Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... áááá, tak sme si Kafka zabojovali a v rámci střetu řádů, společensko-ekonomických formací, náboženství a ideologií jsme si vybrali epochu "budování komunismu", kterou jste naštěstí s vypětím všech sil porazil, bohužel však nezažil ..... se těším na pokračování, neb zločiny řádu otrokářského, feudálního či kapitalistického dalece přesáhly zločiny řádu "socialistického" a neměly by být nikdy zapomenuty ..... 

(doboha, to je materiál !)

1 8
možnosti
AV

Zdá se, že agregátní pitomost Čechů opět dosahuje vrcholu.

Za první republiky tak statečně a urputně bojovali proti Rakousko-Uhersku, až se, obráni o Sudety, ocitli v protektorátu Böhmen und Mähren. Dnes, pětadvacet let poté, co ústavně zakotvená vedoucí úloha KSČ se zaslouženě odporoučela do propadliště dějin a na nový komunistický puč to opravdu nevypadá, vstávají stále noví a noví chrabří bojovníci proti komunismu a troufale vrhají svá plamenná prohlášení a neohrožené výčty bolševických zločinů na web i blog. Kopání do mrtvol je totiž celkem bezpečná zábava, nemusí se u ní moc přemýšlet a kumpáni se najdou vždycky. Navíc není těžké komunistou onálepkovat kohokoliv, kdo si nemyslí co my. Národní to zábava.

Tak dlouho budeme žvanit o komunistech, až se probereme v úplně jiné totalitě. Vzhledem k tomu, kolik se za pomocí usvědčeného a odsouzeného zloděje podařilo nasypat vatikánským strážcům morálky, obávám se, že bude lehce do fialova. Některým ale bude, stejně jako ta rudá jiným, vyhovovat.

Dnes je normální, když fanda totalitně řízeně pseudonáboženské organizace, která sama sebe ustanovila za jediného nositele spásy lidských duší a to na základě falzifikátů a smyšlenek nemajících žádnou oporu ve svatých knihách, kritizuje jinou samozvanou totalitu, založenou na smyšlenkách. Komunismus a římský katolicismus, či spíše papalismus, neboť jak může být něco katolické a tedy všeobecné, když je to pouze římské, jsou ale jen stranami téže totalitní mince. Každý monoteismus směřuje k teokracii a tedy k diktatuře kléru. Afinita Vatikánu k fašistickým režimům je toho dokladem. Mussolini, Tiso, Pavelič, Dolfuss, Salazar, Franco. Rovněž tichá spolupráce Vatikánu s nacisty je dobře zdokumentována. Tisíciletou ideologickou podporu totalitnímu feudálnímu zřízení a útlaku nemajetných asi netřeba rozvádět. Takže která totalita je špatná a která už ne? Ta naše není, samozřejmě ...

Pane Kavko, asi víte, co si myslím o tom břevnu a třísce, že?

5 4
možnosti
Foto

Zločiny křesťanů by též neměly být zapomenuty, neboť křesťané typu G. Bushe jr., T. Blaira či D. Camerona je páchali v nedávné minulosti a pokračují dodnes.

Občanská válka na Ukrajině je mimo jiné i dílem katolických křesťanů proti pravoslavným křesťanům.

2 9
možnosti
SS

Petriku, ale clanek je o zlocinech vami zboznovane a obhajovane ideologie ...

.

A vy reagujete typickym bolsevickym stylem ... "a vy zase bijete cernochy" ... no pro komouse typicke ...

8 1
možnosti
Foto

Martine, KARMA R^

Bez sebemenšího zaváhání R^R^

Zločiny komunismu se musí připomínat !!!

5 0
možnosti
JD

Stalinista Rambousek mi dnes věnuje speciální odstavec ve svém blogu:

"PS: Vzkaz pro jistého pana Daňka, jenž rád diskutuje. Pozor! Je sezóna lovů, ať nemusíte řešit problém, jestli vás trefili kulkou mezi lopatky nebo lopatkou mezi kulky."

No, co si myslet o člověku, kterému by ani nevadila krev kapitalistických vykořisťovatelů na jeho rukou. :-/

10 0
možnosti
Foto

A kdyby vás někdo vykořisťoval, tak byste tomu asi chtěl také udělat rázný  konec, ne?

0 0
možnosti
Foto

J87o59z21e87f 87N94o14v39a48k

23. 10. 2014 20:42

Souhlas. A zvláštní je, že ačkoli existuje zákon o zločinnosti komunistického režimu, KSČM pořád zůstává legální stranou.

7 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že samotný název ,,komunistická,, není nezákonný.

0 0
možnosti
Foto

O92t15t63o 76Č77e56r30n82ý

23. 10. 2014 20:39

Hnutí, které ideologicky vychází z Marxe, nemůže být nikdy demokratické. Samo Marxovo učení to vylučuje. Různé ty řeči o tom, že vše se vyvíjí, že nejde o diktaturu proletariátu, - kde by ho také dneska vzali - jsou plané. Ono nikdy nešlo o proletariát, ale o moc, a hybnou pákou byl tzv. lumpenproleriát, kterému vždy šlo o to živit se na úkor jiných, podporovaný lumpeninteligencí, která tomu dávala vnější lesk a přijatelné lži.

Tyto ideové skupiny se vyskytují dodnes. A po pravdě, nemusí jen vzývat Marxe.

10 0
možnosti
Foto

Ona celá ta ideologie je utopistická.

3 0
možnosti
Foto

Havel přebíral moc od dr. Husáka, nikoli od Klementa Gottwalda. Bylo by tedy na místě srovnávat dnešní vydřidušský režim, s pohodovým systém prezidenta Husáka, a nikoli s Gottwaldovým režimem. Čím se dnes můžeme chlubit ? Těmi miliony zotročených zaměstnanců ss směšnými mzdami ? To sotva Rv

1 12
možnosti
JD

"Pohodový systém prezidenta Husáka" - tak to si musím zapsat. 8-o

Škoda, že jste v něm pár let nežil.

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky