Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pro mne je to předlouhé slohové cvičení s obehraným obsahem. Vlastně mě to ani nebavilo číst. Nereálný populismus je blábol, doufám, že na podobných absurdnostech nebudete stavět svou politickou kariéru. Ale jak to tak vypadá, nebudete.

0 0
možnosti
VH

Prokazetelně z vás (nás) dělá - nebo se snaží udělat - blbce každý populista.  Jste dokonalým blbcem, pokud populistovi typu Babiš, Okamura, Zeman (and his melody boys), Bobošíková jen trochu uvěříte. Nebo vám snad naznačili   (a l e s p o ň    naznačili) jak těch zázraků dosáhnou?

3 4
možnosti
JF

Sice Ti druzí to naznačili, ale výsledek je opačný. Jaký tedy rozdíl??

2 0
možnosti
RD

Všimli jste si, jak se nám tu před volbami rozmnožili rádoby politici a různí kandidáti a perou to do nás? Při vší demokracii bych jim na blog zakázal vstup. Tady je to naše, my se tu přeme a hádáme. Jak je rok dlouhej, tak tu nikdo z nich není a teď každý den nějací.

1 0
možnosti
JH

Jen mě tak napadlo jestli by je za to nešlo zažalovat , myslím za ty daně , jestli to napsali za billboardy a volby vyhráli a dostali vetšinový podíl ve vládě tak tím se vlastně splnila dohoda s lidem a oni by měli daně nechat na stejné nebo nižší úrovni , tudíž by jsme je mohli žalovat za nedodržení slibu. ... jen taková úvaha:-/

2 0
možnosti
Foto

Pro sadisty z TOP09 je dělat dobře lidem populismus i kdyby to bylo 100x levnější než zlodějské církevní restituce. Voliči sadistů se budou divit, že jsou vlastně masochisté;-D;-D;-D

2 4
možnosti
PK

Hahaha:-) Vy jste nemocnej

1 0
možnosti
MC

Populismus je návnadou pokrytců směrovanou k blbcům. Proto váš počin z vás dělá pokrytce.

1 1
možnosti
Foto

U pravicových voličů mají populisté usnadněnou práci.

4 4
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte.  Lidé více slyší na to, že něco dostanou zadarmo, než že je budou méně okrádat. Tedy levice je populismem daleko víc ovlivněná.

3 2
možnosti
Foto

Strana svůj program může opřít jen o ideologii, nebo populismus.  Okamurova strana žádnou ideologii nemá, takže jí zůstává jen ten populismus.

3 3
možnosti
Foto

Ideologii nemá, ale má svou filozofii. Vše je popsáno kromě jejich programu též na http://www.novaustava.cz a v knize Úsvit od ekonoma Pavla Kohouta.

0 0
možnosti

Váš titulek je protimluv - právě populista je ten, kdo z vás dělá blbce ...a je smutné, že jim na to alespoň část národa opět skáče... veverky je nepoučili

7 6
možnosti
RH

Populismus je právě to, když politik dělá z voliče blbce, ale buďte v klidu, blbců je tady dost, takže hodně hlasů pro Okamuru je bez práce. Já vám můžu slíbit, že po volbách v případě zvolení budu kadit zlatá vejce, což se přesvědčíme, až po volbách. Můžete se přijít podívat, co ze mě leze. Moc bych se od Okamury nelišil v reálnosti slibů. Já se s vámi vsadím, že Okamura nic neprosadí, protože jsou to nesmysly a hovadiny a navíc se mu ten jeho slepenec politických cirkusáků do pár týdnů rozpadne.

8 5
možnosti
Foto

K19a66r31e97l 13R17a45d12a

13. 10. 2013 20:55

Máte doufám nějaký lepší tip. Tak sem s ním.

3 0
možnosti