Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Azbestus

8. 4. 2011 15:53
Vy jste lobbysta ČEZu?

Že jste se tak bil v prsa, jak zlikvidujete fotovoltaiky a nakonec jste to jako představitel státu (který svtosvatě slíbil provozovatelům konkrétní podmínky) dokázal tím, že jste ty samé provozovatele "elegantně" podříznul.

Banky vypověděly hypotéky a lidem zbyly postavená pole, protože už nedostali na panely čekající v přístavech.Radši zalezte a kušte.Zase jeden "charakterní" ekonom s prstama na tepech svých živitelů.

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

7. 4. 2011 7:04
liska lze, je to klasicky lobista

Zeleni jsou jedna z nevlivnejsich a nejnebezpecnejsich lobistickych klik, ovladajici zapadni spolecnost. Stoji za nima obrovsky kapital a to jak z prosazenych silenych projektu, ktere platime jak mourovati a ktere planetu neobycejne nici, ale i ten kapital, ktery pochazi z muslimskych zemi diky Zelenymi maximalni podpore islamizace zap sveta.

Nejosidnejsi je jejich marketingove genialni nazev, kdy je vetsina volicu znechucenych z politiky voli v domeni, ze voli ochrance planety a pritom davaji hlas jejim neomraxistickym a extremistickym mutikulturnim likvidatorum i se zapadni kulturou.

0 0
možnosti

Tramp_007

7. 4. 2011 21:32
Re: liska lze, je to klasicky lobista

kapitál z muslimských zemí ...... co to berete?

0 0
možnosti
PP

ippokorny

5. 4. 2011 15:15
Pan ministr se mýlí

Když zadáte http://www.mpo.cz, tak je tam menu Ministr, kliknete, klikáte, pořád nic, proč ministerstvo tají svého ministra?

Divím se, že k panu ministrovi nedorazil třeba atomový zákon, kde je omezení za škody způsobené jadernou elektrárnou na 6 miliard, což je suma za jedno letadlo,  Airbus. Zbytek mají případní poškození smůlu. Jaké škody vznikly nyní v Japonsku? Tedy typická ukázka netržního prostředí a zvýhodňování jaderných elektráren. Elektrárna se nemusí starat o jaderný odpad, opět netržní prostředí. Doporučuji pozvat na zasedání vlády předsedu úřadu pro ochranu hospodářské soutěže.

Jinak současný stav, kdy vyrábíme elektřinu pro vývoz do Německa, které vyplo jaderné elektrárny, a těžaři brečí kvůli limitům, to opravdu musíme likvidovat krajinu kvůli Němcům a opcím  úředníků v ČEZ?

P.P.

0 0
možnosti
ST

suchar

6. 4. 2011 16:18
Re: Pan ministr se mýlí

ale ale prosrtě se prodává tomu kdo zaplatí, o vyhořele palivo se ČEZ stará tak o co jde?

0 0
možnosti
P

philipe

5. 4. 2011 14:15
Pane Kocourek, ...

Vaše politická funkce mě neodradí od krátké připomínky k Vašemu, je mi líto,že to musím říci tak na rovinu, ale nehoráznému blábolu. Vaše demagogie si můžete vykládat v české kotlině podle libosti, komu chcete, jen s tím prosím nechoďte mimo území ČR, protože by se Vám každý od srdce vysmál. Zde v západní Evropě, tedy v té civilizované části EU, ví už i každý žák základní školy, že atomová energie je těžce subvencovaná všemi daňovými poplatníky a že se jedná o stovky miliard Euro, zatímco dotace na regenerační energii obnášejí jen několik milionů. Ačkoli se čs. "vyspělá" jaderná technologie nedá s německou srovnávat, bylo v Německu odpojeno 7 nejstarších AKWs, jejichž technická úroveň, každopádně dokonalejší než ta vaše v Temelině, neodpovídá nejnovějším bezpečnostním požadavkům. Na síť už asi nikdy připojeny nebudou. Nejsem energetik, Vy asi také ne, ale mohu Vám poslat na e-mailadresu vědeckou literaturu na toto tema, pokud umíte nějaký světový jazyk. Čs. prolhaný tisk nečtu.

0 0
možnosti
PH

Firefanatic

5. 4. 2011 15:12
Re: Pane Kocourek, ...

IDIOT

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

5. 4. 2011 13:24
Politicky nekorektni, ale vyrazne ekologicke

Energie budoucnosti bude vyrabena třením ebonitove tyče Liščím ocasem.

0 0
možnosti
M

masculine

4. 4. 2011 23:03
Mýlí? Snad lže, ne?

Proč se věci nenazývají pravými jmény?

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIV

5. 4. 2011 9:12
Re: Mýlí? Snad lže, ne?

Označit někoho za lháře může být důvodem pro soudní žalobu. Naproti tomu "omyl" nic neříká o případné "motivaci" původního mluvčího.

0 0
možnosti
JP

apeppepa

3. 4. 2011 21:25
Je někde soukromá zisková atomová elektrárna?

Daňoví poplatníci navíc platí drahý výzkum a řešení problematiky jaderného odpadu. Kolik lidí se u nás živí desítky let výběrem místa pro úložiště jaderného odpadu? Energie z atomu je nezbytná, ale je třeba ještě hodně investovat do výzkumu a vývoje, aby bylo možné zužitkovat dnešní jaderný odpad, současné procento využití jaderného paliva není podle mého názoru akceptovatelné. 

0 0
možnosti

dva mraky

3. 4. 2011 23:19
Re: Je někde soukromá zisková atomová elektrárna?

Americký Exelon si nestěžuje a vlastní jich kolem deseti.

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

3. 4. 2011 17:19
Jen ohledne Temelina?

R^

0 0
možnosti
D

dampfer

2. 4. 2011 11:39
Zdá se

že ideové sdružení Zelení+KSČ+ČSSD+anarchisté == se nespojilo za účelem splnění slibů a zcela hotových plánů svých předchůdců--- soudruhů Husáků, Štrougalů, Bilaků, Kováčíků, Grebeníčků, atd-- kteří usilovali o urychlené výstavbě dalších jaderných elektráren u Ústí nad Labem, u Ostravy a v podhůří Orlických hor-!!! ==ČSSR-- měla být největším exportérem el. energie--- s nejvyšší socialistickou životní úrovní.

A teď titíž soudruzi znovu oblbují prostý lid jinou utopickou kravinou.

0 0
možnosti
KI

kvak.nořič II

2. 4. 2011 11:18
cela ta ekologie nas jednou znici...

misto jidla se "pestuje" bionafta, pole jsou osazena solarnimi panely, do benzinu se primichavaji sracky, zakazuji se zarovky...

0 0
možnosti
ST

suchar

6. 4. 2011 16:22
Re: cela ta ekologie nas jednou znici...

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Ministr průmyslu a obchodu České republiky (od 13.7.2010). V letech 2006-2010 předseda dozorčí rady akciové společnosti ČEZ (jako zástupce státu, majoritního vlastníka společnosti). V letech 1998-2006 místopředseda rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Seznam rubrik