Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Už tady byla většina pravice ve sněmovně, zároveň s ní většina v senátu a do toho pravicový prezident. Lidi je zvolili, udělali co udělali, dost se znelíbili a nejspíš ve volbách dopadnou ne úplně dobře a situace ude přesně opačná. Vám se to líbit nebude, mnohým však ano. Levice dostane šanci a pokud se pro změnu zmenožní tentokrát ona, tak za rok budou volby do 1/3 senátu a za čtyři volby do sněmovny. To je právě ta výhoda demokracie, že ten kdo se neosvědčí, ten jde poměrně záhy od válu a za čtyři roky nejsou udělat škody nevratného charakteru (jak je konečně vidět, tak snad ani za za roků osm v podání Kalouse a spol.)

1 2
možnosti
IF

Vždyť se tady pouze střídá jedna levice, která se již mnohokrát neosvědčila s druhou levicí (jež si kdovíproč říká pravice), která se také mnohokrát neosvědčila ;-( Lidi jsou nepoučitelní, volí pořád tu stejnou sestavu a střídají jen poměr jedněch nebo druhých :-/

3 2
možnosti
FS

Autore nic víc než to omílané strašení komunisty už neumíte?Jste k smíchu.Zajděte si mezi lidi a uvidíte,čeho se lidé bojí,určitě ne komunistů.

4 7
možnosti
IF

Já se teda komunistů bojím. Paměť jsem ještě pořád neztratil.

5 2
možnosti
WS

Pěkná košile,

6 2
možnosti
MN

Vy máte STRACH? A z čeho??

a) že v případě vítězství ústavní většiny KSCM oplotí ostatním drátem CR, zakáží svobodné vycestování, vypoví veškeré bilaterální či EU smlouvy o pohybu a exportu zboží, zavedou opět STB a trest smrti?

b) Zavedou svým způsobem "stanné právo" kdo není s námi - je proti nám a proto mu jako jednotlivci znepříjemníme max. život? Kádrově budeme posuzovat každého ohledně dávek či možnosti přijetí na VS - ohledně "politické kariéry" nemá smysl vůbec mluvit, protože musíte být i dnes členem té "správné" strany, abyste mohl být třeba náměstkem na ministerstvu

c) myslíte, že jejich hospodářská a ekonomická politika může být o MNOHO HORSI, než nám předvádí současný ministr financí, který naprosto, ale totálně zprasil, co se dalo? a jsme ted kvůli němu v neskutečné recesi? hlavně, že jeho hřeje titul "nejdůvěryhodnější ministr financí v EU - když už je až 13. nejlepším!!!!! chápete to? 13tým!!!

ne.. vy zase jen papouškujete výkřiky na trhu, aniž byste éru 80let zažil.

8 7
možnosti
Foto

Já ta 80 léta zažil a tak mohu říct, že se to a) a b) klidně může stát. A v c) klidně může být horší, né tak nějak pro lidi, těm by se mohlo ulehčit ale právě proto se zadlužením. Jinak včera se uváděl, že si pan Kalousek pohoršil o 3 místa!!!!! Chápete to? O 3!!! :-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Pracuji, vychovávám děti, cestuji a občas reaguji na hlouposti a nespravedlivost.

Seznam rubrik