Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pavel Bored

22. 4. 2010 15:24
Kecy

No jo, tak ona nám odešla veškerá elita národa. A ona renesance kultury pocházející z dob socialismu a víceméně nezbytně nesoucí propagandistické prvky automaticky může za obnovu socialismu. Další blábolící člověk. Ono s tím, že Paroubek vede nemá společného duch socialismu, ale fakt, že ceny jsou tady stejné jako na Západě, jen ty platy 60% obyvatel jsou poloviční. Blábolit o ušlechtilosti neplýtvání rozpočtem je milé, ale jedinec, který neovlivní korupci a plýtvání a má svůj obyčejný život, se brzy stejně dobere k uvědomění, že je dobré mít pod pr*elí polštář než mávat pravicovou vlaječkou a skončit pak na ulici. Stejný paradox jako fakt, že ono dost těch socialistických seriálů je dobře natočeno, zábavně napsáno a plné dobrých herců, což bude asi ten důvod, proč jsou pořád v oblibě.

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 4. 2010 10:25
v životě člověka je dvacet let strašně dlouhá doba

A 40 let předtím teprve.

Člověk už si povětšinou vzpomíná jen na to dobré a špatné, co ho potkalo. S opravdovými represemi komunistů se mnozí ani nesetkali (natož pak generace Husákových dětí která je dnes na vrcholu). V obchodech bylo zboží míň než dnes, ale zase člověk chodil do práce den za dnem, měsíc za měsícem, beze strachu z propuštění, ani si to neuvědomoval. Na cestu na západ potřeboval výjezdní doložku a žádal o ní podobně jako dnes na cestu do Kanady či USA.

Když se podívá na současnost, ani dnes nevidí rajskou zahradu a ekonomický silný stát a jeho sebevědomé obyvatele. Vidí stát napůl utopený v dluzích a téměř 50 obyvatel co jsou závislí na dávkách státu. Žádná z politických stran mu nemůže říci "Vol nás, dokázali jsme že to umíme", ale stále jen "Vol nás, slibujem ti že to budeme dělat úplně jinak.."Těžká volba...

0 0
možnosti
F

Fumu

6. 4. 2010 10:42
Re: v životě člověka je dvacet let strašně dlouhá doba

Je to tak:-/

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

6. 4. 2010 9:30
amen

R^R^

0 0
možnosti
A

absolutus

6. 4. 2010 9:25
Pane Kafko

Máte můj obdiv. Jak vy to děláte!? Dokážete tak trefně vystihnout např. původ ekonomické krize. Nebo jak jste odhalil těch 32% nesebevědomích lidí v ČR !  Váš článek působí tak nějak sjednotitelsky a lidsky, proti těm jak píšete, útočícím na lidskou malost a závist. Máte úžasně široký vědomostní záběr. / Hitler, Gottwald / A jak poukazujete na Majora Zemana, který honí třídní nepřátele - - vynikající !  Ale jak  teď rozeznám vraha nebo zloděje od třídního nepřítele?

0 0
možnosti
A

absolutus

6. 4. 2010 9:26
Re: Pane Kafko

R^R^R^

0 0
možnosti
T

tromi

6. 4. 2010 9:16
a po dvaceti letech

rozkrádání modrou chátrou se také nedá čekat, že jim lidi budou tleskat

0 0
možnosti
ŽS

zmije

6. 4. 2010 9:48
Re: a po dvaceti letech

nějak jsi zapomněl na svoji oranžovou chátru

0 0
možnosti
A

absolutus

6. 4. 2010 8:54
Obrázky

Ještě, že máme tvůrce obrázku - atea - ing. Teodora Adamyho z Poděbrad - Polabce. Bez jeho velice vtipných obrázků, by se našim pravým blogerům hůře psalo. http://WWW.ateo.cz

0 0
možnosti
AH

hyzik

6. 4. 2010 10:54
Re: Obrázky

Jj, dobrý odkaz, asi začnu ty obrázky taky využívat :-)

0 0
možnosti
WTS

William Tecumseh Sherman

6. 4. 2010 8:50
jejda

koukám, že to vypadá na 4-tý odboj:-/

0 0
možnosti
A

absolutus

6. 4. 2010 8:48
Ano

Ano, máte pravdu. A ta smůla  českého národa jak píšete - zajímavé. Ta paralela : okupace Německem, pak okupace Sovět. svazem a teď ten oranžový buldozer je vskutku trefná. Jak vy to děláte? To každý nedokáže! Nebo jak poukazujete na to, že se země může zbarvit do ruda. Vy jste to tak barvitě popsal, že soused bude mít strach vyjít z domu. Snad,  jste mohl doplnit, že se nebojíme a v čele s našim velkým vůdcem M. Topolánkem ( všemi pravými lidmi milovaného, poctivého, čestného...) a týmem v modrých košilích postavíme pevnou hráz a nastolíme zde tu pravou demokracii. Příkladu máme dost. Např. naši vojáci v Afganistánu nebo v Iráku. Také bojuji za pravou demokracii v těchto zemích.

0 0
možnosti
A

absolutus

6. 4. 2010 9:26
Re: Ano

R^R^R^

0 0
možnosti

jarinka

6. 4. 2010 8:47
Bohatý vlastní prací?

Myslím, že velice bohatých lidí je v naší zemi dost. Hlavně těch, co se mezi prvními po sametové revoluci chopili příležitosti ke krádeži národního majetku.

Z vašich slov jde hrůza, z vaší podobenky ale ne. Něco tady nesedí. Asi bylo vaše vědomí i podvědomí vystaveno ve "správný" čas "správným" myšlenkám.

Podobenka je, ale čím se jinak zabýváte, to ne. Řadíte sám sebe mezi "chátru" či mezi elitu?

0 0
možnosti
BH

BoboHml

6. 4. 2010 8:34
.

R^,ale mám poznámku - ODS,KDUČSL,SZ,TOP 09 dělají všechno proto,aby levice vyhrála.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky