Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R16u91d60a 53S88l90a13v60í30k

10. 2. 2016 14:36

Pane Kavka, jste opravdu křesťan, nebo to o sobě pouze tvrdíte, protože se vám to momentálně hodí?

0 2
možnosti
Foto

Mám stejný názor a vám karma R^

1 0
možnosti
ČP

Stoprocentní souhlas, jakkoli křesťan nejsem. A to že mohu jím nebýt, je veliká přednost naší kultury.

5 0
možnosti

Evropa má zatím svoji budoucnost ve svých rukou.

Buď zpět přijme Ježíše Krista nebo přijme Allaha!

1 0
možnosti
Foto

Jako postkřesťanka hluboce věřících prarodičů Vám dávám karmuR^

Jen bych se vyjádřila k prvnímu odstavci - mohu respektovat, že host nejí vepřové, kvůli tomu se ho ale sama nevzdám. Taktéž můj pes bude v mém domě i při návštěvě muslimského hosta.

Jen jsem si při tomto vzpomněla na diskusi, která mne přiměla najít si na iPrima pořad "Prostřeno", kde muslimka vyžadovala aby se i u stolů ostatních ! hostitelů respektovaly její návyky, potažmo aby všichni na ten týden sdíleli její návyky. Co mne se týká (pominu-li skutečnost, že do takovéhoto pořadu bych se nikdy nepřihlásila), dala bych na stůl to, co bych sama uznala za vhodné. Ona ať si ve svém hostitelském dnu udělá totéž...

Nicméně její požadavky byly respektovány a tak se tento týden obešel i bez původně plánovaného vína v jídle...

5 0
možnosti
JH

J54a54n 16H27a55v64r53d93a

9. 2. 2016 20:07

To svědčí ale o předpokakanosti tvůrců pořadu.

3 0
možnosti
VN

Máte pravdu. Nicméně , když jsem se seznamoval s počínáním evropanů v blízkovýchodních zemích za posledních 60 let....byl jejich přístup zcela otočený. Nechovali se dle místních pravidel a regulí...měli krytí od zdejších diktátorů. V Teheránu před islámskou revolucí dokonce fungovala veřejná pornokina.

1 1
možnosti
BD

Oni sem nepřicházejí jako hosté. Oni zde chtějí žít a mají na to plné právo.Proto mají i právo odmítat,co se jim nelíbí. To je to velké nepochopení problému. Tady není žádná naše země. To si jen namlouváme.Je všech lidí,stejně jako jakákoliv jiná země.Ale bude trvat ještě dlouhou dobu, než to pochopíme. My jsme sem taky příšli někde z nějakých jiných končin, kde jsme již nemohli dále žít.Ani nevíme vlastně , odkud sem naši předci přišli. A je to úplně jedno. Jako křesťan by jste mohl pochopit papeže Františka, který to chápe úplně stejně jako já.A je to geniální člověk a myslitel.V

0 29
možnosti
ZWS

Buď na svůj pobyt zde mají finance pak můžou chtít, nebo nemají a pak jsou vydržovaní hosté.

------

Spousta lidí zde má plné ústa práv, ale nějak zapomínají, že k právům patří i povinnosti.

Taky se mi nelibí některé zákony a věřím, že každý z nás, má svůj nejméně oblíbený zákon, ale to neznamená, že je budeme ignorovat a jen hlasitě křičet máme práva.

Utečenci porušili cestou k máti Merkl mezinárodní úmluvy o migraci a přiznání azylu (žádost o udělení statusu uprchlíka se podává v první bezpečné zemi a ne v Německu). Přestupky a trestné činy na cestě jsou jen třešinkou (překročení hranice státu mimo přechod, používání padělaných dokladů, pozměnění identity, vyhrožování,mravnostní delikty, krádeže, prohřešky proti občanskému soužití atd.....)

Tato ignorace práva mne vede k zamyšlení, zda vůbec zvažovat jejich žádosti o přiznání statusu uprchlíka a rovnou je nevyhostit.

9 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky