Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení přátelé,

problém letitého sporu mezi kuřáky a nekuřáky byl v těchto dnes znovu vytažen na světlo proto, aby se lidé začali hádat o svobodu kouření a zákaz kouření místo toho, aby si všímali problematiky muslimské arabsko-černošské invaze do Evropy.

Když se budeme hádat o pitomé cigarety, zapomeneme sledovat vládu, jak brání naši zem. A nejdou pak jen budeme koukat, jak to kolem nás zčerná.

MĚJTE ROZUM a věnujte se věcem důležitějším!

0 0
možnosti
Foto

Ono to může být taky obráceně, že se zveličuje problém s imigranty, aby se zastřely bolševické aktivity mocných.

0 2
možnosti

Každá dámská krejčová musí být přeci schopna ušít pánský oblek. A běda když ne!

A gynekolog musí být současně urologem a řešit naše prostaty a běda když ne.

A cukrářka musí být schopna porazit a rozbourat vepře a nadělat z něj jaternice a jelita a guláš a běda když ne.

0 0
možnosti

Zákaz kouření v soukromých restauracích není jen v rozporu s principy svobodného podnikání, ale zároveň výrazem státního pokrytectví. Stát se tváří jako velký nepřítel kouření, na druhou stranu přibližně 60,- Kč z každé krabičky cigaret (přibližně 3/4 ceny) tvoří daň spotřební a DPH.

A samozřejmě je to úlitba lidem, kteří mají pocit, že ostatní jsou tu proto aby je živili, šatili a pokud možno zdarma jim poskytovali vše, co sami vytvořili. Jestliže podnikavých je okolo 1 milionu a zbylých 9,5 milionů se jen veze, kdepak asi je větší volební potenciál? Zvlášť, když někomu stačí kobliha...

0 0
možnosti

Co je na tom kouření tabáku tak extra?

Ano chápu, že jde boj o svobodu, ale podle mě je to jako svoboda skočit do žumpy.

0 0
možnosti

To právě ne. Tabák (nikotin) zvyšuje pozornost a soustředění, zasahuje do metabolismu neurotransmiterů v mozku. Tím brání jak vzniku Alzheimerovy choroby, tak i Parkinsonovy choroby a možná i dalším neduhům tohoto typu. A zvyšuje intelektový výkon.

Problém je, že je tím současně extrémně návykový. A lidé, kteří přestanou kouřit, mají problémy s receptory pro L-Dopamin. A zřejmě (nejsem odborník) ta tabáková abstinence nabourává i hospodaření organismu se serotoninem.

Závislost na nikotinu vzniká rychle, je velmi silná a zbavit se jí je nesmírně obtížné.

A co se týká svobody: každý má právo skočit do žumpy. Svoboda prostě buď je, nebo není. Svoboda je možnost výběru. A omezování svobody je VŽDY špatné, omezování svobody jde vždy proti přírodě a vždy jde i proti Bohu a Jeho zákonům.

1 0
možnosti

A co takhle vyhlásit: "Dokud nepovolíte kouření v restauracích, nedostavite Blanku a nezavřete ty, co jsou za ty průtahy kolem ní zodpovědní, tak si nekoupíme ani špetku tabáku!"?

0 0
možnosti

Nejsmutnější je že místo aby byli kuřáci zavřeni v místnosti, a dodávám že to sami chtějí, tak je stát vyžene ven mezi nekuřáky. U nás na vesnici je jedna hospoda. Protože se tam kouří tak radši s několika dalšími chodíme do sklepa. Tam se nekouří. Jenže po cestě do sklepa musíme projít kolem hospody, ono na vesnici tolik cest není. No zatím je tam jen pár individuí, většinou jen opozdilci snažící se otevřít dveře. Ale s tím zákonem to jako nekuřáci budeme muset procházet kolem kuřáků a dýchat kouř? Zavřete je radši dovnitř ať je nemusíme ani vidět natož cítit.

2 0
možnosti

klasický článek od pravicového komsomolce.

V hospodě se musí dodržovat mnohem více předpisů, než bude zákaz kouření. Napříkad se nesmí nalívat osobám mladším 18 let. Ale komsomolec Procházka by nám určitě napsal, že hospodský má právo nalívat každému, když je to soukromá hospoda.

Hygienické předpisy v kuchyni a ostatních místnostech hospody se musí taky dodržovat, jinak Hygiena hospodu nechá zavřít. Ale podle komsomoce Procházky, má hospodský právo do jídla klidně i nachcat a nablít, a podávat zkažené žrádlo, protože je to přece soukromá hospoda.

2 4
možnosti

Že Vy jste levicový intelektuál? Čiší to z každého Vašeho slova...

Cigarety, stejně jako alkohol, se nesmějí prodávat lidem do 18 let. Alkohol se však v hospodě pít může, zatímco kouřit se tam nesmí? Proč?

Hygienické předpisy do toho netahejte,to je další socialistický nesmysl. Proč se třeba nesmí ohřívat jídlo?

Mám takový dojem, že Vás vytáčí nejvíc to, že autor je členem TOP 09. Čili ať napíše cokoliv, vždycky to bude špatně.

2 1
možnosti
Foto

Obvykle s Vámi spíše nesouhlasím, ale dnes se opravdu plně shodneme R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007