Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

otázka zní proč měl uniformu německé mládeže ? otázka zní jak mohl použít na úvod jeho kolega že vítá jáhna ze ,,SUdet,, copak existují nějaké Sudety ? existoval zde Sudetský les a název lesa byl v minulém století zneužit k rozbití republiky ! my máme nějaké Sudety ? to je otázka za tisíc bodů co to mladej v hnědé uniformě chystá ?

2 7
možnosti
Foto

Zase ta demagogie s tou uniformou. Takže to budeme brát podle barvy košile?

Pane bože, tito kluci mají dokonce hnědě šátky a hnědá je přece barva fašistů!: http://www.adam.cz/img/200911190350_skauti-katerinice-vsetin-junak-064.jpg 8-o

Nenapadlo vás třeba, že když Mikuláš Minář byl vedoucím skautského odílu, že má tedy asi s barvou košile blíže ke skautu než Hitlerově mládeži?:-P

7 1
možnosti
MN

Ano, myslím, že by se parlamentní volby měly zrušit. Nic dobrého nepřinášejí.

1 4
možnosti
ZD

Kdyby mohly něco opravdu změnit - dávno by byly zrušeny :-)

0 1
možnosti
Foto

I20v96a12n 33M68a15r73e78k

1. 7. 2019 8:29

Nedostudovaný farář a jeho kompars požaduje odchod politiků? Trošku mi to připomíná pověst jednom člověku s píšťalou. 8-o

11 11
možnosti
LB

Nedostudovaný farář? Kdybyste jen neomílal to, co jste někde slyšel, tak byste věděl, že Mikuláš Minář studuje filozofii - bohemistiku na Filozofické fakultě UK v Praze a evangelickou teologii na Evangelické teologické fakultě UK. Před studiem na VŠ vedl skautský oddíl a byl lektorem prevence proti šikaně.

Absolventi teologických fakult nemusí být nutně faráři, jak se mylně domníváte; ty které znám, působí jako ředitelé muzeí, středoškolští učitelé, historici, novináři anebo působí v sociální sféře atp.

12 5
možnosti
SB

Samozvané hnutí Milion chvilek v žádném případě nezastupuje většinu národa a zejména tím, když jej vedou dva nedostudovaní kněží. Jsme parlamentní demokracie a tady platí výsledky voleb.

10 6
možnosti
Foto

V tom se často chybuje. To, že jdou lidé k volbám a pak drží x let ústa a krok je znakem totality. Znakem demokracie je, že se objevují protesty, tlaky a to nejen ze strany opozice, ale I ze strany občanské společnosti a jiných zájmových skupin.

Student teologické fakulty se ve většině případů nestává knězem. Nemluvě o tom, že je každého věc co a kdy studuje.

Náš prezident má nedostudovaného mluvčího, a také to není to, co by mu lidé vyčítali.

I nedostudovaný člověk může být inteligentní a mít rozum a schopnost dělat něco smysluplného. Pro pana Ovčáčka toto ovšem neplatí.

4 1
možnosti
Foto

Mně ale fakt vadí, že hnutí Milion chvílek požaduje odchod politiků, kteří mají mandát z voleb. Kdyby požadovalo ústavní zakotvení principu, že trestně stíhaný politik musí odstoupit okamžitě, rozuměl bych tomu.

7 3
možnosti
Foto

Víte, pane Řezníku, volby ale nejsou lidový soud, který zvolením Babiše může rozhodnout, že je tento nevinný. Zkuste se na to podívat z hlediska jakési morální a politické kultury. Politik, který se dostane do problémů se zákonem by měl být natolik morálně vyspělý a odpovědný, že řekne: "ok, mám problémy, přestože se cítím nevinný, odstoupím a až si je vyřeším, tak se vrátím a ukážu, že jsem ten jediný správný". Dovedete si představit tu podporu, kterou by pak takový člověk v případě očištění dostal? A nikdo by nemohl říci ani popel. Tohle se bohužel ale u nás v poslední době neděje. Kde jsou časy, kdy Kalvoda odešel, protože měl na vizitce JUDr., přestože nesložil rigorozní zkoušku.

0 0
možnosti
Foto

Milion chvilek si užilo svých 24 hodin slávy, puč se však nepodařil. Nyní je tedy čas aby se zdekovalo a nechalo pracovat demokratické mechanismy.

12 6
možnosti
KB

K51a72r38e95l 39B30o40k

30. 6. 2019 23:28

To houpání koná své.

3 6
možnosti
JL

Zde mam jen jednu pripominku, pane Maraku. Nespokojenost vyjadrena manifestaci potrebuje reseni. Ucastnici te manifestace by to reseni meli znat. Potom to ma logiku.

15 0
možnosti
ZD

To je to po čem také volám. Řešení je ale práce, nutné zkušenosti a rozum. Manifestace nevyžadují rozum, potřebují vlny emocí a hodně lidí. A pokud není konkrétní výsledek patrný dá se nakonec přiřadit k čemukoliv. Avizováním výsledku nebo směru na sebe bere člověk odpovědnost. K té se zatím organizátoři nepostavili čelem. Třeba nesmějí ani naznačovat.

4 3
možnosti
PV

U vás, liberálních demokratů je to složité.

Když se jedná o ideologicky "správnou" demonstraci, tak to máte za "ztělesněnou podstatu občanské společnosti".

Běda však, když občanská společnost začne protestovat např. proti násilí páchané migranty, jak tomu bylo nedávno v Chemnitzu. Tu už rázem není o "podstatě občanské společnosti", ale o nacistech, rasistech, xenofobech.

No a pokud se jedná o ideologicky velmi závadnou demonstraci, tak takovou "podstatu občanské společnosti" rovnou rozeženete střelbou gumovými projektily, vodními děly, obušky, slzným plynem (Katalánsko, Paříž).

20 1
možnosti
ZD

Velmi trefné a na reálných případech. Kolika lidem myslíte, že to dochází čeho jsou účastni ?

2 2
možnosti
JZ

Už to tu psali jiní, problém s MCh jste de facto vystihl hned v podnadpisu: zkoumá pouze Babiše a pouze potéco se stal premiérem.

Copak jinak tu posledních 30 let nikdo nekradl? Nenacpalo se během posledních 30 let X bývalých komunistů do "demokratických" stran? Nepomáhali náhodou tito lidé krást mimo jiné i Babišovi, když byl ještě pouze podnikatel?

Tak v čem je ten rozdíl, že 30 let se nesešel nikdo (resp. když už sešel, tak z typově úplně jiných důvodů) a teď se na pokračování scházejí stovky tisíc lidí? Že Babiš na rozdíl od jiných nedokázal zcela pohřbít svůj STB svazek? To je ten rozdíl mezi 0 a 250 tis.? Nebo co to teda je?

9 1
možnosti
ZD

Zbytečně se ptáte. Odpovědí je Váš text. Je to jak jste to napsal. Mám kolegu, pracuje v Agrofertu a v tomto roce mají již třetí audit. Jdou po nich jako horalka po vrstevnici - najít cokoliv.

3 0
možnosti
AS

A21l89e28š 95S29z91a56b54ó

30. 6. 2019 18:54

na začátku jsem milionu chvilek dával šanci, bral jsem to jako protest mladých studentů proti tomu co se jim nelíbí a právo na demonstrace jsem jim nikdy neupíral

přišlo ale vystřízlivění a zklamání

je to hnutí založeno čistě jen proti Babišovi a Zemanovi a ne hnutí co ukazuje na nepravosti všech

načasování tlaku je také zřejmé, milion chvilek - opozice - audit Bruselu po žalování

propojení je tím jasně prokazatelné

mnoho lidí co byli na demonstraci ale vlastně nevědělo proti čemu protestují, pocity byly smíšené, Minář zklamal

nyní ještě zneužijí státní svátek a tím to bude pravděpodobně končit, protože ztratí na síle

14 4
možnosti
ZD

Souhlas. Zklamání z nadějného projektu je správný výraz vystihující skutečnost.

2 3
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 24,77
  • Průměrná čtenost 1413x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik