Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Terrurek

29. 10. 2008 10:42
mě potěšila

nadstranický prezident čehokoliv (bohužel) nejsem. Zřejmě máte velmi omezenou představivost. A lidí co to viděli stejně bylo na přehlídce požehnaně... podívejte já zase nemám rád vozejčkářskou loby tak to berte tak že ste dal na vozejčky za mě a já na přehlídku za vás.

0 0
možnosti
M

martinvon

29. 10. 2008 10:50
Co vás potěšilo?

Co máte proti vozíčkářům? Děláte si legraci z postižených, z lidí kteří z mnoha různých důvodů nemohou chodit? Války vždycky produkovaly armády mrzáků. Fandíte-li armádě, musíte myslet na její oběti. Armáda, která se nestará o své raněné a zmrzačené, je horší než teroristická organizace. Jste horší než terorista?

0 0
možnosti
JV

georgino

29. 10. 2008 8:58
No, je to tam, kde to bylo ...

Kdysi se opájel mocí Dr. Husák, dneska se naparoval vedle rádoby válečnické potvoře Parkanové náš president. Jenom divadlo pro blbý, vyhozený peníze, Gripeny letěj, i když je není vidět, vrtulník vzlétne jenom záchranářský. Tam byla ta ukázka na místě. Tam věřím, že je čím se chlubit, hasiči, někteří policajti. Langer to asi nebude. Bojujeme za americké zájmy, stát, který krom toho, že neustále od svého vzniku buduje nějakou armádu, nikdy nic nevybojoval pro svůj národ, nechá pochodovat v dešti vojáky v pouštních overalech. Blbost, ta sranda stála víc než 15 melounů, asi na to máme.:-PKolik to stálo doopravdy je státní tajemství. Rok to připravovali. To je produktivita;-D

0 0
možnosti
M

martinvon

29. 10. 2008 8:36
Kultivovanost

Vy rozumbradové, co takhle se představit? [>-]

0 0
možnosti
PB

bar12345

29. 10. 2008 8:19
Uz podle toho jak vypadas

lze usuzovat proc pises takove nesmysly.Dle zajmu divaku bylo videt,ze ¨byl o prohlidku zajem.A snazit se tady vnutit,ze nase vojsko by v polnim tazeni neuspelo,je od tebe pomerne trapne,kdyz se o nasi armadu nezajima a ani nevis cim disponuje.A tvoje modra knizka?znamena ze jsi spis chudacek,ktery neni zdravy nebo vychcavka co se u odvodu zajistila,ze na vojnu nemusi

0 0
možnosti
A

Augusta

28. 10. 2008 22:59
Hrdý držitel modré knížky?

A na co pak jste hrdý ještě na hokejisty? My odvedení jsme vás nazívali s prominutím kryp.. . duševně či fyzicky neschopní. Ale klidně si buďte hrdý:-)

O vojenství víte toliko co si přečtete v Blesku. Jinak by jste se nemohl podivovat, proč nelze jednoduše postřílet Taliban infiltrovaný mezi mírumilovné domorodce. Tam je vám technologie na dvě věci pane, ale to vám v Blesku nenapíšou. Naopak při mírovém střežení Ruzyně přišla optickou technologií nabitá Sněžka vhod.

Žoldáci mu vadí, základní službě se vyhýbá, co vůbec člověče chcete? Vy by jste šel riskovat kejhák do afgánistánu za 30tisíc platu? Víte co buďte si dál HRDEJ, zvlášť na své vojenské znalosti, ALE HLAVNĚ TO NEDÁVAJTE NAJEVO. :-©

0 0
možnosti
A

Augusta

28. 10. 2008 23:14
Re: Hrdý držitel modré knížky?

Mě tak vytočil, až "nazívali". Jaká armáda dobrovolníků, jaká armáda hasičů. Stačilo, aby hořel jeden blbej průmyslovej palác a v Praze nebyl jediný volný hasič, Stačilo jediný září 2001 nebo kongres G7 nebo podobnej dýchánek a nebyl jedinej volnej policajt. Kdo asi vypomůže, když se něco stane? Řadové sestry? Bože člověče začni příště přemýšlet než začneš bejt HRDEJ pacifista.

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 10. 2008 19:35
Nebudu polemizovat

Nemíním s autorem nikterak polemizovat.  Konec konců musím připustit, že náš stát skutečně armádu od roku 1918 prakticky opravdu nepotřeboval.

Nicméně vojenská přehlídka byla podle mého názoru dost chabá. Než takové nuzné divadlo, co nám bylo předvedeno, tak raději žádné - tedy aspoň pro mě.

0 0
možnosti
PV

Gotreg

28. 10. 2008 19:48
Re: Nebudu polemizovat

Náš stát využil armádu v roce 1919 v boji proti Maďarům, za druhé světové války v zahraničí a po roce 1989 v partnerských misích v rámci NATO.

Co byste chtěl víc? Parademarš na Blavu? Neopakujme chyby a nechme Slovensko raděj Maďarům...

Jasně, jinak by vše vypadalo, kdybychom po roce 89 nezrušili vojenský průmysl a nesrazili ČSA na úroveň sboru baráčníků - čas a úsilí tyto chyby naštěstí napravuje ...

0 0
možnosti
D

důchodce

28. 10. 2008 17:48
vy chytrolíne

právě vy a vám podobní chytráci, v průběhu historie této země udělali armádě ostudu. Právě vás a ostatní "hrdé nositele modré knížky" by bylo dobré poslat na rok do Iráku, Afghánistánu a pod. U příležitosti dnešní voj. přehlídky (ať už si o ní každý myslí cokoli) jste měl skvělou příležitost držet hubu. Protože teď si o vás každý, kdo si přečte váš elaborát , jak i vidno z přízpěvků, pomyslí, že jste toliko vůl. I s modrou knížkou.

0 0
možnosti
M

martinvon

28. 10. 2008 17:56
Re: vy chytrolíne

Buďte konkrétní, to že jste důchodce neznamená, že máte patent na pravdu. Kolikrát jste byl v Afganistánu a v Iráku vy?

0 0
možnosti
M

martinvon

28. 10. 2008 17:48
Mám radost

že můj článek vyvolal tak živou diskusi. Zkuste se prosím vyjádřit i k otázce v nadpisu. Je naše armáda přehlédnutelná? Je přehlédnutelná za jeden den - třeba v rámci jedné vojenské přehlídky? Platí u armády totéž, co u fotbalových sudích (že nejlepší jsou ti, kteří nejsou moc vidět)?

0 0
možnosti
C

chodovar

28. 10. 2008 17:44
Ale

armádu potřebujeme, protože nutně potřebujeme být členy NATO, což nám dává určitou naději, že nebudeme okupováni Ruskem.

     Kdo se nebojí komunismu, nepotřebuje armádu ani NATO.

0 0
možnosti
M

martinvon

28. 10. 2008 17:30
děkuji

Děkuji všem, kteří přispěli inteligentním příspěvkem do diskuse k mému článku. Sprosťáky, hulváty, nactiutrhače a idioty upozorňuji, že jejich příspěvky přeposílám redakci. Po pozorném přečtení všch příspěvků a kontrole na stránkách Českého statistického úřadu opravuji větu: "...drtivá většina obyvatel vydělává dnes stěží polovinu průměrné mzdy..." Nová verze: "...příjmy drtivé většiny obyvatel jsou dnes hluboko pod průměrnou mzdou..."Děkuji za pochopení a těším se na další diskutující.

0 0
možnosti