Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... je to inspirující !,- s kamošama praskáme do Moskvy (vlakem,- nejsu debil, žejo) a 20. ledna bysme chceli na Krasnoj ploščadi zrobit tematickej happening "Ladine, nech tu Ameriku konečně dejchat !" ,- ...... takovej vyrvál ste ešče neviděli VEU !!!

1 1
možnosti
AM

Já třeba nejsem z těch, co by obviňovali Merkel, že je to všechno čistě její vina, umím si představit Balkán v plamenech a Turkem rozvrácené Řecko; nebo si myslel, že všichni příchozí nám chtějí podřezat krky a útěk před válkou jen hrají.

X

Na druhou stranu mě třeba nesmírně rozhořčilo třeba zjištění Centra Simona Wiesenthala o francouzské zastřešující organizaci UOIF, která se navenek zaklíná hodnotami respektu, vzájemné tolerance a evropských hodnot, ale tajně přes nastrčené "charitativní" organizace podporuje milony eur HAMAS a Muslimské bratrstvo.

http://www.wiesenthal.com/atf/cf/%7BDFD2AAC1-2ADE-428A-9263-35234229D8D8%7D/trueUOIF.pdf

Islám na rozdíl od křesťanství neprošel žádnou reformou, která by ho srovnala s vývojem světa.

Měli bychom uvažovat střízlivě, nerasisticky, ale hlídat si záda, bych řekl.

13 0
možnosti
SN

:-).....Před chvílí jsem si prohlížel na FB fotku tohoto průvodu do Allepa. Lehké oblečení, bez rukavic,dokonce kočárek s dítětem, ba i pes na šňůře. Jako výlet na nedělní odpolední procházku. KDo to platí, kdo jim dává mzdu, jako protestujícím na Majdanu? Kolik za nimi jede aut jako doprovod? KDe spí? spousta otázek, málo odpovědí.

Faktem je,že Assad leží jeho odpůrcům v žaludku. Poslanec EU Svoboda prohlásil, že má raději IS, než Assada. Je to fakt smýšlením lidovec?

Už je to dlouho, v TV 24 se objevil Assad zpovídaný redaktorem KUbalem. Bylo to super a moc jsem se divil, že to v T V pustili.

Pokud přecházející diskutér zmiňuje, že by se do toho nemělo tahat náboženství, Assad byl president, nechť třeba diktátor, ale držel to pevně v rukou. Náboženské rozmíšky neexistovaly. Tak se vyškolilo pár opozičníků, dostali zbraně a už to jelo až do dnešní podoby. R^R^R^

17 0
možnosti
Foto

Z meho pohledu by mel vas clanek vetsi hodnotu kdybyste psal o lidech bez ohledu na nabozenstvi. Pro mne je hrozne ze jsou zabijeni a muceni a terorizovani lide a celkem mne nezajima v jakeho Boha nebo proroka veri.

1 8
možnosti
MK

Z mého pohledu Martine by to byla kravina. Každý člověk je něčím determinován. A je jedno, zda jde o náboženství, ideologické přesvědčení, světonázor, vnitřní pocit.

23 0
možnosti