Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čechy si tímto nedělají ostudu. Ani se nám nikdo nesměje. Tohle je jen dojem určitých eurohujerů, kteří pozorují jestli je náš nos dostatečně hnědý. Čechy nikoho moc nezajímají a na politické hrátky jsou zvyklý z domova. Váš postoj mi připomíná holku která se dívá do zrcadla a zkoumá jestli nemá moc křivý nos, zatímco na to každý jiný kašle.

EU jsou oni. Zkuste si někdy najít články na téma "demokratický deficit EU", místo abyste označoval názory se kterými nesouhlasíte za pitomé.

Neschopnost české politiky nic nemění na tom, že EU politika na tom není o moc lépe. Co se prosazování týče. Když se naše politika snaží něco prosadit, jde proti EU a dělá nám ostudu. Když sedí v koutě, dělá nám ostudu díky pasivitě. Lidé jako Vy by ocenili jen aktivitu pro-EU a cokoliv jiného je pro Vás ostuda a nebo pitomé. Jak byste třeba pojmenoval chování Klause, který aktivně definoval náš zájem a postoje a v ledasčem měl pravdu?

1 0
možnosti
AF

Ja bych to definovala takto: Václav Klaus a vláda pod jeho vedením podali oficiálně žádost o vstup do EU.

1 2
možnosti
AF

Váš článek je velice fundovaný a výstižně vystihuje rozpolcené farizejství České republiky jako členského státu EU. Karma R^

1 2
možnosti
JV

Pominu-li skutečně vynikající vystoupení pana Macha, pak jsme toho opravdu mnoho v tom Bruselu nepředvedli. Jedinou doktrínu, kterou naše vláda má, je čerpat víc dotací, víc utrácet, víc zadlužovat. Tedy skutečně sdílí "evropskě hodnoty" v podání EU. Myslím, že je skutečně nejvyšší čas říct v Bruselu adios.

3 1
možnosti
AF

a dle vašeho názoru nastane po vyřčení "adios" v Česku situace, kdy se nebude utrácet a zadlužovat a rozkrádat ?

0 1
možnosti

Ani netušíte, jak moc jste toho na sebe (a svůj názorový proud) prozradil tím, že odlišné názory nazýváte pitomými. Pište dál, děláte nám (euroskeptikům) dobrou reklamuR^

4 1
možnosti
RK

Že jsem tak smělej. Jak nazývají názory svých oponentů Svobodní? :-P

1 2
možnosti
PK

A není možné že prostě v CŘ neexistuje shoda na tom co je náš zájem?

Že se na tom prostě shodnout schopní nejsme protože názory i "koaličních" stran na to co je náš zájem jsou tak moc rozdílné že nelze dosáhnout kompromisu?

To je naprosto legitimní stav na kterém není nic špatného.

2 0
možnosti
MP

Kéž by to bylo alespoň tak. Jenomže některé zájmy, jako třeba společný energetický trh, vám odpřísáhne každý poslanec, takže by neměl být problém ve shodě. Je spousta témat, kde lze vydefinovat jasný zájem pro ČR, aniž by to kohokoliv v rámci koalice a demokratické opozice nějak bolelo. Obávám se, že problém bude ve znalostní výbavě, je fakt děsivé, co z těch pánů občas vypadne. A mnohé poslance to, upřímně, vůbec nezajímá. Je to daleko.

Ani voliče to nezajímá - jen na tom vzorku zde, psát o EU je sebevražda co do karmy i do čtenosti:-)

0 3
možnosti
KD

Rekl bych, ze si to Evropa tak nebere jako autor blogu !

2 0
možnosti
MP

Ne, nebere, tam se nám smějí;-)

1 3
možnosti
JH

J78a74n 31H16l93e28d25í62k

6. 7. 2014 21:18

nečekejme vstřícnost pár bohatých států, které celý bruselský cirkus financují. Jestli naši poslanci EU nenajdou silnějšího kamaráda, se kterým by viribus unitis občas prosadili čs dobrý nápad, musí naši lidi pozorně sledovat, zda nezačínají se stolu padat tučné drobty, se kterými by se doma pak mohli pochlubit.

1 0
možnosti
MK

M35i69l64a25n 79K17e14s95l

6. 7. 2014 20:56

Není to spíše naopak.Dříve jen EU blbla a nyní již i škodí.Vrcholem byly její postoje k ukrajinskému problému.Co vyřešili?Mrtví,mrtví ,mrtví.Přidělují prachy,využívají toho a buzerují.No co lze čekat od lidí typu Baroso a spol.

5 0
možnosti
JH

J49a44n 20H39l54e64d51í98k

6. 7. 2014 21:22

p. Kesl, to měl Baroso vyhlásit Putinovi válku?, vždyť nemá armádu, EU je mírová organizace s volným obchodem a zrušením hranic, na základě dobrovolnosti

0 3
možnosti
MC

Pokud bude v EU dominovat strana lidová EPP a sociálnědemokratická tak nelze očekávat její příznivý a především svobodný vývoj. Skupina progresivní levice a demokratů (S&D) dovede EUk další válce.

6 0
možnosti
SB

Já jsem hrdý na to, že se mezi českými europoslanci našel někdo, kdo se dokázal od té trapné vlajky distancovat a otočit se zády.

A nějaké místo eurokomisaře pro naši republiku?

U té kašpařiny zvané EU mi je to zcela lhostejné. Stejně jako za bolševika mi bylo lhostejné, kdo je starostou sedmnáctitisícového města, kde jsem tehdy bydlel. Kterýkoli starosta (tehdy nikoli starosta, nýbrž předseda městského národního výboru) byl tak jako tak pouze převodovou pákou komunistického ústředí v Praze pro příslušné město, a protože Praha byla převodovou pákou Moskvy, tak v podstatě i každý tehdejší starosta byl vlastně převodovou pákou Moskvy pro příslušné české, východoněmecké nebo bulharské město nebo vesnici. Stejně tak je to s dnešními eurokomisaři. Prašť, jako uhoď, kdo za naši republiku bude poslušně panáčkovat. A kdo se bude podílet na tom, jako bruselská politika škodí Evropě.

11 2
možnosti
JH

J62a71n 69H78l34e21d33í19k

6. 7. 2014 21:26

taky jste tak nadával Brežněvovi?? jak dnes proklínáte EU?? Panáčkovat vždycky budou ti, kteří jsou závislí na darech bohatých, nebýt Volkswágnu, tak chodíme o žebrácké holi.

2 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007