Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

HDP nezajišťuje blahobyt. HDP je jenom berlička k níž vlády vztahují své dluhy, aby mohly ukazovat, že vlastně nic moc nedluží. Přitom polovinu toho HDP tvoří pravě ty dluhy. Proto do HDP, dle směrnic bankrotující EU, je zahrnována i stínová ekonomika. Odhadem. A čím vyšší odhad, tím menší dluhy, samozřejmě jen na papíře.

0 0
možnosti

Trochu jiný pohled na svět, já třeba vidím největší hrozbu ve stále se zvětšujicímu bruselském marasmu , totálnímu selhání multikulturalismu a nezřízené islamizaci Evropy.No a někdo zase vidí hrozbu v Rusku, jen je otázka co je horšíRvEU

2 0
možnosti

Po Majdanu dostal Ukrajina svobodu. Kdybyste podobnou přinesl domů k nám, asi by tady vznikla velmi rychle domobrana. Podobně jako na Ukrajině. Nakonec Vaše strana je varováním pro všechny svobodymyslné lidi.

7 2
možnosti

No tento plamenný úvodník je jak vystřižen z RP na začátku  50 let. Takto plamenně  proti imperálismu si v době normalizace netroufli psát, či pindat v TV soudruzi Kojzar, Jambor, či Vejvoda. Autore ukazujete naší dnešní mládeži, jak to bylo za bolševika. Dšíť oheň a síru na třídního nepřítele v době, kdy všechny důkazy jsou zmanipulovatelné, je hodně naivní.   Jen píšete  v opačném gardu.

14 0
možnosti

Z98d83e62n22a 18K20o55č84í

28. 7. 2014 8:44

Celkem jste uhodil hřebíček na hlavičku. !!R^

Konec konců - autor se už ve svém minulém blogu celkem dostatečně znemožnil ;-)

1 0
možnosti

Dal jsem karmu. R^Ovšem i tak si myslím, že tato ironie chce malinko dopracovat, doladit, je vidět, že je to šité horkou jehlou a mnoho diskutujících by to mohlo myslet vážně.

1 0
možnosti

...... toliko generační rozdíl, však musím uznat, že máte vytříbený vkus, mladíče, - taktéž volím Karla GOTTA R^! - je úúúžasnej.     (bohužel za "HDP" pakRv)

2 0
možnosti

Téda, vy máte pane Procházko úroveň. Autor blogu minusuje příspěvky aniž se k nim vyjádří.;-D

2 0
možnosti

Nejvíc se mi líbí to HDP, stát a pod. Přitom sankce by poškodily nejen stát, ale především řadu lidí. Lidí, kteří s tím nemají nic společného. Ještě jsem neslyšel nikoho, kdo by požadoval sankce a zároveň se vzdal třeba 40% svého platu věnovaných potřebným. Kdopak důchodcům zaplatí dražší plyn? Nebo dokonce přestavbu na jiný typ paliva, pokud plyn nebude? Kalousek snad? To ani omylem.

6 0
možnosti

Ruské bojůvky nyní ztrpčují život mnoha lidem, kteří s tím nemají nic společného, jenom právě žijí ve špatnou dobu na špatném místě. Můžeme se také tvářit, že se nic neděje a počkat, až u nás ozbrojenci "převolí" parlament a vládu, hlavně abychom neměli dražší plyn. Přesně tomu bych se rád vyhnul.

3 1
možnosti

A88d59a15m 66S68t81a72v79a

27. 7. 2014 22:27

"....Rusko je velmi agresivní diktatura...": Autore, proštudujte si, co to je diktatura, a pak doufám, tu nebudete takhle plácat!

7 7
možnosti

A72d96a56m 36S33t27a32v83a

27. 7. 2014 22:49

Tak třeba ten Vališ, co ten si představuje pod pojmem diktatura?

2 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007