Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky byste mohl pojednat, samozřejmě obšírně a objektivně, o schizofrenní situaci, kdy bude církvím dlouhodobě placeno za něco, co jim pravděpodobně bude současně také fyzicky navráceno (momentálně jsou ve hře pozemky nově zrušeného újezdu v Brdech¨)

0 0
možnosti

Je třeba vymýtit extrémismus, hlavně ten multikultůrní!!

0 0
možnosti

J63a76n 79P21a79v89e90l

25. 1. 2015 11:06

Naopak, je to zásadový postoj. Když svoboda, tak svoboda. 

Problémem skutečně není islám jako takový. Většina muslimů se snadno zkorumpuje západní kulturou a pak už to s přikázáním koránu nebývá tak horké. Průšvihem je skutečně nedostatečná asimilace, která vytváří gheta a podloubí ke konzervativnímu islámu. Cestou k důkladné asimilaci jsou sociální programy (teď se autor a jeho sympatizanti praštili hlavou o strop) a omezení migrace aby byl čas na asimilaci vyčleněných. A samozřejmě, povinnost pracovat (to si teď pochvaluje můj učitel angličtiny, že v Americe byla zavedena povinnost pracovat, pokud někdo chce sociální dávky)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že i křesťané v posledních cca 20 letech udělali obrovský posun ve vnímání homosexuality. I papež říká: "Kdo jsem já, abych soudil?"

Máte pravdu, že křesťanství nabízí v současné době mnoho odpovědí na otázky /jistě ne všechny, to nebude nikdy/. Islám si je ani neklade.

R^

1 0
možnosti

M35i11l24a51n 63R14a38d49e37k

24. 1. 2015 23:28

R^ ja bych vas ale doplnil, na to jak se krestanstvi vyvijelo v Evrope maji velky podil nase pohanske viry a zvyklosti, diky Rimanum, kteri prohlasovali posmrtne vyznamne lidi  za bohy a bohyne mame svate, diky vestalkam mame jeptisky, ktere se mohly podilet na krestanske Evrope, a vubec pravo - to rimske, senat, volby, demokracii.

Pohanstvi bylo vymazano z nasi kultury a presto se na nas velmi vyznamne a dobre podepsalo.

3 0
možnosti
Foto

Když hájím lidské právo na svobodné praktikování své víry, nehájím Islám, ale svobodu člověka.  Žádná víra, ale ani žádná ušlechtilá hodnota, nedává žádnému člověku právo, aby produkoval násilí vůči jiným lidem, kteří nesdílejí jeho hodnoty a cíle.   Je třeba si ujasnit co je to svoboda, přirozené právo, protože právě tyto lidské hodnoty jsou dnes pošlapávány ze všech stran.

1 0
možnosti
Foto

Levice a ruzne jeji varianty mezi vzdelanci podporuji islam protoze spolecne s nim nenavidi kultury spojene se Zapadni civilizaci. (Civilizaci postavene na hebrejske vire, recke filosofii, a rimskem pravu - definice mne nejblizsi).

6 0
možnosti
Foto

Nic proti, ale toto je z ukázkoví příklad zjednodušování. Např. feminismus je tak rozvětvená ideologie, že to co říká jedna skupina neznamená že s tím souhlasí další. To co vy popisujete, nejvíce odpovídá orientálnímu feminismu. Jinak, pokud mluvíte o obhájcích lidských práv, tak co se podívat na stánky AI, tam jsou země jako SA a další muslimské často kritizovány.

0 4
možnosti

J49a35r43a 26R41a34n23k

25. 1. 2015 7:01

Pane Pesku, mohu se zeptat, co jsou stranky AI, pokud zadam na google, nic mi nevychazi...

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky