Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Omyly jsem ve svém životě vždy viděl ne jako překážky, ale jako odrazové můstky. Židy celého světa čeká holocaust, a všechny ty příšerné lži, které vypovídají o Němcích během druhé světové války - všechny to spielbergovské překrucování toho, co se skutečně stalo - se jednou Židům vrátí, a já nechci být při tom, až se to stane." 

(vězeň svědomí Ernst Zündel)

0 0
možnosti

Nám normální je jasné, co Martin kritizoval. Ruské pokrytectví. V případě Osvětimi se Rusko hlásí k nástupnictví po SSSR, v případě okupace Československa v roce 1968 nikoliv. Poněkud dvojí metr.

2 0
možnosti

Dobrý článek.

Jen zbytečně pokažený pokusem házet komunismus jen na Rusy a z ostatních národů dělat nevinné oběti. Při vzpomínce na miliony Čechů, kteří prošli KSČ a při vědomí faktu, že masové komunistické strany existovaly ve všech zemích rudého bloku, nemluvě o tom, že už v prvopočátku za bolševiky bojovalo spousta národností - stejně tak i proti nim-, se stavění komunismu národnostně ukazuje jako zvláště velký nesmysl.

1 0
možnosti

Od autora skvělý článek a ode mě karma ! Místo, aby se v Evropských státech na pozadí dějin a druhé světové postavili za Židy, kteří před muslimskou populací a jejich nenávistí utíkají z Evropy, vedou se jenom nicneříkající řeči . Když slyším o státech, uznávajících stát palestina , tak opravdu už nechápu, na čí straně vlastně politici kopou. Za demokratické hodnoty nebo ? Vraždění civilistů v Izraeli nikoho nezajímá a to je smutné. Teroristické zločiny islamistů by měli Evropu a Izrael spojovat, jsme přece na stejné lodi.

8 1
možnosti
Foto

No, dalo by se s lecčím souhlasit ale: Rusové nevnucovali nikomu komunismus. Ta banda bolševiků byla zcela mezinárodní s vysokým počtem Židů a zachraňovaly je rovněž internacionální jednotky z často bývalých zajatců.

Sověti Němcům nepředávali jen Židy, ale také jiné, o které měli Němci zájem a kterých se Stalin chtěl zbavit, tedy i komunisty.

RF je právním nástupcem SSSR, tudíž zde není o čem mluvit. Zato rozdělovat oběti podle národností je nechutné.

Ve Francii vychistická policie honila Židy stejně efektivně jako Němci sami a minimum vysokých policejních úředníků byla za to potrestáno. Jak by mohli, že, když to dostali rozkazem a postupovali podle tehdejších zákonů!?

S touto vládou udržovalo 104 zemí diplomatické styky až do okupace celého území vč. USA, pro které de Gaulle nebyl partner, protože neovládal strategické body francouzských kolonií o které USA měly zájem.

Ono je třeba raději mlčet, protože se vyvalí tolik kostlivců, že se nestačí strkat zpátky. To platí o všech, kteří tam pronáší slova lítosti. Mlčení by bylo vůči těm obětem daleko patřičnější.

6 1
možnosti

J78a42r48a 46R60a27n47k

26. 1. 2015 21:11

Karma, MartineR^

Podivejte se na odkaz, delalo se mi zle. Temer kazdy den je ve zpravach o vzrustajicim antisemitismu v satelitnich zemich Varsavskeho paktu.

http://www.hagalil.com/antisemitismus/europa/eu-studie.htm

1 1
možnosti

Dostal jste ode mne karmu.

2 0
možnosti

Jestli tenhle článek není pokrytectví, pak nevím, co to je.Rv

5 9
možnosti
Foto

Cynismus, pokrytectví, lži.

Co více dodat...R^

3 10
možnosti

M14i56l50a21n 70R85a80d51e70k

26. 1. 2015 18:31

R^ Israel  misto kecani bere krestany z muslimskych zemi, zatimco Evrope jsou muslimove milejsi. Takze pro Israel R^R^R^R^

A Evropa je proti Israel zcela vedle. Israel je jediny stat ktery je s to se ubranit muslimske presile, zatimco Evrope staci a by tri xindlove vyvrazdili redakci, a zapoji skoro vsechny sve specialni oddily na jejich dopadnuti. Nechci domyslet co by se stalo kdyby dzihadiste meli vice filipa a udelali nekoli takovych vrazd najednou, tak se Evropa podela. A je v evropskem zajmu byt zajedno s Israelem, v tom ma hradni virotik pravud, i blazni ji obcas rikaji.

10 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky