Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Hegemon

19. 3. 2010 18:43
Obávám

se, že občan do toho nemá moc co mluvit. Kartu na "mhd" používají i jiná města a asi to má výhody, když je zaváděná (a nejsou rušeny) Po pravdě, nevidím nic extra na papírové jízdence. Pokud (a podle vyjádření majitele firmy, která programuje kartu je to cíl se kterým do projektu šel) bude opencard fungovat, tak jak ji představují, tak to bude plus. Rozhodně se to Magistrátu zatím nepovedlo (ať že neumí říct kam půlka z 850 000 0000 šla etc.), ale zatím jinde není takový projekt. Za  rok se možná budete chytat za hlavu proč jste to vůbec psal. Druhá věc je, že pokud do něčeho už vložíte takové peníze, tak se to blbě zastavuje a hlavně by jste byl ještě za většího vola. Řvaní na opencard je dost, ale nechal bych to na právnicích a na voličích. Jen tak mimochodem, pokork (což je, protože už nemáte papírovou jízdenku) je vždy davem odmítán. Stačí si vzpomenout na humbuk u vzniku klouzavých kupónů.

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

19. 3. 2010 21:50
Re: Obávám

Jiná města asi nevynaložila tolik peněz ve fázi, kdy to neumí nic. TAKOVÝ projekt určitě nikde není. Ta karta měla být v hrobě po prvním skandálu. Ano, na papírové jízdence není nic extra, nestojí třeba 850 mil. a mimo jiné s ní není žádný problém. Já nevidím žádný důvod, proč bych si měl nechat NĚCO vnutit a téhle kartě to platí mnohonásobně. Tohle moje stanovisko je naproste pevné a neústupné, vůbec si neumím představit, co by ta karta musela všechno zvládnout, abych akceptoval náklady. POVINNOST ji nosit bych neakceptoval nikdy tak jako tak. Nazývat Opencard pokrokem už je úplně mimo mísu.

Já, že bych byl za vola? Pokr: Na stole jsou čtyři karty, potřebuju, aby se další objevila na flush, jinak nemám nic. Přesto je v sázce značná suma a soupeři přihazují. Budu větší vůl tehdy, když dorovnám a karta nepřijde, nebo když složím a přijde?

0 0
možnosti
BL

federico5558

19. 3. 2010 16:01
maxikarma!

bingo a trefa do černého! Přesně tyhle věci mi také nejdou překousnout... ;-€  maxikarma !

0 0
možnosti
A

agnostik1

19. 3. 2010 7:24
Zlatá slova,

bezvýhradný souhlas, po vzoru nicku Gaspard bych též udělil megakarmuR^

0 0
možnosti

Gaspard

18. 3. 2010 17:09
Megakarma!!!!

R^R^R^

0 0
možnosti