Diskuse

Nevýhra nicoty

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řekl bych, že problémem pravice je Babiš.

Divoká privatizace byla spojena s početně nevelkou stranou ODA. Když už nezbylo nic co by se dalo pod cenou rozdat, pomalu vyšuměla i tato strana zhasnutých světel a s ní měly odejít i všechny hříchy privatizace.

Když přetekla míra trpělivosti s praktikami ODS a v hrobě se obraceli i její mrtví sponzoři, pohotově vznikla Unie Svobody, aby nás ústy Rumla a Pilipa ujistila, že normální je nelhat. Ovšem moc dobře si nevedla a tak bylo třeba reinkarnovat ODS a ukázat, že i ona může být jiná a lepší. Do čela postavila Pana Čistého, který si svoji přezdívku vysloužil zřejmě tím, že nebyl příliš informován o zákoutích politiky a ne díky svému charakteru. Preference strany za Nečase však trvale klesaly. To však moc nevadilo, protože na scéně už byl nový neposkvrněný subjekt - TOP 09. Svého renomé ničím nezatížené strany využil k prosazení těch nejvíc asociálních reforem, které jsme zatím v naší novodobé historii zažili. Pokles popularity je tedy zcela na místě.

Jenže potenciál pro vznik další nové, průzračně čisté a neposkvrněné strany je nízký, když nespokojené voliče odvedl Babiš.

Je tedy pravicí po zásluze nenáviděn.

0 0
možnosti

Bez Kalouska fungovat nebudete. Protože Kalousek si založí novou stranu a sebere vám zbytek voličů.

0 0
možnosti

J71a46n 56R59á89ž

16. 10. 2014 19:21

Volič se poučí a bude volit skutečné politiky. To myslíte, ze ty z TOP 09.......to byste mne rozesmál.

Myslím si, ze voliči se naopak poučili už dnes a proto dostala "Topka" ve volbách "na zadek"!

2 0
možnosti

A63d23a65m 33S64t69a41v91a

16. 10. 2014 8:24

"Porazilo nás nic.": Autore, to máte tak: Nic může porazit akorát zas nic!

6 0
možnosti

Trošku obecnější úvaha.

Ono se často říká, že "začátkem konce" klasického liberálního systému byla tzv. opoziční smlouva mezi ČSSD a ODS.

Osobně si to nemyslím, vždyť v současném Německu funguje dokonce velká koalice stran, které stojí na opačných stranách od středu a u vlády se většinou střídaly.

Začátkem konce byl "falešný a prázdný Topol", jak se trefně vyjádřil Václav Klaus, a jeho "nulová tolerance", kdy byla opozice vyšachována nejen z vlády, ale i z kontrolních orgánů (výborů Sněmovny atd.)

To tehdy, se zvednutým prostředníčkem Topolánka, začala tahle nepolitická mizérie. To tehdy, když byla opozice nekompromisně převálcovaná a jakákoliv možnost něco ovlivnit a za něco také ručit ji byla odepřena, začala tahle nepolitická mizérie. To tehdy, když bylo vše válcováno s rozdílem jednoho hlasu a opozici nezbývalo než hystericky křičet, začala tahle nepolitická mizérie.............................

Stvořili jste monstrum, které vás rozšláplo jako červa, a ještě se tomu smějete a nafoukaně se vytahujete.

To je ta pravá bída české pravice.

6 1
možnosti

Nemluvě o tom, že padáků, které jsou dobré akorát na zabití a podobných vylomenin, máte na triku taky víc než dost.

5 0
možnosti

J94a10n 89V87l97č67e97k

16. 10. 2014 7:41

Přečetl jsem si jak článek, tak diskusi pod ním. Souhlasím s autorem i s diskutujícími. Všichni víme, co a kdo je TOP09. Ale kdo z vás diskutujících ví, co je  ANO?

2 0
možnosti

P82e78t21r 38P94o34u74r

16. 10. 2014 7:04

TOP09 je pevně hodnotově ukotvana jako strana pravicová, proevropská a prozápadní. TOP09 tu díky svému ukotvení bude stále, i po odchodu pánů Hudečka a Vávry, i po odchodu pánů Schwarzenberga a Kalouska.

;-D;-D;-D    .... po ránu jsem se docela zasmál ......  konec bude podobný jako všechyn partaje vzniklé podobným způsobem ....adhoc, zhora a natruc ......jako .......Unie svobody, VeVerkyatd ... .... ...  jen to bude déle trvat a  sešup přijde ....

7 0
možnosti

:-)  Naivko! Jste, jak je psáno risk analytik, absolvent VŠ, opravdu nevím jestli se tím uživíte. Po přečtení Vašeho článku,(a to není prvý), o tom silně pochybuji. Ať Vám to Vaše skálopevné přesvědčení vydrží, srdečně Vám přeji !   Rv

8 0
možnosti
Foto

Pravicová, proevropská a prozápadní...? Tolik protimluvy v jedné větě. Jak vás Kalousek za cizí peníze s maskotem Karlem a s ukradenými mandáty KDU-ČSL založil, tak i skončíte. ;-)

13 1
možnosti

J41a81n 41P48a85v87l67í55k

16. 10. 2014 6:49

Chtělo by to mít trochu povědomí o kořenech naší kultury, abyste se nemusel podivovat nad jednou větou a dávat najevo svou nekulturnost.

1 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007