Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Veľká karma. Kresťania sa vedia lepšie presadiť nielen v Sýrii. Aj v Egypte, kde tvoria asi 10 %-nú menšinu, patria medzi bohatšie vrstvy. Patrí im napr. množstvo zlatníctiev.

Aj to čosi vypovedá o potenciáli kresťanstva a islamu. Jednoducho kresťanstvo dáva oveľa lepšie základy a podmienky pre rozvoj svojich veriacich ako islam...

1 0
možnosti
LN

... píšete že ....slečna myslí....to je váš základní omyl.....tahle slečna nemyslí

2 0
možnosti
Foto

Máte Martine můj obdiv, s jakým se pokoušíte reagovat na někoho takového, jako je blogerka Maruškinová. 

Po několika přečteních ze začátku jsem ji přestal otvírat, nic nového se nedozvím, je úporně monotematická a jednoduchá.

Vám karma za článek a výdrž.R^

2 0
možnosti
DM

Maruskinova je presne to, co uvidite v tom slavnem videu z jedne prazske restaurace: http://youtu.be/eisxxVDwLZY. Jeji blogy uz jsem davno prestal cist, ta slecna ma podle meho soudu celkem slusny mentalni problem.

2 0
možnosti
MK

R^ Děláte záslužnou práci, že nenecháte ty nesmysly Maruškinové jen tak. Přiznám se, že já už jsem rezignoval. Je to jako (říkala moje moudrá babička) házet perly sviním.

4 0
možnosti
JB

Jedenapadesátiletý muž pákistánského původu uškrtil vlastníma rukama 19letou dceru, která se chtěla provdat za jiného mladíka, než jí vybrali rodiče. Dceru zabil v bytě v německém Darmstadtu, informoval server listu Die Welt.

Na činu se od počátku podílela také matka dívky, také rodačka z Pákistánu, která dokonce pomáhala s odklízením dceřina těla. To bylo objeveno ve středu ráno na jednom parkovišti.

Rodiče, kteří podle sousedů působili jako "nenápadní a milí" lidé, dceři vyhlédli jiného ženicha než ona sama. Chtěla se přitom provdat za mladého muže, který byl rovněž pákistánského původu. Dívka navíc na veřejnosti chodila vždy zahalená.

V Německu se už několik takzvaných vražd ze cti v minulosti odehrálo.

Je to sice off topic, ale mě vždy tyhle mírumilovné projevy mírumilovného islámu přivádějí k zuřivosti.

16 1
možnosti
VP

ať to stojí, co to stojí .... proč nám tady všichni ti přivandrovalci jako Hassan, Maruškina, Manukjan a jim podobní kážou co máme dělat? Proč se tady pořád ohánějí tím že "my musíme"? Proč bychom měli? Co ještě chcete? Naši práci, naše auta, naše byty a domy? Když Vás tady všichni tak utlačují, utiskují, diskriminují, urážejí a já nevím co ještě ... proč jste tady????  Proč nejdete tam kde je podle vás ta "svoboda" za kterou tady tak bojujete pro všechny ty přistěhovalce? Proč sem všichni lezete když je to tady sam islamofob a neandrtálec??? Nemůžete chudinky tady chodit v burkách, je tady málo halal řeznictví, žereme tady vepře??? O co vám jde? Chcete tu naší prťavou zemičku? Nač vám bude? Ropa tu není, zima tu je i v létě, ale kecat tady budete do všeho ... a pak se každý diví že to tady nechceme, fakt nám stačí ti, co už tady jsou a dělají tady medvědí službu těm, kteří by tady rádi přišli ... díky těm kteří tady už bohužel jsou a vyskakují jak čertíci Bertíci z krabiček a kážou něco o morálce tady JÁ osobně už žádné takové nechci ... ano jsem ISLAMOFOB a nestydím se za to!!!  Páč pokud tady káže něco o morálce a nepřizpůsobení NÁS někdo jako pan Hassan ...

20 1
možnosti
JD

Zitra v poledne se specialne podivam na Staromaku po tehle individuich, jsem zvedavy jestli budou takovi hrdinove jako jsou tady.

Ja tam budu!

3 0
možnosti
JD

S tim penzionem je to stejne jako s ostatnimi vymysly.

Zadny nevlastni. Je to jen pruvodkyne, ktera se nechava najimat od cestovek, nic vic. Vse ostatni je lez. Staci se podivat na jeji stranky kouzloorientu.cz, copak by tam "svuj" penzion neprezentovala, kdyby nejaky mela?

Stejne jako jeji "manzelstvi"

To bude nejaky car papiru z mesity. :-)

Ta zenska je chorobny lhar, nic vic.

14 0
možnosti
PP

Dotaz, protože tohle individuum jsem přestal sledovat u v době, kdy tu řádilo to kvokající hejno konvertitek před cca 2 roky z kterého zbyl snad už jen tento opeřenec.. Teď se vydává za muslimku nebo za křesťanku? Měilaí to, alespoň deklaratorně, jako ponožky.

4 0
možnosti
Foto

V40í50t 30H30a68s27s39a31n

30. 1. 2015 20:03

"Distribuce filmu pak vyvolala nepokoje náboženského rázu a hrozby bombových atentátů na kina. Potíže se projevily nejen v USA, ale i ve světě. Čeští duchovní protestovali proti uvedení snímku v televizi."

http://www.csfd.cz/film/8251-posledni-pokuseni-krista/

1 5
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky