Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Advokátka Klára SAMKOVÁ k případu Trayvon na svém Facebooku 1.8. napsala:

"byla jsem vyzvána, abych se vyjádřila k níže uvedené záležitosti, jak BY dopadl podobný případ v ČR. On BY nedopadl, on už dopadl - jedná se o případ zastřeleného Roma v Tanvaldu, kde to, co mi je známo o rekonstrukci trestného činu jednoznačně ukazuje směr, kam se pravděpodobně všechny podobné trestné činy budou ubírat: zastřelíš Roma = jednáš v sebeobraně. Stěžovat si můžeš jít na hlavní nádraží do Bruselu. Žádné demonstrace neprobíhají, takřka všichni jsou v podstatě rádi, že je o jednoho cigoše méně, ostatním jsou dány nálepky idealistických havlisticko-intošslých vykrádačů EU fondů. Psychické dopady těchto událostí na romskou komunitu jsou naprosto katastrofální.Takže užijte si Floridy.... tady je divoký západ."

0 0
možnosti
LJ

Už nějaký rok žiju v Anglii a můžu vám říct, že mi nevadí Indové, Pakistánci, Jamajčani, ale na cikány jsem alergický!!!! Víte proč? Cikáni jsem nejedou za prací, ale za podporama. 30 let jsem  s nima měl problémy na severu a teď už i tady. Kam se před touhle SVOLOČÍ schovat?

3 0
možnosti
Foto

To stejne v Nemecku. Vyuzivaji mezeru v zakonu o zivnostnicich. Cikani z Rumunska a Bulharska si koupi za 40€ zivnostensky list, smi se usadit a ziji z pridavku na deti, kterych maji strasnou spoustu. Zivnost neprovozuji. Jsou organizovani a prichazi jich cim dal vic.

0 0
možnosti
MR

hazeni hrachu na stenu, ja ted ziju v Mexiku, zeme pristehovalcu i kdyz se o tom ve svete nevi, a funguje to pefektne, protoze stat nic neresi, necha to na lidech. Ale v EU se bude tak dlouho utracet za udajne zaclenovani, za boj proti xenofobii a rasismu az to totalne praskne.

6 1
možnosti
Foto

Tak nam neco napiste o tech bandach v Mexiku,co maji na svedomi spousty lidskych zivotu. Ty stat taky jaksi neresi. Protoze se tolik Mexicanu dere do USA,i kdyz pri ilegalnim prechodu nekdy ztrati zivot ukazuje,ze Mexiko tak idealni zeme nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Občan, kterému není všechno úplně jedno.