Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xena123

8. 3. 2011 18:57
....

1) jak víte, kdo příště bude v Libii u moci a že s námi vůbec bude chtít spolupracovat.

2)Kdybychom neútočili na Jugoslávii nevznikl by mafiánský stát Kosovo. I dnes by si tam byla srbská armáda schopna udělat pořádek sama.

3) Kvalita prezidenta se měří tím, zda byl pozván do USA na oficiální návštěvu

4) nejvíc mne ovšem dostal výraz "když se nám nedostávalo amerického velvyslance". Vy si snad myslíte, že je tu kvůli nám. To je ale velký omyl. On je tu proto aby loboval za zájmy USA a amerických firem, např. za Westinghaus.

0 0
možnosti
PZ

Rájec

8. 3. 2011 17:32
Bombardák Václav.

Vážený pane. Ve Vaší charakteristice se chlubíte tím, koho všeho jste volil. Nemyslím že je to významné. Soudím že osobně bych se tím koho volím nechlubil, už proto, že volby jsou tajné. Tak co. A zbývá Vám ještě KSČM a KSČSSD. Je dojemné jak pevně stojíte za panem Havlem. V jaké frontě asi postáváte. Pan Havel již jistě připravuje svůj bombardák. Za Váš postoj Vám možná nabídne post navigátora. Přejděte od slov k činům. Moderní hrdinové bombardáci. Já zatím budu doufat, že se k Vám nikdo nepřipojí, protože nafty tam až zas tak moc není  a Vám a Vencovi bombardákovi dojde nad Kosovem palivo. Tím budou mít Libanonci šanci si svoje věci svobodně vyřídit sami.

0 0
možnosti
LD

dohlib

8. 3. 2011 9:46
Klaus jedině, Havel ne

Jedině Klaus se rozumně postavil proti Lisabonské smlouvě, která je pro nás velmi nevýhodná, proti Euru. A nenechává se tak ovlivnit jako Havel, přisluhovač západu a USA, dosazovač svých kamarádů do politiky, kteří rozkradli a ropzrodali národní bohatství za miliardy, která teď máme platit.

A ať je to kdokoli, jsem vždy pro to, abychom se do vojenských konfliktů a misí nepletli. Naše malá země to nemá zapotřebí a pokud máme bilon a půl dluhů, k čemu bychom měli dělat světového četníka ?

Taky nepojedu na dovolenou do Karibiku, když ne to nemám.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

8. 3. 2011 9:10
Pan Havel

vždy říkal to co si myslí. Ať tam byl kdo tam byl.

Za článek karmaR^

0 0
možnosti
G

Gašpo

8. 3. 2011 9:49
Re: Pan Havel

To je samozrejme právo každého človeka. Lenže ak sa z neho stane verejná osoba, mal by viacej premýšľať nad tým, čo povie. Keby sa pán Havel aspoň vrátil z dlhodobého pobytu v Líbyi a mal by svoj názor podložený skúsenosťami... Aj v takom prípade by to nebolo úplne košér, pretože globálne by situáciu nebol schopný objektívne posúdiť. Lenže bol by to názor podložený.

Teraz nám ale predkladá niečo, čo proti zdravému rozumu neuspeje. Bohužiaľ sa ponúka hromada prirovnaní a to jeho s Kosovom je skorej proti nemu. Mediálna masáž, ktorá vtedy proti Srbom prebehla bola neuveriteľná.

0 0
možnosti
G

Gašpo

8. 3. 2011 8:18
Ako úplne bez emócií.

Skúste odhodiť veškeré nadšenie pre "spravodlivú vojnu" a pozrite sa na to pragmaticky.

1.) Žiadny konflikt nie je čiernobiely. Ani ten stávajúci a nebol by ani ten, ktorý by vznikol. Zase by umierali hlavne tí, čo sú v tom nevinne.

2.) Je nezmysel importovať niečo do zemí kde o to nestoja. Po krátkom nadšení, by zavládla nenávisť. Spomínate ešte na Bagdád?

3.) Nedá sa to riešiť krátkym a účelným úderom. Zase by sa to pretiahlo na dlhé roky, stálo by to obrovské peniaze a samozrejme spústu životov.

Bohužiaľ mne z toho vychádza že pánovi Havlovi už mekne mozog a nemal by sa k takýmto veciam vyjadrovať. No on už má na to v svojom veku akosi právo. Ale čo Vy? Havel to prirovnáva ku Kosovu. Médiá nám vtedy naimportovali krvilačných srbských kresťanov ako zabíjajú nevinných a mierumilovných muslimov. Dnes už všetci vieme, že to bolo minimálne 1:1. Základ je, nenechať sa zblbnúť.;-)

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

8. 3. 2011 8:34
Re: Ako úplne bez emócií.

R^

0 0
možnosti
JVJ

Jsem v Ječný

8. 3. 2011 7:27
Tak se ukaž frajere!

Sapík do teplejch, na nohy bagančata a běž střílet ty španý lybijce. :-(Rv

0 0
možnosti

cerny.prem

8. 3. 2011 7:25
pevně stojím proti Havlovi

To já zase zásadně nesouhlasím s Havlem. Připadá mi, že se po letech probral z mrákot a vypustil nějakou myšlénku. Po tom co jsem si přečetl co je Havel zač jsem na něj úplně a naprosto změnil názor a to mu už nikdo neodpáře. Všichni víme co je zač. Kdo neví ať si to přečte. To toto jeho tzv státnické prohlášení působí velmi komicky od takového člověka.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

8. 3. 2011 6:44
Tento článek není

o Havlovi, tak se mu vyhnu!

Ale můj názor je ten, že pokud se arabové chtějí mezi sebou navzájem pozabíjet, je to jejich "dělo"? Pro nás je jenom dobré, když se trošku zredukují v počtech! Jenom by mě zajímalo, kde se rodí "inteligenti", kteří si myslí, že v arábii probíhají nějaké demokratické revoluce? Tam prostě přemnoženým chlapům vybuchly hormony, protože už nestačily "humanitární" peníze ze Západu na jejich uživení a sexuální vybití! Pokud bychom se do toho měli zaplést vojensky, tak pouze použitím strategického letectva a kobercovým náletem od Maroka po Gazu do hloubky 150 km a týden v kuse! Na nějaké zachraňování arabských "demokratů" tady nejsme stavění!!!

0 0
možnosti
LH

Lubomír H

8. 3. 2011 6:31
OMG Procházko, já když vidím tu Tvojí vepřovou

hlavu, po ramena zaraženou v análním otvoru VH, tak si říkám k čemu jseš ????

Žvanil, co ještě nikde nemakal, co nikdy nevytvoří korunu přidaný hodnoty neb bude jen teoretizovat o takových věcech a lidech jako je hum. bombardér......RvRvRv

0 0
možnosti
M

MMORHO

8. 3. 2011 5:14
Pevně stojíte za Havlem....ale Havel sám leží !

Zavelel k útoku na Lybii a ulehl s chřipečkou......humanista náš jeden.:-)Rv[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007