Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste mi ale plácal.

0 0
možnosti
JN

SS i Top09 patří do koše, v jedné šefuje Klaus v druhé Kalouske, oba staří komanči, bolševici, bez páteře, a největší zloději v historii zemí českých. fuj

Jo hranice není potřeba v Shengenu, ale ua shengenem. Aby Somálci zůstali v Africe a Syřani třeba v Tunisku. Češi také za komárů neutíkali do Sýrie nebo Afghanistánu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Sice Vám na fotce chybí tykadla, ani nemáte zelenou barvu, ale stejně jsem přesvědčený, že jste Marťan a spadl jste k nám z Marsu...8-o

3 1
možnosti
MP

Klíč je v Bruselu a Berlíně. Omezit přerozdělování formou dotací, poklesne nesmyslné převážení produktů. Pokud bude řádně fungovat ochrana evropských hranic, resp. schengenského prostoru, tak vnitřní pohyb až tak omezen nebude. Německo by mělo snížit nebo zrušit sociální podporu imigrantů. Vždyť je to nesmyslné - zvyšují hranici odchodu do důchodu a přitom cpou peníze lidem, kteří ještě nic zemi nepřinesli a už profitují. Lidé v předdůchodovém věku mají zdravotní problémy, těžko si udrží práci a mají přihlížet, jak se k nim valí davy s nataženou rukou.

Btw., on ještě někdo věří TOP09?

3 0
možnosti
MR

Klíč není v Bruselu ale potřebě převést politiků do rukou evropských státníků.

Zde jsou potřeba jít  nevyšlapanou cestou přes precedenty a vlastně aktuální demontáž architektury EU, jež není schopna reflektovat významné světové změny a přerod do nové epochy.

Není zde slyšet hlas Itálie, Francie, Španělska, Dánska ... . 

Klíč je především v našich rukou a naši odpovědnosti za chování naší vlády a toleranci jejich kroků. 

Naše cesta by měla směřovat k posílení Visegradské skupiny a okolních států, sjednotiti politiku vnitřní a vnější ochrany, přístup k Bruselu i světovým organizacím. Vytvořit zde nové mocenské centrum Evropy a vlastně odstavit či "nechat" svému osudu chování Francie, Německa, nespoléhat na ně neboť zde hrozí občanský chaos .

Zde je i krize stádního chování a myšlení dané socialismem na západě odborářským na východě komunistickým jež ponechává volnou ruku vedení své společnosti.

Ostatně sem i cílí světové dění ... .

2 0
možnosti
MR

Nemusím moc lidi jež se ohání národem a snaží se jej vidět v určité rovině, přitom do toho projektují vlastní nazírání na svět, tedy schopnost pracovat s informacemi na určitých rovinách. To pak zavání snahou ovládat a spěje k despocii ... .

K meritu věci, není hysterie jako hysterie. U nás to je v několika rovinách a po prohlédnutí vlastně žádnou hysterii nenajdete.

První rovina je snaha "manipulovat" společnosti v posthumanistickém chování, jako údajnou ochranu před špatným nazíráním na svět a věci, V tomto duchu pracuje Čt a určitá tisková media. Lze říci hodně nešťastně neboť pokřivují skutečnou rovinu stavu a pohledu a dávají falešné iluze a určité věci hrotí ... .

Pak je tu anonymní prostor na internetu který unese všechno ... .

Další rovina je v mladé vzdělané generaci jež nebyla toliko vedena k hodnotám a autoritám a má zatím nevyspělé vnímání podstaty dějů a jejich příčiny a hlavně následky.

Svoji snahu postavit se na vlastní nohy a mít názor a vlastní opodstatnění existence pak dávají v určité společenské stavy a problémy a snaží se je řešit. Zde jim mnohdy chybí životní zkušenosti.

Další rovina je frustrace Evropské a naší společnosti kdy selhali politici - státníci, dokonce Merkelová se odvolává na Brusel, přitom tento stav odpovídá a patří do rukou státníků jednotlivých zemích. Je to jako by se báli vlastní odpovědnosti a schovávají se za Brusel. Je to dáno sociální - humanistickou doktrínou jež vytváří vazalskou stádní společnost a k ní určitou sortu politiků, jež nejsou tak politici ale partajníci šplhouni  a političtí byrokrati. V jiném režimu prostě neumí jak si fungovat.

Další rovina je odkaz socialistického a následného humanistického přístupu společnosti jež zničila její společenskou diverzitu, tak že zde chybí tvůrčí duševní jádro společnosti a s ní takové osobnosti jako byl třeba Čapek, Eliáš, J.Masaryk a další. V této rovině by se měla společnost vlastně pohybovat, být vedena duševními osobnostmi, státníky, nikoliv jen byrokratickými politiky.

0 0
možnosti
MR

Další rovina je odkaz socialistického a následného humanistického přístupu společnosti jež zničila její společenskou diverzitu, tak že zde chybí tvůrčí duševní jádro společnosti a s ní takové osobnosti jako byl třeba Čapek, Eliáš, J.Masaryk a další. V této rovině by se měla společnost vlastně pohybovat, být vedena duševními osobnostmi, státníky, nikoliv jen byrokratickými politiky.

A zde u konce jsme u jádro problému současného stavu a tím je impotentní občanské společnost jež nevytváří protiváhu politikům a společenským stavům... .

0 0
možnosti
JR

J59a21r64a 38R29a11n71k

25. 8. 2015 1:52

Dik za rozumna slova, hysterie jeste nic nezastavila, v Tureckych "lagrech" je k dnesnimu dni 1.600.000 uprchliku, mnozi jiz 4 roky....v Jordansku a Libanonu dalsi milion, minuly rok na jare pouzilo v OSN Rusko a Cina sve obligatni veto.....a exodus se dal na pochod.

3 2
možnosti
MN

Téměř v každém svém příspěvku připomínáte pořád dokola veto Ruska a Číny v OSN, které mělo za následek rozpohybování exodu lidí z Arábie a Afriky...

O veto čeho šlo? Můžete napsat odkaz na nějakou zprávu, ve které je to více vysvětleno?

4 0
možnosti
DK

TTakze reseni je nic nehlidat, aby nahodou nekdo nekde nemusel cekat, aha.. Proste oni nam nejsou vdecni a ze jsou vzdelany jsou z velke casti bludy. Pokud by to tak bylo, tak at radeji pomahaji doma, ne?

Zajimavy rozhovor:

http://www.jcted.cz/milos-hlavacek-varim-pro-azylanty-ale-ti-si-niceho-nevazi/#.VdsTBg36aMo.facebook

7 1
možnosti
PZ

P50a51v34e90l 15Z36e66m13a48n

24. 8. 2015 23:18

další eurobolševik, vás snad v té Bruseli tisknou Rv

12 1
možnosti
JR

J60a40r20a 23R60a72n50k

25. 8. 2015 1:53

Proc "eurobolsevik", ja nevim kterym smerem se cesky jazyk ubira, ale tohle je des:-/

1 0
možnosti
RJ

Tohle je 'risk analytik'? Člověče kde jste potratil rozum? Situace je kritická právě kvůli takovým analytikům jako jste Vy.

15 2
možnosti
MP

Ano, živí mě analýza rizik, logika a přehled. Takže si drze troufám tvrdit, že poměrně v klidu rozpoznám vážný problém od neopodstatněné hysterie.

4 12
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007