Diskuse

Ovar na Hradě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Broučínku, nechám to na kompetentních.

0 0
možnosti
JP

Pane blogere, jste sám to, čím nazýváte druhého.

Místo nerozumných hádek a sporů bychom měli pracovat na obnově naší země. Koho zvolíme příště prezidentem (kyvače na mediální ideologii válečné propagandy)? Jak zastavíme bezpráví, které se stále množí?

1 0
možnosti
JC

Nejenom to, ale ještě něco mnohem horšího. Vyjádřuje-li se někdo o prezidentu republiky takto veřejně a používá-li těchto i jiných neslušných výrazů o něm, je něco nekde špatně. Ale je to na straně autora těchto výroků.

1 0
možnosti
MM

Momentální reklama pod diskusí:

"Dámské tanga, string - Tanga pro běžné nošení i zvláštní příležitosti. Skvělé ceny, výběr!"

Docela sedí :-)

1 0
možnosti
JD

;-D;-D;-D

vzhledem k tomu, že dnes je tato reklama cílená dle IP adresy, takže co přispěvatel sleduje, to je mu i nabízeno, tak aspoň víme co je váš obor zájmu. ;-)

4 0
možnosti
MM

Pane kasvko, psát o prezidentovi opakovaně místo jeho jména "Ovar" považuji za ubohost, svědčící o Vás více než tušíte a značící, že nejste schopen argumentace. Vyjmenoval jste ve svém blogu nějaké zásadní politické chyby Zemana a podložil je fakticky? Ne, jen házíte blátem, protože Zemana nenávidíte. Já jsem jej volil a přesto nemám problém s jeho krotikou, stačí si přečíst mé dva poslední blogy. Nikdy bych se ale nesnížil na úroveň hospodského hnidopicha, abych hlavu státu takto uboze urážel. No a když tady píšete o těch lžích, kterých se podle Vás prezident Zeman dopustil vůči knížeti, dovolím si Vám připomenout dohledatelná FAKTA:

Soukromý dopis tehdejšímu prezidentovi Spolkové republiky Německo Richardu von Weizsäckerovi (ve funkci byl od roku 1984 do roku 1994), ve kterém se Havel omluvil sudetským Němcům, proběhl prý na Schwarzenbergovo doporučení. („Nápad pochází od knížete,“ přiznal tentýž den, co dopis odešel, Havel svému kamarádovi z disentu Vilému Prečanovi ). Rakouská novinářka schwarzenbergského rakouského týdeníku Profit (obdoba českého Respektu) Barbara Tóthová ve svém německy psaném životopise Karla Schwarzenberga, který vyšel i v českém překladu dokonce prý tvrdí, že Karel Schwarzenberg a Václav Havel připravovali v 90. letech dohodu s Německem, která by sudetským Němcům umožnila návrat a vrácení majetku.

Obviňovat po těchto dohledatelných faktech Zemana ze lži považuji za populistickou malost. Psát o prezidentu této země opakovaně jako o obaru považuji za buranskou ubohost a daleko větší sprosťárnu, než jaké se dopustil Zeman v posledních hovorech z Lán.

Vám vadí krk prezidenta, ale nevadí Vám, že tady někdo plánoval rozdat Sudety, možná jako odměnu za vlastní restituce. Miloš Zeman není ideál, ale je mnohem lepší prezident, než přisluhovač USA a EU Václav Havel.

3 2
možnosti
MM

Omlouvám se panu Kavkovi za překlep v jeho jménu.

0 0
možnosti
MN

Zeman si odjakživa liboval v pózách a byl největším obdivovatelem svých vlastních bonmotů. Ale tohle, co se teď děje, už asi přerostlo v jeho osobní válku s médii, která po delší dobu pořádají na Zemana hysterickou štvanici jako na divočáka.

Já bych skoro řekla, že to přiblblé chování s krtečkem nebo šokující vulgarismy je jeho řízená odpověď, aby nadzvedl pobouřenou a pohoršenou aristokratickou pražskou kavárnu ze sametových židlí a viděl je svíjet se odporem.

Určitě bych byla raději, kdyby si to obě strany odpustily.

3 8
možnosti
MS

Jedna věc je přiblblé chování s krtečkem, nebo šokující vulgarismy a druhá naprosto nepokryté Zemanovo lezení do velké čínské zadnice. Tady už nejde jen o "nadzvedávání" aristokratické pražské kavárny, ale o to jak se na nás dívá ostatní svět.

 

P.S. Buďte ujištěna, že Zemanovo chování nenazvedává jen aristokratické pražské kavárny, ale i zcela obyčejné lidi třeba v Horním Slezsku. :-P

10 3
možnosti
Foto

Hospodský povaleč, který si své manýry vzal sebou do nejvyšší politiky.

8 2
možnosti
MM

Jenže on místo té hospody zvládl poněkud více než Vy. Vy jak vypadá jste v té hospůdce už dlouho a zřejmě v ní zůstanete. Asi Bám to stačí.

0 0
možnosti
ZD

pane Kavka ... nemusel jsem Klause ...Havla vůbec...ale nikdy bych si ...i když jsem je kritizoval nedovolil ...dávat ji urážlivé.... sám sebou vymyšlené urážlivé přezdívky...nehledě k tomu ...že zde urážíte i lidi...které ani neznáte ...a kteří Vám nic neudělali a v podstatě ...že volili Zemana ..a i sním souhlasí .... je nazýváte krmiči dobytka.... asi jste byl voiič Karlíka ...ale ten Zman nemá na rozdíl od něj jedinou korupční aféru... neprodává přes veter. zákaz ryby ...které mohou díky léčivám poškodit zdraví atd...dobře Vám to napsal pan Stava  ...já raději../ač se spoustou věcí Zemana nesouhlasím / budu raději krmič dobytka...než krmit Kavky na náměstí tvrdým chlebem a nebo je budu raději vyhánět i prasatům z koryt...protože  i to jenom jedno prase je lepší jak jeden/jedna/....k/K/avka...hezký den Vám přeje....ZD...;-);-);-)

9 11
možnosti
JC

R^ Moc pěkný příspěvek, naprostý souhlas.

6 6
možnosti
JD

Souhlas.

Lidi maji opravdu kratkou pamet. Staci se podivat co vsechno se udalo za zlodejny, kdyz byl Zeman premierem, za vsechno staci uvest podpis pod prodejem MUS Appianu. apod.

5 0
možnosti
MM

A zlodějny nastartované korupcí Havla s komunisty Vám neva?

0 0
možnosti
KB

K17a85r31e11l 21B88o43k

3. 11. 2014 9:19

Velice výstižně napsáno, ale od komunistů a rusofilů to pěkně schytáte.

5 0
možnosti
Foto

Doufám, že stejně nadšeně budete háji právo na sebeurčení národů v případě obyvatel Novoruska.

7 2
možnosti
Foto

A kterého národa? Toho, jehož je tam 60 - 70% (Ukrajinci), nebo toho, jehož je tam tak 30 - 40% (Rusové).

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky