Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud vynechám řadu argumentů proč ne, tak mi pořád v hlavě zůstává jeden zásadní. Pokud někdo čerpá příspěvek v hmotné nouzi, tak je asi v nouzi. Potřebuje každou korunu. Teď si představte, že dostane příspěvek 1795 Kč.... o ano z bankomatu však dostane jen 1600. Tedy více než 10% nedostane. Ale co, ten kdo tu bídu nezažil, tak to stejně nikdy nepochopí a bude si plácat moralizující kecy

1 0
možnosti
JC

Samotná myšlenka se zdála (a dosud zdá) správnou, avšak pokus o provedení byl velmi nepovedený, dílem zločinný, dílem asociální a ve zbytku diletantský.

2 0
možnosti
ZK

Z44d95e33n54a 57K87o26č47í

10. 5. 2013 21:12

S tímto názorem se dá souhlasit. ;-)

0 0
možnosti
VM

Procházka růžovým sadem, vy rád překvapujete, že?8-o Představa, že bych měl mít přidělenou kartu "S" a jakýsi, blíže neurčený, soukromý, finanční kolos by vlastnil údaje a data k mojí osobě, ta mě děsí.

Co bodrý, podnikavec, top strejda Drábek a jeho parta, stále klídek a v pohodě?

3 1
možnosti
Foto

fungovalo to před s-kartou? - fungovalo, přinesla s-karta něco nového, lepšího? - nepřinesla.

6 1
možnosti
Foto

Ale mohla přinést, pokud by dostala šanci. Pokud se chcete zeptat, co mohla přinést, máte to dostatečně vysvětleno v autorově blogu. Musím přiznat, že jsem nečekal, že ODS při poklesu preferencí začne napadat projekt, který sama pomáhala prosazovat, a doufat, že naláká voliče ČSSD.

1 6
možnosti
Foto

Bohouš Sobotka říká, že sKarty jsou asociální a podvodné, tak to ksakru přece musí být pravda....

2 2
možnosti
VB

:-)Počet kladných ohlasů na S karty kopíruje volební preference Topaků, že celý proekt je tunel od Šišky s Drábkem je už taky veřejné tajemství, takže vlastně mě to neudivuje.Bohužel marně hledám nějaký zákon ať od socanů tak pseudopravice, kde bych si jako občan řekl....tak dobře jste to kluci udělali.Na závěr jen, eurohujerské strany pro mě a mou rodinu jsou nevolitelné;-O

1 3
možnosti
PP

Sytý hladovému nevěří !   Pan spíš kluk Procházka je zdravej a bankomat má za rohem, tak nedokáže pochopit že všichni na tom nejsou jako on !  Ale sám se přiznal i k omezenosti když nezvládá složenku . Tu jsme se učili vypsat už na ZŠ.

5 3
možnosti
Foto

No vidíte. Dnes se již ve škole takové věci neučí. Stejně jako počítání na logaritmickém pravítku.

1 2
možnosti
PK

Jde je o to prohnat peníze účty CS. CS není charita, nic není zadarmo, tomu snad nikdo nevěří. To stát neumí rozeslat peníze přímo na účty příjemců? Máme takových zhovadilých egovermentovin, ale toto je asi problém. To mohoucí si peníze převedou stejně na svůj účet a ti kteří jsou pohybově omezeni S karta nespasí.

4 1
možnosti
Foto

S těmi účty příjemců to zde již několik diskutérů vysvětlovalo. Ale u vás je to asi marné.

2 1
možnosti
JN

Volím Karla(ODS09)? Toho co si s Kalouskem(ODS009) dělá zákony na míru? Viděl jste někdy pro jaké zákony zvedá ruku ten zločinec? Mimochodem, asi se to k vám nedoneslo, ale šaškovské volby skončili. A váš šašek ou teď se připrav.... ....bude to bolet... to projel ;-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007