Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná Vás to, pane poslanče, překvapí, ale pro běžného poplatníka není rozdíl mezi tím, jestli jde o výnosný byznys pro soukromou firmu, které to umožní město nebo jestli jde o výnosný byznys pro město. On je totiž běžný poplatník v situaci, že platí jak mourovatej a kdekdo se ho pokouší oholit ještě víc. A on už neví, z čeho by to platil, protože je to ze všech stran. Soukromé firmy ho holí, protože musí dostát vysokému zdanění, město ho holí, protože pořád mu příjmy z vysokého zdanění nestačí a pořád má chuť rozhazovat víc a víc, stát ho holí, protože mu příjmy z vysokého zdanění nebudou stačit nikdy.

Celé roky je koncept parkovacích zón v Praze špatně, protože parkovací karty neplatí pro celou Prahu, ale jen pro omezenou oblast. Do toho přijde Magistrát s nápadem, že ty oblasti rozseká na ještě menší části, Magistrátu je lhostejné, že většina městských částí je proti. A do toho přijdou poslanci s nápadem na zamezení odtahů, jenže to je málo, problém je někde úplně jinde a žádný hotfix tohoto typu ho nemůže napravit.

0 0
možnosti

Možná Vás to také překvapí - ale rozdíl v tom je. Jestliže odtahu bude muset předcházet nasazení botičky a auto vám budou moci naložit až po 24 hodinách od její aplikace, je velmi pravděpodobné, že to stihnete vyřešit dřív, než ho skutečně odtáhnou. A tedy i levněji. Pro soukromé odtahovky tak skončí lov na špatně parkující řidiče, kdy na ně vyloženě číhají. Jinak s Vámi musím ve většině souhlasit. Bohužel.

0 0
možnosti

Pane poslanče, MF Dnes (tiskový orgán Socialistického svazu mládeže) a Lidovky jsou tiskovinou pro závistivou maloměstskou pseudointelektuálskou nižší střední třídu. Ergo, tady fakt nepochodíte.

0 1
možnosti
Foto

Děláte si z nás srandu, co?

2 0
možnosti

Skvělý příklad pokrytectví.

Auta se odtahují normálním občanům bezohledně už spoustu let. Na provázanost radnic a odtahových služeb poukazují aktivisté od počátku.

A najednou se poslanci rozhodnou konat dobro.

A jen náhodou krátce poté, co bylo konečně odtaženo i auto poslance.

A odtažená auta lékařů a záchranného systému? Můžete doložit jediný případ?

Takhle argumentoval pan Huml a nic k tomu neměl. Vy uvádíte navíc auto s malým dítětem. Můžete to doložit, nebo jste to jen tak plácl? Jinak jste na dobré cestě dohnat a předehnat komunistické papaláše.

3 0
možnosti

M10a80r33t83i54n 34L62a80n90k

24. 6. 2014 19:21

rozumím tomu správně, že se současným principem odtahů souhlasíte? Protože pokud v tom vidíte také problém, pak nechápu, že protestujete proti snaze o jeho vyřešení. U schvalování stávajících postupů jsem nebyl, ale obecně se mi prostě nelíbí, když má někdo ze sankcí lukrativní byznys. Pak to takto vypadá - místo  nižší pokuty do městské kasy pořádná "pálka" do soukromé kapsy. A s kolegou Humlem jsem mluvil a ke všem zmiňovaným případům má jména, časy a adresy. Že si to lidé, kteří si u něj stěžovali, vymysleli, vyloučit nemohu. Konec konců ani to, že si to vymyslel sám. Moc pravděpodobné mi to ale nepřijde. Na konečném výsledku to ale nic nemění. Je mi vcelku jedno, co předkladatele zákona přimělo "páchat dobro". Podstatná je pro mně odpověď na otázku, jestli z toho budou mít užitek "normální" lidé. A snad se shodneme, že odpověď zní ano.

1 0
možnosti

Vazeny poslance, proc ztracite cas se zakony, ktere me, zlinakovy jsou ukradene. Resite problem Prahy, tak nechte prazskou spravu si udelat poradek a vy se snazte, se vsemi ostatnimi zakonodarci, delat to, na co jste byli do snemovny zvoleni!!

2 0
možnosti

M81a21r70t12i14n 94L87a85n23k

24. 6. 2014 19:08

Toto by Vám ukradené být nemělo - pokud jste motorista, mohlo by se to kdykoli týkat i Vás.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Místopředseda poslaneckého klubu a strany Úsvit - Národní koalice, člen výboru pro bezpečnost, mandátového a imunitního výboru a komisí pro kontrolu GIBS a NBÚ

Seznam rubrik