Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S blogem souhlas jen ty hrubky dokazují, že to bylo z jedné vody našisto:-)

0 0
možnosti
JK

Tomáš Haas: Tyhle věci si vážně myslí Donald Trump... - http://jdem.cz/cxgxk8

1 0
možnosti
Foto

P52e68t51r 15H13a43n92n75i97g

24. 1. 2017 17:23

Červené čepičky = červené kartičky. Z čípak asi peněženčičky se zaplatila jejich blesková výroba. Že by Sorosovy penízky se rojily i v USA, nejenom z Vlašské uličky na Tržišti?

11 0
možnosti
JK

Přes 50 skupin v #WomensMarch jsou financovány George Soros - http://truthfeed.com/breaking-over-50-groups-in-the-womensmarch-are-funded-by-george-soros/47920/

Soros dal téměř $ 90 milionů na Liberal ‘Women’s March’ Partners - http://jdem.cz/cw5dz6

2 0
možnosti
PV

Protestuje Třetí vlna. Třetí vlna multikulturálních fanatiků, vytvářečů nového lepšího celosvětového řádu, psychopatů hlásající v rámci pochybného sociálního inženýrství svou "jedinou správnou vizi" lepších zítřků (genderismus, multikulturalismus,...).

Protestuje Třetí vlna, která si jako jediná osobuje "právo" na tu "správnou" pravdu a své vidění světa. Třetí vlna, která sebe samu považuje za vyvolenou a která vede lidstvo k nové (dosud nepojmenované) totalitě, autokracii, cenzuře, ostrakizování a pronásledování oponentů.

Co je Třetí vlna? Třetí vlnou se nazýval jeden kontroverzní sociální experiment (odkaz níže), který názorně ukázal, jak snadno lze skupinu vyvolených změnit na skupinu, jež se nepokrytě hlásá myšlenky totalitarismu.

Pro zajímavost: bylo velmi zajímavé sledovat chování obyvatel po prezidentských volbách v USA a Rakousku. Zatímco po prezidetských volbách volbách v Rakousku (vyhrál představitel multikulturalismu) byl klid, žádné protesty tzv. "fašistů" a "xenofóbů" neprobíhaly, po volbách v USA se multikulturalisté (Třetí vlna) mohli zbláznit - napadali policii, zapalovali obchody, ve velkém útočili na své ideové odpůrce.

Přestaňme si nalhávat jedno: představitelé tzv "západních demokracií" rozhodně nejsou imunní vůči totalitě a novodobým formám nacismu

Jeden z odkazů na to, co je Třetí vlna:

http://manipulatori.cz/treti-vlna-jak-za-tri-dny-udelat-z-kohokoliv-soucastku-v-kole-totality/

8 1
možnosti
TT

Ony kupodivu nebyly ani bouře před osmi lety, když se stal prezidentem USA černoch (!!!). Kdo by do těch rasistů řekl, že jsou to takoví měkkouši.

2 0
možnosti
RS

Pan Kavka byl asi pro rozumy na Hrade. A az Trump prijede do Prahy, mozna bude zadarmo burt a pivo. S tim taky skonci starost o budoucnost USA.

1 9
možnosti
FN

Součástí demokracie je mít vlastní názor, tento názor sdílet a polemizovat o něm s ostatními. Není tedy důvod tvrdit o někom, že si byl pro názory někde na hradě.

Ostatně těch 60 milionů voličů pana Trumpa si pro radu na hradě taky nebylo.

9 0
možnosti
IM

I80v31a49n 66M90i62n55á71ř

24. 1. 2017 13:46

Po Trumpově vítěztví, nastala panika i v levičácko-socanské - "korektní Evropě". Jakoby s tímto prezidentem ... přicházelo nějaké zlo ?!

13 1
možnosti
JH

J79i93ř74í 82H38u91m94l

24. 1. 2017 15:40

melete nesmysly je to svým vyjadřováním a postoji egocentrický a afektovaný pako :-P

1 8
možnosti
PK

V USA je momentálně nezaměstnanost 4,7 %, u nás o 1 % více a my máme dnes problém s nedostatkem kvalifikovaných a dnes už i nekvalifikovaných pracovních sil. Jinak řečeno, v Americe by v podstatě měla už být plná zaměstnanost těch, kteří pracovat skutečně chtějí. Na straně druhé, díky struktuře ekonomiky směrem k high-tech výrobám a službám je jasné, že cenu práce té "blbější" části populace stlačuje konkurence z Asie a postupující robotizace a automatizace. Jsem zvědav, jak tenhle rozpor chce Trump vyřešit. Zavedení cel zvedne cenu na americkém trhu (to budou mít místní radost) a na straně druhé, nijak nepomůže dražšímu americkému běžnému zboží (např. oceli) proti tomu, aby zbytek světa kupoval levnější čínskou a indickou ocel a třeba auta z továren v Evropě a Asii. Ono předvolebně kecat je jedna věc a ekonomická realita je věc druhá.

2 2
možnosti
FN

To máte pravdu, jsou rozdíl předvolební sliby a skutečnost, která nastane po volbách. Že by něco podobného z naší politiky?

Jen nechápu proč se domníváte, že by zrovna Trump, který studoval ekonomii a podniká celý život, neměl mít znalosti z makroekonomie. Třeba z takových základů, jako je export import, zboží zatížené clem apod.

1 0
možnosti