Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlastislav Slíž popsal, co by se podle našich zákonů mělo dít, protože podle platných zákonů může být trestán i ten, kdo nezabrání trestnému činu, pokud o něm ví...

Toš su zvědav, kdy se něco ze strany státem placených osob bude dít... Ono říct, že chci přidat, abych zůstal nezávislý umí každý Dr.Voštěp... JU?

0 0
možnosti
Foto

Islamismus a islám naprosto do doslova naplňuje znění § 403 Trestního zákoníku, který říká: 

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, 

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo 

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

Tudíž u nás má boj prosti islámu a islamismu přímou oporu v zákoně.

0 0
možnosti

Ale pane Lanku, nebuďte blázen. Pokud nějaký muslim "odsoudí" akci radikálních islamistů, chová se pouze podle doporučení koránu a lže nemuslimům ve prospěch své věci. Zatímco agresivní radikální muslmský přední voj terorizuje a zastrašuje nepřátele (všechny nemuslimy), "umírněná" část tyto nepřátele vyčerpává ekonomicky (socíální požitky) a morálně (vynucování nesmyslných "ohledů" v podobě zákazů projevů nemuslimské kultury a zvyků - vánoční stromečky na veřejnosti, zpívání koled, dokonce svačiny ve školách apod.). Bohužel jim v tom zdatně pomáhají všelijací multikultipolitkorektníci a profesionální sluníčkáři, kteří si náklady těch, kteří jsou muslimy výhledově určeni k likvidaci, dobře žijí. Politiky, kteří by se o občany měli starat, ty zajímá jen jak na náklady občanů co nejvíce zbohatnout a bojují jen proti tomu, co jim v tom brání, což muslimové nejsou.

Takže i kdyby se společnost odhodlala rázně reagovat na teroristické akce, "umírnění" muslimové nás zatím metodou pomalého vaření žáby dostanou tam kam chtějí, do područí práva šaría.

Mimochodem, pokud na islámu není nic špatného, špatní jsou jenom ti, co v jeho jménu páchají zlo, co je pak špatného na nacizmu? Ti kteří dnes pochodují pod hákovými kříži a hajlují, přeci nikoho do koncentračních táborů neposlali?

6 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Místopředseda poslaneckého klubu a strany Úsvit - Národní koalice, člen výboru pro bezpečnost, mandátového a imunitního výboru a komisí pro kontrolu GIBS a NBÚ

Seznam rubrik