Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A teď jiná otázka- já jsem si při minulých volbách do sněmovny přečetl volební programy všech stran (ve výsledku to byl asi nejméně účelně vynaložený čas za celý můj život) a zjistil sem že v podstatě nikdo mému názoru není tak blízko abych ho byl ochoten delegovat k tomu aby vládl. (Přirozeně každá strana z jiných důvodů), a než abych kohokoli z těch stran posvětil k tomu aby vládl měl bych raději prázdný parlament neschopný přijmout jakýkoli zákon a absenci vlády.

Nikdo ze současných politických stran není dost na mé straně abych ho do vedení státu schválil. To raději aŤ ten stát nevede vůbec nikdo. Chci mít právo volit do parlamentu, senátu, a na prezidenta prázdná křesla- prostě to že daná funkce NEBUDE následující volební období vůbec obsazena. (Ideální by bylo aby se vždy v parlamentu a v senátu počítala jako přítomný ale vůbec nehlasující poslanec/ senátor)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas (jsem na tom podobně, taky jsem poměrně čerstvým členem Topky). Řekl bych, že spousta lidí do politiky nejde nebo v ní nevydrží prostě proto, že takové to začínání od píky není nic extra vzrušujícího. Pracujete zadarmo ve svém volném čase a řešíte problémy na komunální úrovni (typu pytlíky na psí výkaly v parcích) - to chce větší než malou dávku idealismu a takovou dávku má jen maličký zlomek populace :-)

0 0
možnosti
PK

No já vám řeknu proč vaší stranu volit nebudu... slibovali ste před minulými volbami menší daně... výsledek? Daně jsou vyšší.

Zastávám názor že pokud už mám volit nějakou "stranu" tak je zvolená za nějaký program tak se ho má snažit naplňovat bez jakéhokoli zbytku a bez kompromisů. Pak má záležet jenom na tom jestli zákon projde v parlamentu nebo ne.

A to jestli je zákon "podle programu" mizerný a prostě neodpovídá ekonomické realitě a něco kvůli tomu zkrachuje... no to alespoň voliče naučí že zvolili pitomý program a kvůli tomu budou trpět. Ponesou katastrofální následky vlastních činů a to je buď zabije a bude jim všechno jedno, a nebo je hlad, zima a bída poučí že zvolili špatně.

Ovšem strana která v jakémkoli bodě ustoupí ze svého programu a přijme kompriomis a nebo udělá opak toho co proklamovala u mne navždy skončila, Je zcela nedůvěryhodná.

Ale ruku na srdce mne se vůbec volba podle konceptu "stran" nelíbí. Protože chci volit lidi- jedince podle jejich osobního názoru a přesvědčení... protože u toho je alespoň elementární šance že ho budou prosazovat. Z toho důvodu se mi víc líbí britský systém kdy jsou poslanci voleni v okrescích jako jednotlivci. (jako u nás v senátu a chtěl bych to samé vidět v parlamentu)

0 0
možnosti
RK

Takže si to nějak sesumírujeme. Roztomilé zvířátko ví že ve volbách utrpí pořádné ztráty, pochopitelně i finanční, takže hledá jiné zdroje. Takové stranické příspěvky od těch co se "angažují" se budou hodit. Navíc čím víc straníků, tím lepší PR. Nás je moc, lidé nám věří, volte nás.... A zvířátko bude mlaskat a chrochtat, sem tam se pořádně nabumbá:-)

1 0
možnosti
RK

Chceš-li býti u koryta, přijď k nám. Vasil Mohorita.:-P

1 0
možnosti
DD
Foto

nějak jste zapomněl na koryt, pane Procházko. KORYTO, to je co politiky živí

0 1
možnosti
DD

Ááá, mladej dostal stranickej úkol a že mu to jde!;-D

Holt, tací byli, jsou a budou. Za každého režimu, vždy. Já vás, chlapče, vidím v barvách jako zapáleného člena SSM a mladého kandidáta KSČ. Už tenkrát jme se jim smáli a raději chodili za holkami. Ale užijte si to;-):-)

1 0
možnosti
PB

P55a24v47e49l 43B72a85c49í25k

20. 8. 2013 21:59

Za to vás bych viděl na nevoliče.:-(

0 0
možnosti
KC

Jiří Žáček k tomu řekl: "Člověk je zvláštní tvor. Když chce nahoru, tak leze do strany."

3 0
možnosti
Foto

K82a10r67e80l 59R35a11d44a

20. 8. 2013 21:50

Ten úvod byl pěkný a i pravdivý. Ale úplně jste to zabil tím roztomilým zvířátkem a agitací pro TOP.

1 0
možnosti
TB

máte svatou pravdu, než jsem vstoupil do ODS zvážil jsem hlavně jaké mám šance,aby mne vzali. Jejich názory mne nebyly cizí to je sice pravda, ale trochu to vázlo na mém proplouvání normalizací. Ne nebyl jsem ve straně,byl jsem v jejím dorostu ale zase kvůli tátovi,aby neměl problémy v práci. Bylo to trochu složité. Ale dopadlo to . jejich nápady hlavně nahoře jsou trochu prapodivné,ale jsem v určité fázy loyální a budu i nadále. Zvláště v komunální politice se nám daří velmi dobře

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007