Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J94a70n 67H23l19e17d46í42k

3. 8. 2013 23:01

jak tomu je opravdu--- ví jen zúčastnění, podle mých dvou známých, kteří pracují v centrálních úřadech--- nikdo se nepředře, pracuje tam mnoho Slováků--v Praze vyštudovaných, člověk musí umět mezi úkoly proplouvat a nutně potřebuje talent rozpoznat, odkud vítr vane a pak se může věnovat i svým koníčkům, tedy v prac době.

2 0
možnosti
JG

J62a29n 57G72o58e79t21z

3. 8. 2013 12:23

Je potřeba rozlišovat státní úředníky a státní úředníky ...

3 0
možnosti
Foto

můžu se zeptat, jak je rozlišujete? (byť asi souhlasím).

1 0
možnosti
AF

Citovaní úředníci na úřadech práce jsou liní (líné) jako vši, nebo snad znáte někoho, komu tito ouřadové pomohli sehnat pracovní místo a splnili tak svoji základní povinnost ? Zatím jenom buzerují, aniž by nezaměstnaným jakkoli pomohli.

4 7
možnosti
Foto

Ony úřady práce nijak nejsou určeny k hledání práce. prostě vyplácejí dávky, zajistí tu a tam nějakou rekvalifikace, s podnikateli moc spolupracovat neumí...to je spíš chyba systému než úředníků. Mimochodem, co mi tak prošlo kolem ucha, ti zrovna přeplacení nejsou.

5 1
možnosti
MH

Jirka a Bozena z up sou lini, Pepa a Miluna z up ne... takze at zije zevseobecnovani.. trochu sem byl konkretni ve vasi otazce kdo je liny a kdo ne... neva?  PS: a vy linej nejste?

1 2
možnosti
MN

No ten ÚP byl přece uvedený jen jako příklad, jako typická státní instituce. A jistěže všude jsou ti co makají a takoví, kteří se jen vezou. A jestli já jsem líný? Sebe hodnotit nebudu, ale jak říkala Dana Medřická v Nemocnici: "To bych se radši omluvila tý vši!" Takže tak.

0 0
možnosti
DK

Pane, neznám zaměstnavatele, který dává prémie či odměny tak vysoké jako plat...a pak: přehled je od roku 2010 a jejich mzdy nestagnují, ale zvyšují se...tak jak to je...já mám sníženou valorizaci 2013-2015 na 1/3, můj spotřební koš obsahuje osobní automobil na který nedosáhnu ani náhodou, ale dotkla se mně veškerá zvýšení DPH...tak sorry, ale jsou to darebáci!!!!!!

12 2
možnosti
MN

No však já se jich v žádném případě nezastávám, právě naopak.

3 1
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Občan, kterému není všechno úplně jedno.