Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vyjadřuji souhlas a osobní sympatie autorovi.

0 0
možnosti
RH

To bude mít pan Kavka radost. :-)

0 0
možnosti
RH

Pane Kavko, máte demokracii, jestli se vám zdá, že vámi zvolená strana vám nenaslouchá, tak doporučuji v dalších volbách změnit volbu. Vše ostatní je mimo rámec demokracie, jako např. zmíněné útoky. Tvrdit, že to udělali politici, protože lidi neposlouchají, znamená, že chudák volič ČSSD nebo ODS ze zoufalství vezme nůž a jde pobodat prvního muslima nebo "sluníčkáře", protože jsou politické strany málo radikální. Tak to ovšem není, je to jen politický póvl, který byl, je a bude. Anebo snad vás tato krize nutí chovat se jako islamistické ho.ado?

1 0
možnosti
Foto

To je velmi podivný postoj.

0 0
možnosti
Foto

Kavko máte pravdu vláda dostala zpětnou vazbu. Hned dvakrát.

1/ Fanatiků a extremistů je u nás zanedbatelné minimum. Sešly se jich řádově promile ze všech občanů.

2/ A je důležité nad extremismem přestat zavírat oči, protože činnost lidí jako je Konvička, Okamura,...vede k tomu, že jejich příznivci u nás páchají násilí. Očividně jejich podněcování nenávisti proti skupině obyvatel(což je u nás trestné) přináší důsledky.

A u nás njde o to zastrašovat muslimy, ti u nás takřka nejsou, u nás se zastrašují lidé, kteří se řídí křesťanskými základy naší společnosti a jsou pro pomoc lidem v nouzi.

PS. Islám se historicky nijak nelišil od jiných náboženství. V každém náboženství byli lidé, kteří chtěli zabrat cizí území a prakticky u každého náboženství k odůvodnění bylo zneužíváno víry. Ostatně v obsazování cizích území silou byli mnohem úspěšnější křesťané, kteří stejně tak požadovali na dobytých územích platby.

0 7
možnosti
MK

Vidím, že sis nasadil rolničky.

Za víc mi reakce na tebe nestojí.

6 1
možnosti
Foto

A nemůže to být tím, že NĚKDO schválně popichuje obě znesvářené strany, aby se mezi sebou popraly, aby bylo o čem psát a mluvit, čímž se zastře problém mnohem závažnější?

Vzpomněl jsem si na mazec u Aeroflotu v r. 1969. "Náhodou" připravené dlažební kostky a první, kdo házel, byl najatý provokatér (spolupracovník či člen StB).

6 0
možnosti
MK

Víte Pavle, vše může být, ale také vše může být jinak....nejsem příznivcem konspirací.

2 0
možnosti
MR

mno, ja si myslim ze to spis byli provokateri od policie, muzu se sice mylit, ale to je takova uz tradice, i kdyz pochoduje Pegida nebo jina hnuti, tak vepredu jsou sami holohlavci s tetovanim, ti jsou filmovani, ti se objevi na titulnich strankach, ale kdyz vidi clovek jine zabery, tak uz mimo prvni radu jsou sami normalni lide.

Tito lide by meli vzit do svych rukou poradek, a tyto provokatery vypraskat.

Mimochodem, pamatujete kdyz se protestovalo proti romske kriminalite a liknavost uradu proti tomu? Tak tam take byli poldove coby "nackove"

9 0
možnosti
MO

Karma, Martine.

Ještě k těm údajným útokům na muslimy či sluníčkářské centrum Klinika. Nevíme kdo to byl a jaký měl motiv. Nicméně z dějin známe příklad, když nacisté sami zapálili Reichstag, aby měli záminku vypořádat se se svými ideovými protivníky. Nemohu si pomoci, ale kladu si otázku - cui bono - komu to prospívá? Je fakt, že jak muslimové, tak jejich pomahači chtějí být viděni jako oběti násilí ze strany těch zlých xenofobů. A těm tzv. ,,konvičkovcům" je třeba nasadit psí hlavu.

Takže nemohu vyloučit podobný scénář jako ve 30.letech Reichstag .

Pokud takový skutek dělá někdo, kdo je proti islámu tak prokazuje národu medvědí službu.

Každopádně - přeji si aby policie jednala objektivně a vypátrala skutečného viníka.

3 1
možnosti
MR
RH

Tak zatím to vypadá, že u nás jsou nebezpečnější hoši od krajní pravice. Nedávno útok nožem, teď na ty levičáky. Můžeme ovšem hloupě tvrdit, že si to udělali sami, nakonec tvrdí se to i o 11. září. Daleko víc nás ohrožuje rozdělení a radikalizace společnosti než muslimové.

1 1
možnosti
PV

P44a93v19e10l 95V35é87b91r

7. 2. 2016 18:21

A ... která je to ta krajní pravice? Nepletete si to náhodou s krajní levicí (oni totiž i náckové jsou levičáci).

6 0
možnosti
MK

Jestli se potvrdí, a na videu je to evidentní, že tu šaškárnu v Zámečnické ulici organizovala sama policie, pak mám dost vážné pochybnosti, že tu neziskovku napadli nějací náckové. Troufám si odhadovat, že je nikdy nenajdou, ale v tomto případě se jistě mohu mýlit, nějací dobrovolníci se třeba najdou.

7 1
možnosti
VK

Napaden byl jakýsi squat, který si vznosně říká Klinika, na pobodání, údajné, stačila náplast.....

Jen nevím, jestli je podobná bagatelizace na místě

3 0
možnosti
RH

Když to takhle půjde dál, tak to bude gradovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky