Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

16. 4. 2010 21:37
Příliš zjednodušený pohled.

Není to sice na Rv,ale ani na R^

http://hais.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
A

akki

16. 4. 2010 0:08
Pane Kavko,

když už se pasujete (i podle jiných článků) do role jediného spravedlivého a světaznalého, tak si zapamatujte: KDYBY JSTE je ohavnost. Prozradí o Vás víc, než všechny Vaše články dohromady.Rv

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 4. 2010 22:42
Máte krátkou paměť, nebo je to možná úmysl

Potoky krve a milióny mrtvých zůstávají především za stoupenci "demokratických" ideologií. Komunisti tedy nejsou o nic horší.

Třídní boj existuje v kapitalismu, třídní nenávist je výmysl pravičácké propagandy, rudý teror byl odpovědí na teror bílý. Pokud se neměla opakovat Pařížská komuna, která se nechala rozdrtit, musela se revoluce bránit.

Nepřítelem komunistů nejsou jednotlivé osoby, ale překonaná třídně rozdělená společnost.

Nacismus je pravicová ideologie, nacionalistická a konzervativní. S komunismem nemá nic společného.

Car si za své zločiny smrt zasloužil. Po buržoazních revolucích v Anglii a Francii taky byli vražděni monarchové i s rodinami.

0 0
možnosti
VI

Vlad IV

16. 4. 2010 21:29
Re: Máte krátkou paměť, nebo je to možná úmysl

Jste přeci jen bolševický trouba!

Tzv.Demokratické režimy a ideologie jsou stejným Satanovým zmetkem jako oba svinské systémy které autor jmenuje.....

0 0
možnosti
M

Mold

15. 4. 2010 12:36
Kdybych měl krátkou paměť,

tak bych si nepamatoval zločiny ODS. Tedy ty zločiny, které naší republice uškodily daleko více, než celá éra 40 let, která bývá nazývaná komunistickým režimem.

0 0
možnosti
MP

Vrah

15. 4. 2010 15:06
Re: Kdybych měl krátkou paměť,

Že vás huba nebolí. Nejsem volič ODS a nehodlám se jí nijak extrémně zastívat, ale takové srovnání s komoušskými vrahy může napadnout jen člověka mdlého rozumu, člověka navedeného, případně člověka s totálním morálním deficitem. Hanba vám!

0 0
možnosti
P

pesimista

15. 4. 2010 10:02
Ano, autore, máme krátkou paměť,

řádově tak 50 let, takže hrůzy nacizmu už zde namá kdo připomínat. Přímí účastníci vymřeli. Dříve si lidé předávali zkušenosti vyprávěním přes několik generací - toto už v moderním světě zmizelo. Jo, přečtěte si něco o nasizmu. Nejnenáviděnějším směrem pro Hitlera byl marxizmus. Ono je ale lepší být in a skutečnost deformovat.

0 0
možnosti
N

nevimnicpisiovsem

15. 4. 2010 10:10
Re: Ano, autore, máme krátkou paměť,

R^

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 4. 2010 9:55
Ještě horší jsou ekoteroristé.

Zatímco nacionální socialisti vyvražďovali podle národnosti, internacionální socialisti podle třídního původu, tak zelení socialisti, pokud jim to umožníme, budou vyvražďovat všechny bez rozdílu, protože jejich nepřítelem je člověk jako takový.

0 0
možnosti
MS

Michal007

15. 4. 2010 10:30
Re: Ještě horší jsou ekoteroristé.

I oni mají svoje měřítko. Ekologickou šlápotu. Kromě pár domorodců sítem neprojde v podstatě nikdo, a v přední řadě je Al Gore.

0 0
možnosti

lubossula

15. 4. 2010 9:47
Mily pane kolego,

jsem rad, ze vas me clanky vyprovokovaly k diskusi, ktere jste se hojne ucastnil a nakonec i napsani clanku. Tak to ma byt. TO je v poradku. Ovsem na druhou stranu, pokud tedy tento clanek ma byt reakci na ty me, se musim ohradit proti nekterym vasim tvrzenim. Clanky nevznikly samoucelne. Vznikly na zaklade toho, ze u clanku o nacistictiskych koncentracich, kde prave diskuteri okamzite reagovaly zlehcovanim tohoto typu utrpeni s odkazem na utrpeni veznu v gulagu. Takze jsem to nebyl ja, kdo "zlehcoval" a "srovnaval", ale kdyz uz se do toho pustili jini, podival jsem se veci na zoubek. Me clanky nestavi koncentraky a gulagy do protikladu. Ani nic nezlehcuji. Naopak. Potvruzji, ze oboji bylo zlocinne uz svou podstatou. Dokonce bych se nebal rict, ze v clancich se sam snazim srovnavani vyhnout a v zasade marne hledam meritko, jak by je vubec srovnavat slo. Svoji postatou totiz byly jine a v takovych pripadech je srovnani velmi tezke a je treba k tomu pristupovat ....    

0 0
možnosti

lubossula

15. 4. 2010 9:53
Re: Mily pane kolego,

s velkou davkou obezretnosti. Takze spise nez srovnavani jsem se venoval rozdilum a svuj postoj jsem shrnul takto " Rozdílů v systéměch sovětské a nacistické internace odpůrců a

nepohodlných bychom samozřejmě mohli najít daleko více. Nicméně ty,

které jsem uvedl, považuji za nejzásadnější. Podstatné je, že jak

nacismus, tak bolševismus připravil o život desítky milionů lidí."

Zaverem bych chtel zduraznit, ze nikdo z kritickych diskuteru se nevyjadril k memu tvrzeni, ze ekvivalent k nacistickym vyhlazovacim taborum v bolsevickem rusku nenajdete. A to je to zasadni, co jsem chtel obema clanky rict. Nevyjadril jste se k tomu ani vy.

0 0
možnosti
HM

hany1

15. 4. 2010 9:43
Bu bu bu , komunismus je tu!

Rv

0 0
možnosti
S

statečný

15. 4. 2010 9:32
Tento plakát,nepřipomíná to ODS V POSLEDNÍCH LETECH

http://www.fronta.cz/plakat/nsdap

0 0
možnosti
S

statečný

15. 4. 2010 9:28
Srovnávat nacismus-komunismus-socialní demokracii

;-Dto o něčem svědčí,co máte za školy8-o8-o;-D pište častěji a o zábavu na celý den je postaráno;-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

15. 4. 2010 9:45
Re: Srovnávat nacismus-komunismus-socialní demokracii

Srovnat lze cokoli. Třeba na příkladu, jak by tyto ideologie zacházely se slepicí, která snáší zlatá vejce. Sociální demokrati zlatonosné slepici všechna vejce seberou. Tak to dělají, dokud nepojde a pak zjistí, že nenechali vylíhnout další. Komunisti tuhle slepici rovnou zabijou a pokusí se snášet zlatá vejce sami. Nacisti si všimnou, že mají Židi spoustu zlatých vajec, proto Židům vezmou všechno včetně zlatých vajec a pak, aby se na ně nemuseli dívat, je zavezou na jedno místo, zabijí a zahrabou. Kde se zlatá vejce berou je nezajímá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky