Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volba Zemana dopomohla spoustě lidí k tomu, aby si mysleli, že jsou schopní. Hulvát a sprosťák je běžný denní kolorit Čecha a když se tak chová jejich hlava, myslí si, že tento způsob chování je správný. Nafoukaný despota, blábolil a opilec nikdy nebude mým představitelem, i kdyby se 2,7 mil. jeho voličů  postavilo na hlavu !

0 0
možnosti

J65á71n 72M31a89c64á85k

27. 12. 2014 14:37

Je načase zbavit se blbů a  lezdopr45listů, zvláště těch, co se považují za nadlidi - Übermensch, jj., to už jsme slyšeli.

0 0
možnosti

J19i72r23k17a 22N87o60v93á26k

27. 12. 2014 11:34

Soudruhu redaktore Procházko, uvědomte si laskavě jednu věc: Té společenské vrstvy, kterou vy nazýváte "spodinou" je v tomto státě většina. Jestli máte alespoň základní vzdělání o tom, co je to demokracie, tak byste měl psát vyváženě a ne jednostraně na objednávku někoho v pozadí, komu se prezident Zeman nelíbí.

A ještě dodatek: Když jsem do překladače v PC zadal heslo "kundička" vyskočilo mi "pussy". Tak laskavě neklamejte veřejnost.

0 1
možnosti

Jirka Novák - klidně si zadávejte do překladače. Je velmi příjemné zjištění, že to již umíme. 

[>-]

0 0
možnosti

P27e29t78r 16N84o85v41ý

11. 11. 2014 22:04

Autor je zapšklý a zhrzený zakomplexovaný člověk. Nenávist čišící z jeho myšlenek je zarážející. Chápu, že je frustrován, že jeho TROP směřuje do propadliště dějin a spící Khárl nebyl zvolen, ale to mu nedává právo se tímto ubohým způsobem navážet do prezidenta, který konečně, na rozdíl od jeho předchůdců, něco pro tento stát a jeho občany dělá.

0 1
možnosti

Petru Novému napíšu hodně málo - IDIOT!

0 0
možnosti

L23i24b90o94r 64M95a10l63ý

9. 11. 2014 23:58

Tady je vidět, když se zastáváte této skupiny, jak elity vychovaly vaší generaci dle mainstreamových médií a internetu. Jsou to klipy, hlavně z USA, které zničily mravní hodnoty a ne prezident Miloš Zeman. Naprosto nevíte nic o žádných lidských hodnotách a jenom píšete o tom, že se každý v tomto systému musí postarat o sebe a své blízké. A představte si, že velká část podnikatelů, kteří se mají dobře a postarali se nejen o své blízké, ale i o spoustu zaměstnanců, jsou opačného názoru než Vy. Hlavně to jsou ti, kteří nejsou napojeni na státní zakázky.

  Jestli si náhodou neuvědomujete, tak RVHP za komunismu bylo plné zákazů a příkazů pro dané státy tohoto společenství. To samé v současné době dělá EU ve kterém tahají za nitky ve Washigtonu. Tím chci říci, že se začala na lidech páchat stejná politika z Bruselu, jako se páchala před rokem 1989 z Moskvy. Opět jsme na špatné straně, ale lidé jako Vy si nechali vymazat mozek mainstreamovými médii a jen papouškují to, co Vám v této bedně řeknou. Praví komunisté, kteří fakt vydělávali finance a profitovali nejvíce ze systému před rokem 1989, si převlékli kabát a utekli do Bruselu.

 Jestli náhodou nevíte, tak zahraniční nadnárodní korporace sají z rozpočtů států takové finance, že státy EU mají dluhové zatížení 40 - 300% HDP, USA 111 % a víte kolik Rusko ? Pouze 11 %. To jenom, abyste si uvědomil komu poklonkujete, protože systém, kterému Vy fandíte kvůli financím, udělá z vašich peněz nulu, protože až Rusko podloží rubl zlatem, což dělá mílovými kroky a nakupuje zlato ve velkém, státy na Dálném Východě začnou obchodovat v této měně, už přestane být dolar petrodolarem a celý systém dolaru, eura a dalších bezcenných evropským měn zkolabuje, budeme všichni rádi, že naše ČR bude ekonomicky a politicky napojena, díky prezidentu Zemanovi na přátelské a mírové státy jako je současné Rusko a Čína.

 Ale to byste musel více studovat politiku a ekonomiku tohoto globálního světa, abyste se nezastával agresivní a válečné politiky USA.

3 0
možnosti

Procházko , na 20 min tě dostat do ruky..já bych ti tu spodinu v osobní "diskuzi" vysvětlil...

2 1
možnosti

Tupec a spodina řeší věci pěstí !

0 0
možnosti
Foto

V podstatě souhlasím. R^

3 4
možnosti

Myslím, že Vaše strana, která se hlásí ke křesťanským hodnotám, by mohla vzniklou trapnou situaci vyřešit tím, že by těmto skvělým umělkyním vyjednala koncert v některém kostele v ČR. Ideální pro tento účel by byl chrám sv. Víta. Pokud by tam měli plno, u nás na Moravě mě napadá Velehrad nebo Svatý Kopeček, v Čechách to neznám, ale jistě se tam nějaký významnější kostel také najde. Od katolické církve by to bylo srozumitelné gesto.

4 0
možnosti

Tak jste si hezky ulevil R^ naštěstí je to pouze Váš názor, přeji Vám to. Máme demokracii, můžete pištět jak to píchlé tele dle libosti.

Jinak pussy riot sami sebe neprezentují jako kočičky, proč se o to snažíte Vy?

10 1
možnosti
Foto

No a právě pro tento způsob nazírání skutečnosti, pro tento vztah k oponentům, jsou pro mě představitelé TOP 09 absolutně nevolitelní. 

Působíte na mě jako zapálený komsomolec.

11 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007