Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co se asi tak dá čekat od člověka, který všechny kolegy podrazáky ochotně podrazí, jenom aby se dorval do kýženého křesla ?

1 0
možnosti

J53a21n 47R67á44ž

4. 1. 2015 22:04

Jediným správným rozhodnutím vlády by bylo, jasné stanovisko, že žádný muslimský uprchlík nedostatene v ČR asyl!

0 1
možnosti

Financujte si Vaše ulítlé nápady pouze a jedině ze svých zdrojů a nepřemýšlejte, jak ještě více vyždímat občany této země na financování sebevražedné politiky. Kdo z občanů bude chtít páchat sebevraždu, ať začne od sebe.

5 1
možnosti

Vy TOPáci opravdu dokážete vést chytré řeči. Jen mně v tom vašem blogu chybí, kdo to zaplatí. Pan Karel S. si určitě dobrovolně do svých nemovitostí pár desítek imigrantů nenastěhuje. Takže, zaplatí to lidé, co ještě nerezignovali a drží bradu nad vodou a snaží se plavat. Já vím, váš finanční guru, pan Kalousek, má určitě několik nápadů v rukávu. Možnosti zvýšení daní je stále dost. DPH na potraviny je stále směšně nízká, taky důchodci jsou rozmazlení. Představte si, letos prý dostanou přidáno 200,-Kč, takže by se důchody daly o 10% snížit. Vždyť vaše poslankyně v parlamentu vykřikovala, že důchodci jsou zvyklí se uskromnit. V jednom ale pravdu máte, v typicky českém přístupu k problému. Proběhne to takhle: ... můžu občany ČR ujistit, že žádná masová imigrace nehrozí ....  o problému se jedná, ale kvóty na přerozdělování uprchlíků nejsou na pořadu dne ... v Bruselu už bylo rozhodnuto a nedá se s tím nic dělat. Takže nebojte se, dočkáte se. A nebude to až tak dlouho trvat. Ani dalšího Silvestra nestačíte oslavit.

3 0
možnosti

Napřed jasná koncepce, vyškolení profesionálních pracovníků, zajištění financování, zajištění bezpečnosti českých občanů, schválení jasných a stručných zákonů týkajících se uprchlíků (práva a povinnosti), zajištění logistiky. Pak vzdělávání uprchlíků, jejich monitoring a případný odsun radikálů. Žádný prostor pro šíření islámu, žádná podpora pro výjimky ve veřejném prostoru (ustrojení, zvyky ap.). A především mezinárodní úsilí, aby se uprchlíci mohli vracet do svých rodných zemí

3 0
možnosti

Nemožné. Listina základních práv a svobod.

0 0
možnosti

Vy z TOP 09 jste všichni stejní. Nejdříve podporuje bombardování a vměšování do vnitřních záležitostí suverénních států. Když dojde k rozkladu těchto zemí a občanské válce, otevíráte náruč uprchlíkům, jakoby jsme neměli dost svých starostí. Kde jsou dneska ti hrdinové co brečí že nejsou peníze na uprchlíky? Z Libye, Sýrie, Afghánistánu a Iráku, tedy z těch míst kde "mírové" jednotky NATO nastolili demokracii, tedy pokoušeli se. Kolik si těch uprchlíků berou Američani?

7 0
možnosti

Vlády nezvládly ani příliv cikánů ze Slovenska, nedokázaly je začlenit -  a to už několik desetiletí. Myslíte, že zvládnou muslimy? No to tedy pochybuji.

8 0
možnosti

No, bohate Svedsko to ani pres velkou vuli pomahat, minimalni rasismus a stedrost vuci uprchlikum nezvladlo, jinymi slovy, auta hori, Svedske deti a zeny ksou znasilnovany, piliciste a hasici celi mnoha utokum v ghettech atd. Chuda CR ma prostredku mnohem mene (lidskych i financnich), aby to zvladla, takze vysledek je predem jasny.

Nechapu, proc by Evropa mela mit zodpovednost za zeme mimo ni. Jakou zodpobednost ma mit CR za Syrii napriklad (analogicky, jakou zodpovednost mate za nevhodne hovani vaseho souseda zavislaka)? Proc jim do toho kafrat? Jednak jsou konflikty velmi slozite s mnoha promennymi, kterym i pres vsechnu vuli proste nerozumime, druhak, co se stane, kdyz prevezmete odpovednost nejake zeme za ni samotnou? To uz tady bylo ve forme kolonialismu a moc se to neosvedcilo (eticke otazky ponechavam stranou).

4 0
možnosti
Foto

Co jiného od současné vlády čekatRv

Podle průzkumů si vyhodnotili, že by mohli přijít o nějaký ten hlas-to přeci nelze-jim je zcel volná nějaká morálka a spoluzodpovědnost za politiku EU-je zajímají pouze hlasy a´t se děje co se dějeRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007