Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

huan

4. 7. 2011 16:52
"pravicový"

> zatímco zásluhový pilíř bude formou **povinného** spoření v penzijních fondech

To si mám vysvětlit jak? Dejme tomu že mám hypotéku za 5%. Místo abych ji co nejdřív splatil, tak povinně pošlu peníze do fondu kde se budou zhodnocovat 2% minus poplatky. Fakt skvělá pravicová investiční strategie, která mi zajistí klidné stáří, zatímco vlastní byt by mi ve staří byl pouze přítěží.

Chce to vychytat mouchy než tomu začnete říkat pravicový manifest. Zvlášť když v ostatních bodech se pouštíte do velice odvážných (a rozumných) řezů do společenských mechanismů. Potom se ještě zbavit těch růžových brýlí co se týče reformovatelnosti EU a byl by z toho i volitelný program - bohužel dost podobný programu Svobodných, takže na novou stranu to stejně nestačí.

0 0
možnosti

pilinazlenina

23. 7. 2011 20:46
Re: "pravicový"

ano, ten 2. pilíř je také jenom zbytečným průtokem našich peněz skrze nenasytný systém bez žádné přidané hodnoty.

Smysl má pouze ten 1.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

3. 7. 2011 22:38
pane pár dotazů

Jak můžete být současně libertarián a eurofederalista ;-D;-DR^

Ale větší joke je bývalý volič ...... VV, nyní TOP09. Jak se Vám to prosím v parlamentních volbách, když šijete do vlády, prosím povedlo??? Obé jsou totiž prvostrany...

.

Nemám rád hodně věcí včetně MK, ale ještě víc nemám rád samolibé rozumbrady bez špetky logického úsudku... mno, ael co bych od studneta toho nejtěžšího gymnázia v Praze mohl chtít, že... RvRv

0 0
možnosti
PP

echo.3.

2. 7. 2011 22:33
Za zamysleni to urcite stoji.

:o)

0 0
možnosti
LC

jáša

2. 7. 2011 22:30
Mně se líbí

,, stará kára ". U něj za všechno může Sobotka , ať je řeč o čemkoli.Takovýchto pravičáků víc , tak můžeme mluvit o pravicovém extremismu a hloupé , takypravicové demagogii.

0 0
možnosti
C

carolusI

2. 7. 2011 14:40
Připadá mi to jen hloupé

a ne pravicové. Vůbec dělit svět na pravici a levici je dnes už přežítek z 19.století. Důležitější je nově definovat úlohu státu a ponechat mu jen ty kompetence, které jsou pro chod společnosti nezbytné. A tady je potřeba najít společnou řeč celé společnosti. Nejen těch co se deklarují jako pravičáci.  Vezměte si například astronomické částky které dnes státy investují do dopravy. Je to levicový nebo pravicový přístup? A komu to vlastně slouží?  Je rozumné a účelné vozit veěkeré zboží kolem zeměkoule ?  Vždyť to ničí nejen přírodu ale i ekonomiku spousty zemí. A další propagované heslo pravičáků:  kdo není dost rychlý aby si nahrabal ať si klidně chcípne.  To také není nic co by vedlo k prosperitě a stabilitě společnosti. Politici nejen u nás podstatné a důležité věci neřeší, prostě proto, že na to nemají hlavu. Systém politických stran  prosazuje protřelé lháře a chamtivce, kterým je osud občanů ukradený. Jak z toho ven to je otázka. Ale nezoufám, příroda si už poradila i s dinosaury.

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 7. 2011 18:25
Re: Připadá mi to jen hloupé

Stát by měl mít v kompetenci kontrolu výrobních prostředků v zájmu všech pracujících. To je pro chod společnosti nezbytné.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

2. 7. 2011 8:05
Pokud jste pravičák,

proč proboha volíte TOP 09 s programem zvyšování daní ?

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

2. 7. 2011 10:39
Re: Pokud jste pravičák,

a koho doporučujete volit pravičákovi vy?

0 0
možnosti
H

hafusak2

2. 7. 2011 7:19
Vykašlete se na pravici a levici.

Vemte stát a jeho občany jako celek. Tak aby politika prospívala státu v tom, aby byl bohatý a v případě potřeby se mohl o své občany postarat i bez "povodňových daní" a pod. Občany státu jsou voliči pravice, voliči levice, voliči všeho možného a lidi, kteří na volby kašlou. Snažte se vymyslet něco, co pomůže všem bez rozdílu a ne jenom malé skupince s jedním názorem. A na závěr: Podívejte se na problematiku z více stran. Nejen z pozice mladého člověka, ale také z pozice člověka středního věku a z pozice důchodce. Každou z těch tří pozic ještě rozdělte do tří kategorií podle stupně vzdělání a možnosti společeněského uplatnění a výše příjmů, neopomeňte hledisko žen. Pak zkuste napsat něco nového.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 7. 2011 9:22
Re: Vykašlete se na pravici a levici.

Když ono to nejde. On je viditelný rozdíl mezi Kalouskem ("Směřujme k vyrovnanému rozpočtu"), Špidlou ("Zdroje jsou"), Paroubkem ("Stát dluhy neplatí") a Sobotkou (všichni to dělají blbě, jak to budu dělat já neřeknu).

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

2. 7. 2011 2:13
EUROFEDERALISTA

děkuji , nechci. Já ač Kalouska nemusím, považuji jeho reformu za v podstatě v pořádku. Celkově musím říct, že nic lepšího než TOP 09 tu už dlouho nebylo.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 7. 2011 9:23
Re: EUROFEDERALISTA

Především než Kalousek jako ministr financí.

0 0
možnosti
F

FiS95

2. 7. 2011 0:54
Co má povinné spoření do fondů společného s pravicí?

Jakto, že se v pravicovém manifestu nemluví o snížení daní? Ekologické a spotřební daně musí být zrušeny, neboť křiví trh. Nemá smysl vypisovat všechny další nedostatky. Pravice žádný manifest nemá, protože se ne*ere do tolika věcí jako komouši a náckové. Jediné co je opravdu pravicové je přesvědčení, že nikdo není neomylný. A proto stát nesmí mít příliš mnoho kompetencí. Důsledky vlastních omylů nese člověk sám, ale důsledky státních všichni občani.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

2. 7. 2011 8:03
Re: Co má povinné spoření do fondů společného s pravicí?

R^

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

2. 7. 2011 0:18
Pravice = okrádání občanů. S manifestem i bez něho

0 0
možnosti
MP

Vrah

2. 7. 2011 0:52
Re: Pravice = okrádání občanů. S manifestem i bez něho

Vaše tvrzení je stejně hloupé jako následující:

Levice = zlodějská netáhla, nemakačenkové a socky.

Zkuste při psaní svých příspěvků zapojit mozek; a obyčejnou lidskou slušnost, víte-li, co to je. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007