Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pouyti

25. 3. 2011 1:13
jsi prikladem toho,jak media z naivniho cloveka delaji hlupa

RvRvRv

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

24. 3. 2011 22:19
Proboha Procházko

Váš článek je tristní. Vzpamatujte se, piště o něčem jiném, snad existuje něco, čemu rozumíte. "Kaddáfí je zločinec a ... bla bla bla" - jak jste na to proboha přišel ? Vždyť Libye je bombardována, nikoli naopak.

0 0
možnosti
M

magelan

24. 3. 2011 21:58
Souhlasil bych, kdyby...

kdyby bylo jednoznačné, že vítězství druhé strany bude pro obyvatele přínosem. Zatím  to tak nevypadá. Gadd. je možná zločinec, protože jeho činností umírají civilisté. Ale do důsledků vzato jsou zločinci všichni, kdo jsou ve vedení států, protože jejich čiností umírají lidé. Kalouskova reforma bude znamenat pro řadu chudáků ještě vqětší bídu, spadnutí někam na dno a pak třeba umrznutí v krabici někdě pod mostem. Žeje to milosrdnější... možná ano. I když dobře mířená rána do hlavy nebude horší. Jsou tedy Kalousek a spol. také vrazi? Těžko říci, ale pokud se na to podíváme bez emocí, tak se výsledky lišit nebudou, možná jen způsob, načasování a možná, doufejme, množství.

 

Je tedy stále otázkou, nebude li život v Libyi po případné likvidaci Gadd. ještě horší. Je to společnost, která funguje na jiných principech, nežli my dokážeme chápat. A takovéto války na ochranu civilistů mají obvykle jiné cíle. Zatím podporují jednu skupinu ozbrojenců proti druhé. Proč to neděláme taky v Bahrajnu?

0 0
možnosti