Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vit.kucik

24. 1. 2011 21:52
Budete mě jistě kamenovat, ...

... ale dnes mi fotky připadají trochu pod (jinak vysokým) průměrem. Nevýrazné, často rozostřené (nemyslím tím pohybový rozmaz), mdlé barvy, standardní záběry bez většího nápadu... to latinsko-americké tance v autorově minulosti měly větší šmrnc! Třeba tentokrát nebylo moc co fotit, třeba se autor špatně vyspal, anebo třeba jsem se špatně vyspal já sám... :))

0 0
možnosti
MK

mmmartinek

24. 1. 2011 22:58
Re: Budete mě jistě kamenovat, ...

Rozostřené určitě ne (maximálně za to může automatické zmenšování rajčete, po kliknutí se otevře větší fotka, která je ostrá dost).

K tomu zbytku - standard není latina a prostředí v Hradci bylo dost špatné :-/

0 0
možnosti
BR

Stobka

24. 1. 2011 19:46
ti chlapi se tváří hrozně směšně

měla jsem kdysi spolužáka, který závodně tančil, ten úsměv měl na ksichtu a enormě ho všude otravovali teplouši, už před těmi 30 lety

0 0
možnosti
PP

Vohon

24. 1. 2011 14:43
Závody ve společenském tanci.

Kdysi jsem četl tuto definici - Dva lidé se obléknou do něčeho,co nikdo nikdy nenosí,vstoupí na parket a dělají při hubě pohyby,které nikdo nikdy nedělá,což je v podstatě velice těžké a tváří se při tom silně slabomyslně,čímž dávají najevo,jak jsou šťastní,říká se tomu "společenský"tanec.(Standartní,latinskoamerický aj.) Že mne,osobně to nebere,je možná moje smůla.Avšak připouštím,že to určitě není lehké a mnohým se to líbí.Znal jsem jednu dámu,která si při pohledu na to prožívala orgasmus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
Sice jeden z milionů, ale snad trochu něčím odlišný
Osobní web

TOPreport.cz magazín

Seznam rubrik