Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když někdo přijde s pohádkou, že Lipany a Bílá Hora byly vítězstvím českého poddaného lidu a že Koniáš byl dobrodějem, tak se nesmí divit, že těm výsledkům přepisování historie.

0 0
možnosti
Foto

Dobra jenze ta pohadka nebyla o muslimech kteri mnohdy maji bilou plet, jakzname z iranu nebo i syrie ci albanie, ale mluvilo se v ni o cernochovi a jak vime tak miliony cernochu jsou krestane. Jeden dokonce kandidoval na papeze. Co ted s tim?

3 6
možnosti

Bavíme se o multikulturalismu, nikoliv jenom o islámu. A ta hloupá pohádka má vzbudit v podvědomí dětí pocit že být moc bílý je špatný a je správné vzít si černého prince. V tom je její ideologický podtext.

12 3
možnosti
Foto

Halík to má v úkolu a zatraceně dobře zaplacený.

Vám karma, jako poslední dobou vždy.

9 0
možnosti

Spíš horor než pohádka ta zavražděná Švédka. Nabízí se pořekadlo: "S čím kdo zachází, tím také schází." Nic to nemění na faktu, že jsou to zaostalí jedinci, kteří si do Evropy přišli ukojit svůj Koránem potlačovaný chtíč!

Tohle by si měly číst všechny rozjásané a zamindrákované sluníčkářky, nejen ty najaté z neziskovek. Aby si udělaly představu, jaká to může být s migrantem jízda! ;-DR^

V[>-]

21 0
možnosti

Vynikající diskuze pod tím druhým článkem. Už jen z toho, že nejvíc hlasů má příspěvek "This is how all leftism operates, since their ideas are stupid and bound to be a disaster they lie, they will never admit their ideology sucks." mé srdce zaplesalo:-)

4 0
možnosti

Tak nevim, jestli jsou horsi pomateni levicaci, co propaguji multikulti, nebo pravicaci, co se multikulti snazi zneuzit pro jejich vlastni zisk, asocialni politiku a ozebracovani lidi ... pokud samozrejme nejsou sami temi co to multikulti propaguji z nejvyssich politickych mista a ve svych mediich. Myslim, ze kdyby pravicaci byli v opozici multikulti podobne jak jsou v opozici komunistum, tak se ten nesmysl ani nedostane do medii, podobne jak se tam nedostane nejake vychvalovani komunistu. Nyni pravicaky vnimam naopak, ze oni jsou pro sireni multikulti tim podstatnym politickym nazorem, ponevadz bez jejich elitarskeho majetku - svetovych medii by multikulti nedostalo sanci.

0 0
možnosti

Dnes ministr vnitra Severního Porýní Vestfálska měl tiskovku a náhodou "zapomněl" zmínit při sumarizaci násilných činů v Kolíně ty 3 znásilnění.Asi to je jen náhoda .......;-€

14 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky