Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Teď to pojede jako po másle, nový a vzdělaný premier a příslib pětinásobku obratu obchodu od Donalda ze zámoří, co víc si může pan J. přát;-D;-D;-D

1 0
možnosti
LC

Nóó ... je fakt, že EU už neplánuje postaru pětiletky, ale, stejně jako Sovětský svaz, sedmiletky. Nebo tahleta britská tzv. demokracie. Oni klidně udělají referendum o odtržení Skotska a nechají o tom nedemokraticky hlasovat jen ve Skotsku. Zatímco třeba ve Španělsku, tam o případném odtržení Katalánska musí demokraticky hlasovat celé Španělsko. A mohl bych ve výčtu předností toho našeho vyššího stupně (eurounijní, dříve socialistické) demokracie pokračovat.

5 0
možnosti
MM

To by mne tedy zajímalo, jaké sedmiletky máte na mysli. Doufám, že si to nepletete s dvouletými ekonomickými hospodářskými plány jako za Hitlera, či s těmi pětiletými za komančů.

0 0
možnosti
Foto

Vtipně napsáno. Uvidíme, jak se to vše vyvine.

0 0
možnosti
PK

Nic není ideální, natož v politice. Ale stávající systém EU, i když je dle blogera demokratický, tak do čela vynáší často zvláštní persóny. Viz paní Leyen, stávající Juncker atd.

5 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 23,13
  • Průměrná čtenost 1413x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik