Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a68r76a 14R60a83n77k

14. 7. 2015 22:34

Tak jsem opet jednou vdecna za kanadskeho PM Harpera, minuly tyden byla pridana k zakonum kontrola "kazani" v mesitach a pripadny zakaz imamum, kteri financne podporuji ISIS, rekrutuji a uzivaji stvavou propagandu. Interpol a Europol by si mel vymenovat listiny se jmeny "podezrelych a sledovanych", listiny se jmeny, ktera jsou na "no fly list" a vubec vice spolupracovat.

0 0
možnosti

Zbytečný a trapný Úsvit...

0 0
možnosti

četla jste vůbec ten článek? Mě spíš přijdete zbytečná a trapná vy.

4 0
možnosti

K62a51r80e11l 75A48d15a38m

13. 7. 2015 20:33

Do IS asi nikdo cestovat nebude. 

Zato příslušníci IS jsou zde a patrně je budeme i krmit.

6 0
možnosti

Rozhodnutí vlády je zcela správné. Pokud by byl IS doplněn do novely zákona, pak by to bylo v podstatě mezinárodní uznání Islámského státu.

3 4
možnosti

M10a41r93t21i60n 56L18a36n74k

13. 7. 2015 19:32

Pokud by to tak bylo, máte pravdu. Ale v předložené novele není ani zmínka o Islámském státu, ani jiné konkrétní organizaci.

Jedná se o jednoduchou novelizaci §321 Služba v cizích ozbrojených silách,který postihuje službu ve vojsku nebo ozbrojených silách jiného státu.Novela tam za „státu“ přidává „či jiného cizího činitele“

3 0
možnosti
Foto

Stejně ať odjede kamkoliv mu budete muset prokázat konkrétní skutky. Tedy i konkrétní službu v armádě ISIL a konkrétní zapojení do bojové operace.  Stejně tak dobrovolnost té služby.

Samotný pobyt na území ovládaném ISIL nebo jinou ozbrojenou složkou nemůže být důvodem potrestání.

2 10
možnosti
Foto

Navíc je to zasahováním do práv jiných lidí,  kterým se zakazuje sdílet nějaké hodnoty, nebo se aktivně zapojovat při  jejich prosazování.

0 4
možnosti

Populismus jak vyšitý. Řešte prosím raději něco skutečně potřebného. Například důchodový systém, přebujelou, ale ne moc funkční státní správu, nebo třeba bezkoncepčnost budování a údržby dopravní infrastruktury. Těch potřebných témat jsou samozřejmě stovky, ale chápu, že radikální voliči, kteří dosud byli vašimi voliči, na seriozní témata neslyší.

6 4
možnosti

Tyto názory jsou vesměs hloupé. Všechny právní normy, mezinárodní smlouvy, různé charty jsou staré několik desetiletí. Bezpečnostní situace ve světě (i v Evropě) se díky multikulturalismu a polit. korektnosti neustále mění a to k horšímu. Všechny tyto právní normy a smlouvy byly přijaty v úplně jiných reáliích. Z tohoto důvodu budou stejně muset být přijaty nové, které budou  reflektovat změnu mezinárodní situace. To je prostě vývoj. Některé státy už to začínají chápat, i když dělají zatím jen kosmetické změny. Stejně budou v budoucnu muset být přijaty protiteroristické zákony a zákony které znemožní zneužívat svobody náboženského vyznání k zavádění totalitních režimů.

5 0
možnosti

je špatné, pokud se člověk typu Dienstbier dostane k moci. S beznázorem Sobotkou a vlez-všude Zaorálkem :-/

6 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Místopředseda poslaneckého klubu a strany Úsvit - Národní koalice, člen výboru pro bezpečnost, mandátového a imunitního výboru a komisí pro kontrolu GIBS a NBÚ

Seznam rubrik