Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Bureš na Hrad!!!

Nedivme se, máme bývalé komouše rozlezlé od Hradu, přes Parlament a Senát po Ústavní a nejvyšší soud. Zdá se, že to lidem nevadí a komouše preferují. S tím se dá hnout jen volbou nohama...

0 0
možnosti
JB

J66i81r74i 13B89o90r

23. 12. 2017 19:28

Jenom malá poznámka ke sbírce na obnovu ND.Nechci se mýlit ale někde jsem četl že v národní sbírce se vybralo asi 7% potřebné částky.Ostatní zatáhl Císař pán a šlechta,včetně německé. Ve škole mě ovšem říkali něco jiného.

6 0
možnosti
Foto

také jsem četl, že se podíl lidu z politických důvodů přeháněl.

1 0
možnosti
JH

Přečetl jsem jen vršek diskuse, dál jsem to nezvládnul. Závist, nenávist, ve zkratce: "Vštetci tuná kradnú, kradli a kradnúť budú" Je to přesně tak, komu dáme příležitost, ten to udělá. Jeden vidí chybu na ODS, další na TOP, další na socanech a pár opovážlivců i na súdruhovi Andrejovi. Zajímavé je, že nikdo nevidí chybu na straně komunistů, kteří de facto rozkradli celou první republiku, protože válkou jsme nebyli až tak moc poškozeni. Naopak odmítli Marschalův plán, který nám nabízel stejné šance jako poraženému Německu.

3 2
možnosti
Foto

Největší svinstvo od komoušů je přerušení kontinuity vývoje s nedozírnými následky. Do Února se předávalo vlastnictví z rodičů na děti. Řemesla, rolničení, firmy. Pak dvě generace zprasil socialismus. Po Listopadu se k moci dostali ti, kteří se i v socialismu naučili "vycházet" s mocnými. Jen co se změnil "pán na hradě" začali to samé praktikovat s tím novým a bez socialismu mohli mnohem velkoryseji.

2 4
možnosti
Foto

Někomu prostě, přes koblihu v puse, nemůže zaskočit rybí kost v krku. Vy máte jasno, já ne. I kdyby Olaf 100x řekl, že je hnízdo OK, vykladači z křišťálové koule by měli kalouskovno.

1 6
možnosti
MM

ANO, mám v tom dlouhodobě jasno.

4 0
možnosti
VH

Pro ČR je jen jedna varianta: dotaci EU vrátit. Je to varianta nejlacinější. Na dávno uzavřený program se již dotace čerpat nedá.

Mimochodem: peníze jsou fuč, takže i kdyby se dotace jakoby přesunula na "cyklostezku", půjde to z rozpočtu.

Jedině, jak by se peníze dostaly zpět je vysoudit je na podvodníkovi.

8 0
možnosti
MM

To ovšem nebude vzhledem k bratrstvu iluminátů jednoduché, navíc zatím platí presumpce neviny.

0 0
možnosti
SH

Napadlo mi přesně to samé, ovšem Vy jste tu "moji" myšlenku perfektně názorně zpracovalR^R^R^

2 0
možnosti
MM

Naprosto dokonalé šou, klobouk dolů. ANO si s občany vytírá pozadí a občané-ilumináti freneticky jásají.

11 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 23,31
  • Průměrná čtenost 1413x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik