Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celý článek jste mohl shrnout do jediné věty - "Nemám rád Zemana, protože porazil mého oblíbence Karla a tak nesmím prošvihout žádnou možnost, kdy si mohu do Zemana kopnout."

Dávalo by to aspoň větší smysl, než ten blábol, který jste vyplodil.

P.S.: Nevolil jsem Zemana!

1 1
možnosti
Foto

Krym lze zachránit před Putinem jedině tak, že Západ a Ukrajina přistoupí na vznik Novoruska (Luhansko + Donecko + Krym) jako státu, který umožní oddělit znepřátelené strany, zapomenout na všechny mrtvé a třeba se závazkem, že po padesáti letech uskuteční referendum, kdo kam chce.

2 2
možnosti

:-)  Diskuse je přebohatá, už nemohu překvapit !  Je na Vás vidět, že jste členem party OO9 s dřímajícím knížetem v čele. Protože si píšete, že jste analytik, tak bych od Vás čekal víc objektivnosti v hodnocení situace na Ukrajině. Vaše závislost na svém dřímajícím guru z toho trčí, jako láma z bot! RvRvRv

6 3
možnosti

Čtete nepozorně. Autor tam má RISK ANALYTIK. To snad říká vše, ne? :-)

2 1
možnosti

Škoda, že se argumentace některých diskutujících svezla na laciném "jste mladý, tak nemáte rozum".

Jinak dík za článek.

4 0
možnosti

Vážně? A co takhle třeba - jaký článek, taká i diskuse. Nicméně pokud byste snad chtěl být ve věci Ukrajiny stejně jako autor alespoň trochu v obraze, zkuste se prokousat tímto blogem a zejména tímto přímým odkazem:

http://vlkovobloguje.wordpress.com/fakta-o-ukrajine/

Autor má plnou hubu nějakých západních hodnot. Jenže pokud je západ měl, tak právě na té Ukrajině je všechny zradil. Znovu už po tisící - Vám i autorovi, nejde tu o Putina a Putinovské Rusko, ale o Ukrajinu a Ukrajince lhostejno jaké národnosti. Vy i autor zcela zjevně ani netušíte, co se tam formuje. Jaký stát. Nenávist k někomu není dobrým vodítkem pro jakékoli uvažování natož pro činy. A už vůbec ne v této formě. Co si kdo nadrobí, to také bude muset i sníst. A vězte, že EU - nikdo jiný nebude mít z té formující se Ukrajiny takový bolehlav jako právě EU - a tím i přímo my sami. Autor článku, já a stejně tak Vy sám. Pokud Vám stačí jako Schwarzenbergkalouskům ukazovat jen a výhradně na Putina, budiž - jednoduchým lidem stačí opravdu málo. Následky to ale nezmění.

7 1
možnosti

"Těžké bitvy jsou teprve před námi, Krym nevyjímaje." - tato věta mě vcelku pobavila.

Autor si zřejmě neráčil všimnout, že i ti původně největší podporovatelé Ukrajiny - USA a Polsko - už od ní dávají ruce pryč.

V plné nahotě se ukazují vnitřní problémy a vnitřní pnutí Ukrajiny, o kterých hovořil Václav Klaus, které nejdou řešit atlantickým svazáctvím, jak si to představují Schwarzenberg, Štetina a podobní exoti z TOP09.

Nelze než souhlasit s Davidem Dostálem - chvála bohu, že Karel není prezident.

12 0
možnosti

Martine, Martine. Je vidno, že píšete o něčem, o čem nevíte ale naprosto nic. Zjevně jste oblouzen pány z TOPu. Je doslova půvabné, kterak se čílíte na režimem Putinova Ruska. Nic proti tomu, v tom režimu - a tam bych také žít nechtěl. Nicméně Vaše slepota Vám jaksi nedovoluje vidět, jakouže "demokracii" to na té Ukrajině - a zjevně s plným nasazením všech Vašich mladistvě nerozvážných sil spolu se svými bohy podporujete.

Chcete-li pád západu na kolena, pokračujte dále ve své svaté misi za slávu "demokratické" Ukrajiny Jacenjuků a Porošenků. Máte pravdu, zahraniční politika je jiná liga a Vy spolu s Vašimi bohy na ni zcela zjevně nestačíte.

10 5
možnosti

R^ Mladý muž, autor, píše tak správně angažovaně svazácky, se zápalem a s těšením se na pochvalu. :-)

4 3
možnosti

díky bohu, že karel není prezident !

10 4
možnosti

Napsal jste: "Těžké bitvy jsou teprve před námi, Krym nevyjímaje. Za žádných okolností nesmí dojít k tomu, aby byl postup Ruska v této věci legitimizován. Pokud někdy bude Krym ruský, pak to bude na základě dohody s ukrajinskou vládou obdobně jako americký nákup Alijašky a cena bude tučná...."

No já tedy zírám. Tak mladý pan TOP09 chce za Krym vytřískat z Rusů prachy a udělat z Krymu kšeft, hmmm...pak by se snad dalo uvažovat o uznání Krymu jako části Ruska.

Co to je, do pytle, za neskutečně arogantní postoj, který zcela ignoruje skutečnost, že na Krymu žije miliony lidí, kteří si letos na jaře velkou většinou v referendu sami zvolili způsob správy země, ve které žijí.

A není to poprvé, co se takto vyjádřili. Už v roce 1992 vyhlásil Krym nezávislost na Ukrajině, pak znovu v roce 1994, ale ukrajinská Nejvyšší rada zrušila ústavu Krymské republiky a její prezidentský úřad. Obyvatelé Krymu se vlastně od samého počátku vzniku samostatné Ukrajiny v roce 1991 snaží od Ukrajiny odtrhnout a vytvořit samostatný Krym. To, že se letos v referendu vyslovili dokonce pro připojení k Rusku, bylo možná hlavně ze strachu před Pravým sektorem a pomateným kyjevským vedením, chtěli prostě pod ochranu silnějšího souseda. O žádnou okupaci nešlo a pokud se má použít slovo anexe, pak tedy jde o legitimní anexi podloženou referendem.

Ostatně, proč se TOP09 a všichni pohoršení pravdoláskaři nezeptají samotných obyvatel Krymu, co soudí o své "okupaci"?

8 4
možnosti
Foto

Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet. Karl Kraus

4 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007