Ženy, přijměte se!

Dnes budu to největší hovado na světě, protože si ženy dovolím přirovnat k autům! Je to přesně tak. Ale pranýřujte mě, prosím, až po přečtení ...

Jeden by až čekal, že internet musí každou chvíli prasknout, kolik je na něm informací. Čert, aby se v nich vyznal. Je jich mnoho. Spoustě z nich ani obyčejný smrtelník nemůže rozumět. A co víc - dost často si i protiřečí! Abych byl konkrétní, např. není problém nalézt informaci, že každá žena je krásná, a zároveň, že krásná žena vypadá jen a pouze tak a tak. A přestože článků na to první téma přibývá, žen, které přijaly pohled z těch druhých, pořád není málo. A to mě mrzí.

Jak to tedy je? Jsou opravdu 90-60-90 ideální míry? Ano i ne zároveň. Je to jako s auty. Každý chlap se rád otočí, když kolem projíždí Lambo nebo Ferrari. To se tak nějak ví a často se o tom píše. Jenže chlapi se taky otáčí za nablýskaným americkým truckem. Prostě záleží na tom, „kde jezdíte“.

V různých bublinách najdete různé názory a ideály krásy. A nezřídka kdy se stává, že žena žije v bublině, která ji pro její vzhled nestaví do předních řad. Z toho mnohdy neplyne nic jiného, než nízké sebevědomí a frustrace. A taky obrovské úsilí se do té protežované škatulky nacpat. To pak místo slovansky šedo-hnědých zdravých vlasů máte vlasy zničené odbarvováním. Místo vlastních upravených nehtů nalepené pařáty. Namísto hebkých rtíků nateklé botoxy. Místo malých a hravých studené silikony. Nedej bože, když se ženy kontrolují i zezadu a ladí karoserii i tam.

Samozřejmě, pokud se rozhodnete pro generální přestavbu, je to vaše rozhodnutí. Rád bych vás ale upozornil, že jsou i méně náročné cesty, jak „být krásná“. Tak třeba se podívat do zrcadla a říct si, kdo vlastně jsem a s čím pracuju. Když máte kostru jako džíp, udělejte ze sebe skvělý džíp. Když vypadáte jako rodinné MPVčko, buďte úžasné MPVčko. Pokud máte karoserii Porsche, buďte naleštěné Porsche. A vězte, že i traktory mají své obdivovatele.

Také nezapomínejte, že design není jediná vlastnost auta. K čemu vám jsou naleštěné liťáky, když rachotí motor, chybí posilovač řízení a prahy chytají rez? Víte třeba, jakou velkou výhodou je mít v autě smart asistenta? Nebo pohodlné sedačky? Věřte, že mnoho řidičů upřednostní pro dlouhodobé cestování jiné parametry, než zrovna design karoserie. Stejně tak ani krása žen nestojí pouze na vzorech z obálek časopisů ...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Klíma | čtvrtek 7.9.2023 6:48 | karma článku: 37,46 | přečteno: 3301x