Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud na tom bylo něco trapného (Vyvadilova úderka), tak Váš blog je o řád trapnější. Vaše ostuda, Váš problém. Rv

1 0
možnosti
Foto

To , co autor kritizuje, je právě ono jádro pudla. To ,o co jde . Vědomě trochu pompézním a teatrálním zobrazení celé akce ukázat Evropě i sami sobě tu základní věc : kam patříme , co preferujeme a komu (čemu) fandíme.

Evropa je z naší politiky trochu rozpačitá a i my po četbě kremrolských blogů můžeme mít pochyby. Třeba to trochu pomohlo.R^

2 0
možnosti
Foto

Řeknu to tak nějak po svém... Ty vole, ty jsi vůl!

4 3
možnosti
Foto

K96a85r87e69l 41B55r66ď21a

29. 3. 2015 22:13

Ba ba. Konvoj trapnosti..... Jedna nejmenovaná televizní stanice se pochlubila tím, že v jednom z transportérů jede exkluzivně  i její štáb. Bohužel, tím se tam ovšem nevejdou všichni vojáci, kteří tam mají být !!!!  Nedej bože, aby se i do ostatních transportérů nacpaly televizní štáby ze všech možných stanic.  Transport by sice dojel na hranice s Německem v pořádku, ale musel by čekat na osádky, které by je dohnaly třeba vlakem . To by byl teprve humbuk a trapnost.

1 0
možnosti

Jenže tu hysterii vyvolali odpůrci USA - a naběhli si, protože se zatím ukazuje, že organizovaných odpůrců je hrstka ve srovnání se spontánními příznivci. A to mě velmi potěšilo, není to s námi tak zlé.

10 1
možnosti
Foto

Kdo první hovořil o demonstraci síly?

1 1
možnosti
Foto

Byl jsem na vítání armády USA v Liberci. Před kasárnami už od 11. 30 hod čekala stovka lidí, kteří přijeli vlakem auty přivítat armádu USA.  Jenže stalo se to, co se stát nemělo. Konvoj měl zpoždění a místo ve 12.20 hodin dorazil 18:20 hodin a to jenom první část. Přesto, že celý den pršelo, lidi stále po celou dobu čekali na konvoj USA. Jednalo se zejména lidi, kteří tam přijeli zdaleka a neměli informaci, že konvoj má zpoždění. Při průjezdu první části kolony na místě kasáren bylo tisíce lidí. Druhá část měla přijet za hodinu a půl. To jsem to promoklý vzdal a jel jsem domů, protože to mám domů117 km. Na místo kolony přijízděla další auta z Liberce, takže jsem měl co dělat, abych se vymotal ven. V celém to množství byli jenom dva lidi s odlišným názorem a ti byli lidmi kolem zpacifikováni. Lidi vojáky USA vítali a měli nápisy v angličtině "Víte kamarádi " Vojáci USA byli strašně milí.

5 1
možnosti

je to symbol, kterým chtěli občané ČR ukázat, na které straně stojí....

9 2
možnosti

Jj, taky si rikam. Ale kde se potom vzali IS v Iraku kdyz jim tam svrhli diktatora a privezli tu svobodu a demokracii?

3 4
možnosti

Tu bouřlivou reakci vyvolali komunisti a jejich proruská pátá kolona. Já jsem naopak rád, že lidi demonstrovali svoji vůli. A ty vlajky jim nikdo nevnutil, vzali si je z vlastní vůle. Jak ty americké, tak ty české nebo vlajky NATO.

7 0
možnosti
Foto

Nikdo Vás nenutí mávat vlaječkou, ani si ji lepit na okna a nechat kontrolovat soudružkou uliční důvěrnicí. A když má někdo potřebu se jít na ty vojáky podívat a zamávat jim, je to také jeho svobodná vůle. Proč to potřebujete mít zařazené ve škatulce?

15 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Místopředseda poslaneckého klubu a strany Úsvit - Národní koalice, člen výboru pro bezpečnost, mandátového a imunitního výboru a komisí pro kontrolu GIBS a NBÚ

Seznam rubrik