Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řeknu Vám, milý autore: mluvíte my z duše. A to v celém Vašem "seriálu". Díky Vám za něj. R^R^R^

Přeji vše nejnejnej ... V

3 2
možnosti
Foto

Oprava: mluvíte mně z duše. Omlouvám se. Vidíte, člověk se musí stále učit a stále se musí mít na pozoru.

0 1
možnosti

Není nad to si sám stvořit nepřítele, doslova žvanit nesmysly a pak si na to reagovat. Víte hochu on je rozdíl, s jakými schopnostmi se kdo narodí. Ta tvrdá dřina není zrovna to, co by ti zleva odmítali. Jen Vás upozorňují, že s hlasem jako Karel Gott či Pavarotti se holt musíte narodit. Že by ani jeden ani druhý bez té dřiny nebyl čím je, o tom nepochybuje ani ten zleva. Vy tu přímo nestydatě lžete a tvrdíte, že Vy když budete chtít, tak tím Karlem Gottem či Pavarottim budete a jen a jen na základě tvrdé práce - i kdybyste měl hudební hluch. Vy něco tvrďte o debilních kecech zleva.

Máte v genech Víta Nejedlého, komunistu jako řemen, ten tvrdil po roce 48, že si teď vychováme Bedřichů Smetanů, kolik budeme chtít.

Profesor Pafko sdělil, že bude voli levicově. Netušil jsem, že někdo bude až takový pařez, že bude schopen tvrdit, že profesor Pafko je pro svou levicovost líná veš čekající na štěstí.

To zase jednou promluvila inteligence a je to výsledek opravdu ale opravdu tvrdé práce.

2 5
možnosti

Ale pane kolego... Vít Nejedlý ? V roce 1948 ? 4 roky po smrti ?

6 1
možnosti
Foto

M30a90r20t88i95n 10Š67i61k

24. 10. 2013 13:22

Nezbývá než vám popřát, abyste jako správný risk analytik, vždy správně vyhodnotil všechna svá osobní rizika. R^ A abyste nikdy nemusel poslouchat žádné "debilní kecy" kohokoliv. Cosi to vypovídá o vaší společensko-sociální inteligenci, ale tu jako risk analytik jistě nepotřebujete. Tak hodně úspěchu bez štěstí a vždy jen správné pravé ideologické třídění lidí na socky a risk analytiky. R^

1 0
možnosti
VH

"Máte smůlu, to nejde." Jistě, všechny welfare states, teré vznikly v Evpropě po druhé válce, byly proti individuální svobodě, neexistovala tam zvolit si možnost nakládat se svým životem jak uznám za vhodné a možnost svobodného rozvoje osobnosti stejně jako svobodného podnikání byla zakázána. Welfare state omezoval osobní svobodu a potlačoval lidská práva a možnost byla vždy pouze jedna. Díky autorovi za příklad exemplátní omezenosti, podle mého typické pro propagandisty topky. Hezké předvolební odpoledne :-)

1 1
možnosti
RK

R61a90d30i97m 24K19a11l76a54s

24. 10. 2013 12:50

Zase jeden mladý, neohrožený a angažovaný... Člověk si v životě musí alespoň jednou rozbít ústa, aby byl snesitelný pro své okolí a nestal se z něj mistr světa... A až taková situace nastane, pochopí, že úspěch je i o štěstí.

Kolik jen podnikatelů napoprvé i napodruhé zkrachovalo, než se jejich myšlenka a záměr ujaly. A někteří krachli i napotřetí a už se z toho nevyhrabali, přestože se stejným nápadem, ale v jinou chvíli, někdo jiný uspěl.

2 0
možnosti
OK

Ono to snad autorovi nelze mit ani za zle, nas mozek funguje tak, aby nas v podobnych nesmyslech utvrzoval. Doporucuji mu knihy od Nassima Taleba, ktery se mirou nahody a blouznenim naseho mozku do podrobna a velmi ctivou formou zaobira.

1 0
možnosti
JD

samozřejmě, že je potřeba mít kliku....takový Cimrman,ten byl na patentovém úřadě vždycky druhý

7 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007