Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nevim jake to mate mysleni, pane Maly. Ekonomista urcite nejste, socialista ano a to veliky, myslenim zlodej, ktery chce rozdelovat moje penize, diktator, ktery chce diktovat statu svuj rezim pomoci sily a naivka, take v uvozovkach idiot, ktery dokazal napsat tech sedum bodu na zachranu demokracie.

Mate-li zajem o mou definici kroku na zachranu demokracie v CR, dejte vedet. Aspon poznam, zda jste muj prispevek cetl.

0 0
možnosti
MM

Děkuji za Váš názor. Článek je psán formou nadsázky a je motivován obavou o další vývoj společnosti. BTW: ekonom jsem částečně, vlastním několik společností, zloděj nejsem - podporuji "za své", socialista - původně jsem byl liberál, ale nyní mám více solidární smýšlen, diktátor - nene i v rodině jsem spíše demokrat a to včetně vztahu k dětem, naivka a idiot - to jste první kdo mne tak nazval :)

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je stejně zločinecká, jako komunismus, nebo fašismus, protože nakonec také vede k nějaké formě státní totality.

0 0
možnosti
VE

Pozor na slovo "populizmus". Používáte jej v původním významu, v jakém se používalo desítky let. Dnes se používá v jiném významu, i na na wikipedii se několikrát poslední dobou definice změnila. Jak je to s tou jednotnou EU? Celek je mocnější, pokud se chová rozumně. Co řeší EU - genderovou korektnost, zelenou energii brzdící ekonomiku, legalizace původně ilegálních imigrantů, kteří nejsou přínosem ale zátěží....

0 0
možnosti
EH

Jak zachránit demokracii?

1. Všude hlásat, že je demokracie ohrožena.

2. Ukázat na viníka, popř. viníky.

3. Uzákonit, že dotyční nesmí participovat na demokracii.

4. Pro jistotu to pojistit pořádnými kádrovacími seznamy, ať jednoho populistu hned nenahradí jiný mu podobný.

5. ?

6. Profit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Pracuji, vychovávám děti, cestuji a občas reaguji na hlouposti a nespravedlivost.

Seznam rubrik