sledovat Veselého, , který jiným nadává do bonzáků, ale mizí zásadně příspěvky oponentů při diskusi s tímto práskačem. jj .... Jan Veselý- spolu s Kvintanou král diskuzních bonzáků !!!

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

20. 9. 2011 9:55
Re: doporučiji všem si zapnout smazané příspěvky

Pokuste se Marečku přestat práskat pod svými ostatními nicky včetně označení Marav a budete v pohodě. Ve vás se to vaří tak, že jste schopen práskat i sám sebe. :-)

Pro vás, jako pro udavače: Opravdu zde chcete zase vidět váš bonz  "Váš přístěvek už byl nahlášen"?. Pro vás ještě jednou. Nikdy jsmen nikoho nenahlásil, bonzáctví se mi hnusí a ani vy mi nestojíte, abych si křivil charakter. A jen pripomenu "Jednou černoch, stále černoch. Jednou komunista, stále komunista. Jednou bonzák, stále bonzák." Prostě neexistují kategorie jako bývalý udavač, bývalý komunista, bývalý černoch. A to ani u vás.

Ale lžete si jak chcete. Ani vás ani kohokoliv jiného jsem nikdy nenahlásil. Nejsem vy, nejsem práskač, ani nejsem znám pod přezdívkou Bonšay.

0 0
možnosti
AB

[eT]

20. 9. 2011 5:45
Vážený pane/soudruhu,

pokud Vám nezáleží na Vás, Vaší rodině Vašich dětech, je to Vaše věc. To co ale představuje EU v současné podobě je korporátní fašismus ať si píšete co chcete. Omezování osobní svobody, nesmyslné regulace a zákony, cenzura... Jste zlý, velmi zlý člověk.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 9. 2011 8:11
Re: Vážený pane/soudruhu,

přesnéR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007