Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Propaganda začala s líčením Miloše Zemana jako lháře poměrně pozdě, a nebyla schopna dosáhnout kýženého výsledku. Kníže prohrál, je dobojováno, ale jeho příznivci, přesněji řečeno, malá část z nich, která té propagandě uvěřila, chce nadále bojovat na poli pravdy a lži. To nemůžete vyhrát, holenkové, jen tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou a nemáte-li podporu médií, jste nahraní Rv

3 0
možnosti
Foto

;-D parlamentní listy? A hned třikrát po sobě? Teď jsi to všem pravdoláskařům natřel, doktore ;-D

1 3
možnosti

Je to jen hysterie frustrovaných voličů a to jen některých. Mnozí z voličů KS se k výsledku postavili jako myslící lidé. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo po zvolení KS. Původně jsem byl toho názoru, že obdobně, ale čím dál víc nabývám dojmu, že tak zdivočelá by následná reakce nebyla, už jen proto, že vítěz by byl v souladu s přáním médií.

4 0
možnosti
Foto

to, že zeman klame-lže bude asi jeden z jeho menších faux pas v období prezidentovania. táto jazda bude pre český národ psychedelická. vid video z čt na titulnej strane i dnes "pády miloša zemana". to video hovorí o stave jeho duše a tela.

1 2
možnosti
FR

lze... tak to prostě je:-)

0 1
možnosti
JH

J82a10n 67H20l59e20d18í17k

30. 1. 2013 17:28

když v hospodě řeknete, že jste viděli Vojtu, jak krade na hřbitově květiny a druhý den je prodává na konečné autobus.linky, víceméně všichni uvěří. Pak, až vám Vojtova matka vynadá, že Vojta je už měsíc v nemocnici, tak sdělíte lidem v šenku, že to asi Vojta nebyl, ale jen tak vypadal. Tak 95% posluchačů zůstane u první verze zprávy. A tak postupuje a postupoval náš milý rétor a velemanipulátor soudruh a přítel Zeman ve své zteči na hrad

5 2
možnosti
Foto

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem ....:-)

2 6
možnosti
PV

...klamstvo zostane klamstvom... což je už samo o sobě velká pitomost a lež. Lež bude lží pro toho, kdo si to bude myslet. Naopak ten druhý si klidně může myslet, že je to svatá pravda. Tolik filozofie, když už jste se do ní pustil. Vždy záleží na tom, kdo tu tzv. lež řekne. Tedy: když mi bude lhář nadávat do lhářů, kde je vlastně pravda? Příklad: kandidát Karel s čírem na hlavě, tedy pankáč. Vím vymyslel to jeho tým. Ale je to lež, jak věž!!! Taky nám staří dělničtí vůdci lhali, když říkali, že kapitalismus je strašný a nelidský. A vidíte, je to procházka růžovým sadem. (Chce se dodat sadem masem.)

2 6
možnosti
Foto

Jsou věci exaktní a věci neexaktní. To, nakolik je či není někdo rebelem, pankáčem, socialistou, demokratem atd., je neměřitelné a proto vždy věcí názoru. Když ale někdo vyhlásí, Posselt vyjádřil podporu, a on ji přitom Posselt (ani landsmanšaft, ani rakouskej landsmanšafz) nevyjádřil, pak to není názor, ale lež. Už chápete?

3 1
možnosti
Foto

Když myslíte, tot není pravdivé?

Zeman řekl: 1) že Posselt vyjádřil radost nad postupem Karla Schwarzenberga. Posselt to popřel. 2) že zprávu o Posseltovi má z Britských listů. Britské listy to popřely. 3) že vyhodil dva poradce kvůli kauze Olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami. 4) že mu Bohdalová pláče do telefonu. Bohdalová to popřela. Po volbách ovšem lísala. 5) že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela. 6) že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to vyvrací a obrátil se na policii

7) že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé. 8) a jeho tým řekl, že na rodinném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří. 9) že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil v sobotu do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.

Musí se uznat, že lže tak bravůrně, že váhám uvěřit, že červeň ve tváři má jiný důvod;-)

8 1
možnosti
Foto

Potřetí nebo již vícekrát?

0 1
možnosti
FK

"Lze nazvat Zemana lhářem"  A Schwarzenberga nelze nazvat lhářem?

3 4
možnosti
RH

vy jste ten clanek nepochopil?

7 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Jsem jen hloupý zahradník.

Seznam rubrik