Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je typické, že největší problémy s chápáním demokratických zásad mají právě tzv. demokraté, lhotejno zda liberální, konzervativní, nebo bledě modří. Komunistická strana je jednou z nejstarších stran u nás s dlouhou demokratickou tradicí. Proto je vcelku logické, že, na základě systému poměrného zastoupení, je pan Vojtěch Filip místopředsedou Sněmovny, nechápu, proč by tomu mělo být jinak.

3 5
možnosti
LS

Nic moc. Pokusil jste se sice šokovat tou "demokratickou tradicí" komunistů, ale vy už jste zjevně ochoten napsat jakoukoli hovadinu aby si vás někdo všiml, takže už nikoho nepřekvapíte, fake-identito ze Šumperka.

3 0
možnosti
Foto

Tak jak dopadly volby, tak by se měla obsazovat křesla ve sněmovně, včetně těch do vedení. Názory lidí, kteří si myslí něco jiného, jsou totalitní, nikoliv demokratické, a proto málokoho zajímají.

4 1
možnosti
LS

Takže kolik místopředsedů PS byste navrhovala?

0 0
možnosti

A22n62n40a 47Č31e35r75n60á

2. 12. 2013 14:21

Souhlasím s Vámi.

Komunisté ke kormidlu nepatří. Ale ve srovnání s nacismem je komunismus větší zlo! ;-O

Po komunistických diktaturách zůstalo víc lidských obětí, než po nacismu. Těch nemnoho politických vězňů, kteří přežili věznice obou režimů to tvrdí z vlastní zkušenosti také. A byl to nucen přiznat ve veřejné diskuzi s francouzským filosofem i president Václav Klaus, a ten se nerad nechává zahnat v diskuzi do úzkých...

4 3
možnosti
Foto

Tak větší chválu komunismu jsem dosud nečetl: "Po komunistických diktaturách zůstalo víc lidských obětí".

Babiš taky tvrdí,že je oběť.

1 5
možnosti
LH

A abych nebyla jen jedovatá babizna tak jedna věc za totáče se komančům povedla a to ta že jsme měli společného nepřítele a to dávalo národ do hromady...ale to se už opakuju asi po sté

3 1
možnosti

A65n29n90a 28Č72e42r74n45á

2. 12. 2013 14:11

Ano, levičáci i pravičáci měli společného nepřítele - komunistu...

Proč na to levice zapomněla? Kvůli korytům? Rv

3 0
možnosti
LH

Z velkoměsta jsem se náhle ocitla na vesnici a žiju tu již nějakou dobu, rudá záře zde není od zapadajícího slunce leč od komančů, jsem obklíčena rudochama, můj muž mi říká ať už zavřu pusu, nebo mě v  místním krámě neprodaj ani rohlík, je mi to fuk, toho bohdá nebude abych hubu držela a rohlíky si umím upéct sama

10 1
možnosti
BM

Problém je ten, že je přes 15% občanů volilo. Bohužel ztráta paměti i soudnosti zapříčinila, že tato partaj je stále parlamentní a musí se s nimi tam počítat. Jediná možnost aby tam nepatřili je krátka je nevolit!!!!!!!!

10 1
možnosti
Foto

moje řeč. Ale nešlo o 15% občanů, ale o 15% voličů, kteří se dostavil k volbám.

3 1
možnosti
RK

Nejen komunista. Do vedení sněmovny nepatří nikdo z Národní fronty. Fakt nechápu jak někoho mohlo napadnout tam strkat bratra KalouskaRv

7 3
možnosti
Foto

A lidovce vůbec.

Vždyť 40 let kolaborovali s komunisty.

2 3
možnosti
LS

Podle blogera Cvalína(KSČM) není cílem komunistické strany komunismus, proto  členové strany v referendu rozhodli o zachování názvu "komunistická" a strana prosazuje ideje "eurokomunismu". Jasné jako facka, ne?

6 3
možnosti
Foto

No tak to komunistům dovolíme, tak to zavisí na voličích. No aby ti voliči se správně rozhodli, tak musí vidět, že ten kapitalismus je alespoń kapánek úspěšnější systém než ten komunismus. Pak ani nebude nutné používat na vymýcení komunismu býkovec.

6 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007